Anarisvägen 19, Torvalla

Accepterat pris

750 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Anarisvägen 19, Torvalla (Östersund)

Välplanerad rymlig lägenhet som har inglasad balkong som har mycket sol.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  3 av 5
 • Månadsavgift
  5 089 kr

Här kan vi erbjuda en mycket trevlig och välplanerad lägenhet som har stora rum samt inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier som står öppen under hela sommaren och erbjuder eftermiddags och kvällssol. Här får ni plats med stort matbord och har ett trevligt vardagsrum som rymmer både släkt och vänner.

Kök som har plats för stort matbord vid fönster mot lugn innergård. Släta köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrum med ekparkettgolv och generösa fönsterpartier som ger bra ljus. Utgång till den möblerbara inglasade balkongen där ni kan koppla av i sommarvärmen. Rymliga sovrum samt badrum som har duschhörna. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni i lugnt område med strategisk närhet till skogs- och strövområden. Gångavstånd till matbutik. Här går det under hela året att cykla in till stadskärnan via välskötta cykelvägar. Bra bussförbindelser till Östersunds centrum. Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  3 av 5
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  39 / 1203

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Ljust kök med plats för stort matbord vid fönster mot lugn innergård. Vardagsrum som har utgång till inglasad altan. Två rymliga sovrum. Badrum med duschhörna. Stor hall med bra förvaring.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har ekparkettgolv, tapet och fönsterpartier mot innergården. Utgång till inglasad altan som har filtmatta och skjutbara glaspartier mot den lugna innergården. Eftermiddags- och kvällssol.

KÖK
Ljust kök med plats för stort matbord vid fönster mot innergården. Ljusa släta luckor och gott om förvaringsutrymmen. Dubbelho och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, spis, köksfläkt och diskmaskin. Matta och tapet.

SOVRUM
Sovrum (1) har matta, tapet och stort fönster. Sovrum (2) har matta, tapet och stort fönster.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med duschhörna, tvättställ, spegelskåp och wc-stol. Tvättmaskin och torktumlare.

HALL
Stor hall med matta och tapet. Garderobsvägg för praktisk förvaring och bra utrymme för ytterkläder.

TV

Basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband för internet och telefoni ingår i månadsavgiften.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1985
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-13
 • Prestanda
  119 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E

Exteriör

Uteplats

Inglasad möblerbar balkong med skjutbara glaspartier. Eftermiddagssol.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 089 kr
 • Andel i BRF
  1,0406 %
 • Andel av årsavg.
  1,0406 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud av tv-kanaler samt bredband.

Driftskostnader
 • El
  400 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 500 kr/mån

Uppskattade driftskostnader som avser hushållsström och hemförsäkring.

Bostadsrätts­förening

HSB:s brf Smörkransen
 • Lägenheter
  104 st
 • Lokaler
  1 st

Föreningen äger fastigheten Smörkransen 1, byggd år 1985 i vilken man uplåter lägenheter och lokaler. Lägenheterna ligger på adresserna Anarisvägen 1-99. Det finns 104 lägenheter och 1 lokal i föreningen. 32 lägenheter är radhuslägenheter och 72 st. Lägenheter finns belägna i föreningens tre punkthus. De minsta lägenheterna består av 1 rum och kök, de största lägenheterna är på 4 rum och kök. Förutom våra 1:or har alla lägenheterna balkong eller uteplats.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil.
Det finns inte några beslut om kommande avgiftsförändringar på lägenheterna.

Avgiften höjdes med 2% för 2017 pga ökade driftskostnader för framförallt vatten/sophämtning och el/fjärrvärme.

Renoveringar

Föreningen kommer att byta ventilationsaggregat och köksfläktar i höghusen under 2020. Vid byte av köksfläkt ingår en vit standardmodell men rostfri kan läggas till för mindre kostnad.

Lekplatserna renoverades 2019.
Trapphus och entréer i de 3 höghusen är renoverade under 2017/2018.
Utebelysning i området byttes ut under 2018.
I samband med att medlemmarna renoverar badrummen byter föreningen ut golvbrunnarna i lägenheterna i enlighet med HSB´s normalstadgar.
Hösten 2015 byttes garageportarna och nya motorvärmare sattes in i garagen.
Taken i föreningen har renoverats 2015-2016.
Fläktar i radhusen renoverades 2014.
Husen målades om utvändigt 2009.
Hissarna och ventilationens styrsystem renoverades 2010. Värmeåtervinningsaggregaten byttes 2011.

Övrigt

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 300 kr/hushåll. Årsavgiften är dock redan inräknad i den månadsavgift som föreningen tar ut av varje lägenhetsinnehavare. Andelsavgiften återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB.
Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Anarisvägen.
Välkommen till Anarisvägen.
Kök med plats för stort matbord.
Kök med plats för stort matbord.
Vardagsrum med ekparkettgolv.
Vardagsrum med ekparkettgolv.
Vardagsrum med mycket ljus.
Vardagsrum med mycket ljus.
Utgång till inglasad balkong.
Utgång till inglasad balkong.
Möblerbar balkong med trevlig utsikt.
Möblerbar balkong med trevlig utsikt.
Njuta av eftermiddagssolen.
Njuta av eftermiddagssolen.
Ljust och bra förvaring.
Ljust och bra förvaring.
Bra arbetsytor.
Bra arbetsytor.
Matbord vid fönster mot lugn innergård.
Matbord vid fönster mot lugn innergård.
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Badrum med tvättmaskin & torktumlare.
Badrum med tvättmaskin & torktumlare.
Hall
Hall
Hall med bra förvaring.
Hall med bra förvaring.
Välkomna in.
Välkomna in.
Anarisvägen 19
Anarisvägen 19

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.