Hovvägen 8, Ås

Accepterat pris

2 850 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Hovvägen 8, Ås (Krokom)

Välrenoverad villa i vackra & populära Ås - drömläge för barnfamiljen!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  100 m²
 • Tomtarea
  817 m²
 • Driftskostnad
  40 767 kr/år

Äntligen! På Hovvägen i populära Ås har jag nu det stora nöjet att erbjuda er en välrenoverad och tillbyggd villa i lugnt och fridfullt område med skola och förskola runt knuten. Med fyra sovrum och härliga sällskapsytor i båda planen är detta hus verkligen perfekt för barnfamiljen.

Entrédelen som byggdes till 2012 binder på ett smart sätt samman båda planen och välkomnar med gott om förvaring och utrymme för kläder och skor.
Det övre planet med öppen planlösning och stora fönster bokstavligen badar i ljus. Intill det renoverade köket från HTH finns gott om plats för matsalsbord som rymmer både släkt och vänner och när sedan middagen är intagen flyttar ni vidare till vardagsrummets sällskapsmöbler. De tre sovrummen på det övre planet kompletteras med ett stort sovrum i källaren som passar perfekt som tonårsrum när barnen växer. Badrum finner ni på båda planen och i källaren erbjuds både dusch, badkar och bastu. Gillestugan i källaren är mycket rymlig och här värmer kaminen gott under kyliga höstkvällar. i gillestugan kan med fördel ytterligare sovrum skapas för er som önskar. Tvättstuga i källarplanet med tvättmaskin och torktumlare.

Garage för bilen med fjärrstyrd port och även gott om utrymme för parkering av fordon på den grusade infarten. Tomten erbjuder en lättskött gräsmatta och här ingår dessutom robotgräsklippare från Husqvarna i köpet. Huset har fått nya 3-glasfönster och här är fjärrvärme precis indraget och fiber på väg, Dessutom så är taket bytt och dränering har utförts av föregående ägare.

I Ås bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i byn. Med skidspår, fotbollsplaner och stor idrottshall erbjuder flera idrottsföreningar också gott om aktiviteter året runt för både stora och små. Pendlingsmöjligheterna till Östersund och Krokom är från Ås mycket goda med både buss, bil och cykel och här är den berömda utsikten över fjäll och sjö, aldrig mer än ett stenkast bort.

Varmt välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  100 m²
 • Biarea
  88 m²
 • Tomtarea
  817 m²
 • Beteckning
  Ås-Hov 1:37
 • Pantbrev
  2 151 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

ENTRÉPLAN:
ENTRÉ/HALL
Här välkomnas ni in i en mycket rymlig hall som tillbyggdes 2012 och erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter och ytor perfekt för barnfamiljen samt perfekt binder samman de båda våningsplanen. Hallen har ett slittåligt klinkergolv i grå nyans med vattenburen golvvärme som torkar blöta skor snabbt. Väggarna är målade i vit nyans. Gott om utrymme för klädförvaring i skjutdörrsgarderob och klädhängare på vägg. Gott om plats finns även för förvaring av skor. En platsbyggd sittbänk är perfekt placerad längs två av väggarna där ni slår er när för att ta på er skorna. Genomtänkt med led-belysning i fönstersmygar och i tak som t.ex. tavelbelysning.

ÖVRE PLAN:
KÖK/MATPLATS
Det renoverade köket från HTH är modernt, ljust och inbjudande med vita luckor och matchande stenmönstrad bänkskiva i mörk laminat tillsammans med mosaikkakel i gråbrun nyans som stänkskydd. Köket erbjuder gott om utrymme för förvaring i skåp och lådor och även gott om bänkyta för matlagning. Nedsänkt diskho i bänkskiva för enkel avtorkning efter att maten lagats. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll, fläktkåpa, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, fullstor kyl och frys och diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Belysning med spotlights under skåp. Öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där gott om utrymme finns för matplats för större sällskap bestående av både familj och vänner. Ekgolv och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mot köket och gott om utrymme för social samvaro och sällskapsmöbler. Ekgolv såsom i köket och ljusa målade väggar tillsammans med matchande trädmönstrad fondvägg i ljust grön nyans. Härifrån nås altanen via helglasad altandörr som tillsammans med de stora fönstren ger ett mycket generöst ljusinsläpp.

BADRUM
Våtrumsmatta i grå nyans och kaklade väggar i ljus nyans. Badrummet är utrustat med wc, handfatskommod, spegelskåp samt badkar.

SOVRUM
Entréplanets största sovrum är beläget intill vardagsrummet och har laminatgolv i grå nyans tillsammans med ljusa målade väggar i grönt.
Här är gott om utrymme för dubbelsäng. 4 garderober med överskåp erbjuder bra förvaring.

SOVRUM
Beläget direkt till vänster på det övre planet med trägolv i ek och målade väggar i gå nyans tillsammans med matchande fondvägg.
En inbyggd garderob med överskåp för förvaring.

SOVRUM/KONTOR
Till höger på övre planet med ljus plastmatta på golv och tapetserade väggar i grått. Detta lite mindre sovrum passar perfekt som kontor, gästrum eller som barnrum för det mindre barnet.

KÄLLARPLAN:
GILLESTUGA
I källarplanet välkomnas ni till en luftig gillestuga med trägolv och vitmålad panel på väggarna. Här finns gott om utrymme för sällskapsmöbler och för er som önskar kan enkelt ytterligare ett sovrum skapas här. En vedkamin värmer gott under kyliga höst och vinterkvällar. Stilrent offerdalsskiffer som gnist- och värmeskydd både framför och på väggen bakom kaminen.

WC
Separat wc-rum med klinkergolv i grå nyans och ljusa målade väggar. Här är utrustat med wc, handfat samt inkaklad spegel.

BADRUM/BASTU
Klinkergolv i grå nyans och målade ljusa väggar tillsammans med grått kakel i duschhörn. Badrummet är utrustat med badkar och dusch och intill finns en bastu som passar perfekt efter en skidtur under vinterhalvåret. Från detta rum nås även ett praktiskt förråd som är beläget under källartrappan.

TVÄTTSTUGA
Klinkergolv i grå nyans även här och ljusa målade väggar. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt avfuktare. Här är även fjärrvärmecentralen placerad.

SOVRUM
Ett rymligt sovrum perfekt för tonåringen med ljus plastmatta på golv och väggar målade i grå nyans. Fyra garderober ger bra förvaring och ett separat förrådsrum intill som passar perfekt t.ex som kontor/dataspelsrum.

TV

Parabol - Viasat är monterad och används av nuvarande ägare (Parabol och dekoder ingår i köpet)
TV-antenn finns också monterad men används ej i dagsläget.

Internet

Bredband via Telejacket (ADSL) alternativt mobilt bredband.

Fiber är beställd och kommer enligt IP-only att anslutas under sommaren 2020. Säljarna står för denna kostnad på ca 20.000kr. (i det fall att inkoppling ej har skett innan tillträdet så kommer köpeskillingen att justeras motsvarande kostnaden för inkoppling)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan med källare
 • Byggår
  1969
 • Grund
  Källare
 • Fasad
  Tegel/Liggande träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler + 2-glasfönster i källare.
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme - Vattenburen värme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-02-12
 • Prestanda
  103 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2010 Kök renoverat
2012 Tillbyggd entré/hall 12 kvm.
2013 Ny garageport.
2015 Nya fönster.
2017 Installerat robotgräsklippare.
2018 Skapat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
2019 Fjärrvärme indraget.
2019 Nya inkommande vatten och avloppsledningar.

Av föregående ägare:
Omdränerat.
Nytt tak.

Övrigt

Robotgräsklippare Husqvarna Automower ingår i köpet.
(Vid byte av vatten/avlopp och indragning av fjärrvärme har dock styrkabel kapats och behöver återställas av köpare)

Yale Doorman kodlås installerat med möjlighet till fjärrstyrning.

Gräsmatta behöver återställas på husets östra gavel efter indragning av fjärrvärme och nya ledningar för vatten och avlopp.

Exteriör

Tomt

Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, buskar och några träd.
Grusad infart på framsidan till garage entré och förråd/vedbod.

Uteplats

Rymlig altan under tak med eftermiddagssol.

Bilplats

Oisolerat vidbyggt enbilsgarage med fjärrstyrd takskjutport.
Plats på infarten för parkering av flera bilar.
Stenbelagd parkering intill förrådet för parkering av t.ex. släpvagn.

Övriga byggnader

Vedbod/Förråd finns på tomten.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  15 650 kr
 • El
  9 989 kr
 • Vatten/avlopp
  6 200 kr
 • Sotning
  465 kr
 • Samfällighet
  1 500 kr
 • Renhållning
  2 500 kr
 • Försäkring
  4 463 kr

Totalt: 40 767 kr/år

Uppvärmningskostnaden är baserad på den beräknade årskostnaden för fjärrvärme av Jämtkraft. Eftersom fjärrvärmen installerades hösten 2019.
Kostnaden för hushållsel är även den bedömd av Jämtkraft efter installation av Fjärrvärme.

Övriga driftskostnader är nuvarande ägares verkliga kostnad och kan variera beroende på användning och avtal.

Taxering
 • Totalsumma
  1 878 000 kr
 • Byggnad
  1 352 000 kr
 • Mark
  526 000 kr
 • Värdeår
  1974
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 23-IM1-38/599.1

Servitut

Avtalsservitut Kraftledning

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Ås-Hov GA:9

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan

Dokument

Övrig information

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-02-12 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 920 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Hovvägen 8
Välkomna till Hovvägen 8
Praktiskt med garage för bilen i anslutning till huset
Praktiskt med garage för bilen i anslutning till huset
Trevligt läge intill mindre lekplats
Trevligt läge intill mindre lekplats
En kort promenad för barnen till skolan
En kort promenad för barnen till skolan
Modernt renoverat kök från HTH - Övre plan
Modernt renoverat kök från HTH - Övre plan
Välkomna in på Hovvägen 8 - Entréplan
Välkomna in på Hovvägen 8 - Entréplan
Rymlig hall med gott om utrymme - Entréplan
Rymlig hall med gott om utrymme - Entréplan
Gott om yta i köket för matlagning - Övre plan
Gott om yta i köket för matlagning - Övre plan
Kök - Övre plan
Kök - Övre plan
Matplats vid köket med gott om utrymme för större sällskap - Övre plan
Matplats vid köket med gott om utrymme för större sällskap - Övre plan
Matplats - Övre plan
Matplats - Övre plan
Ljust och inbjudande vardagsrum - Övre plan
Ljust och inbjudande vardagsrum - Övre plan
Vardagsrum med utgång till altan - Övre plan
Vardagsrum med utgång till altan - Övre plan
Sovrum med rogivande färgval - Övre plan
Sovrum med rogivande färgval - Övre plan
Sovrum med plats för dubbelsäng - Övre plan
Sovrum med plats för dubbelsäng - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Badrum med badkar - Övre plan
Badrum med badkar - Övre plan
Sovrum/kontor - Övre plan
Sovrum/kontor - Övre plan
Luftig gillestuga - Källarplan
Luftig gillestuga - Källarplan
Gillestuga - Källarplan
Gillestuga - Källarplan
Gillestuga med vedkamin - Källarplan
Gillestuga med vedkamin - Källarplan
Sovrum - Källarplan
Sovrum - Källarplan
Badrum med både dusch och badkar- Källarplan
Badrum med både dusch och badkar- Källarplan
Bastu intill badrum - Källarplan
Bastu intill badrum - Källarplan
Tvättstuga - källarplan
Tvättstuga - källarplan
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Lättskött tomt
Lättskött tomt

Planlösning

Område

I närheten

I Ås som är välkänt för sin fantastiska utsikt över fjäll och sjö bor ni i lantliga omgivningar men på bekvämt pendlingsavstånd till Östersund.

Här bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Intresset för idrott och friluftsliv är stort och förutsättningarna mycket goda med skidspår, fotbollsplaner och stor idrottshall där flera idrottsföreningar erbjuder gott om aktiviteter året runt för både stora och små.

Här kan ni även köpa färska grönsaker direkt från den lokala producenten Ås Trädgård och fika på trevlig Fröjas café.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.