Sandnäsvägen 28, Dvärsätt

Utgångspris

4 150 000 kr

Budgivning pågår
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Sandnäsvägen 28, Dvärsätt (Krokom)

Sjöutsikt och dubbelgarage!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  195 m²
 • Tomtarea
  876 m²
 • Driftskostnad
  39 553 kr/år

Välkommen till detta moderna och härliga hus i omtyckta Sandnäsets sjöstad. Bostadshuset uppfördes 2015, huset erbjuder fem sovrum, härliga umgängesytor, braskamin, solig altan med sjöutsikt och dubbelgarage med vidbyggd carport. Detta hus har allt den moderna familjen önskar sig så passa på och kom på visning.

Redan på den asfalterade infarten känner ni er hemma. Med en stor carport på det praktiska dubbelgaraget och en uppväxt tomt där barn med spring i benen trivs så ligger huset perfekt beläget med sjöutsikt i detta populära och barnvänliga område. På entréplan finns två sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, tvättstuga/teknikrum och vardagsrummet. På detta plan ligger köket från Vedum som är modernt och ligger i öppen planlösning med matrummet vilket har en värmande braskamin och plats för stort matbord. På övre plan finner ni ett socialt allrum, 3 sovrum och ett utrymme som är förberett för badrum.

För den friluftsintresserade finns här fantastiska möjligheter att nyttja Storsjön och dess natursköna omgivningar för att njuta av aktiviteter såsom fiske, paddling, bad och bärplockning sommartid samt till exempel skid- eller skoteråkning under vintern. I anslutning till området finns även golfbana för den som vill gå en runda utan att ens behöva starta bilen. I Dvärsätt bor barnfamiljen bekvämt med F-6 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Med skidspår, fotbollsplaner och idrottshall erbjuder flera idrottsföreningar gott om aktiviteter året runt för både stora och små. Ca 17 km från Östersund och 5 km från Krokom ligger Sandnäset. Det finns bra bussförbindelser från Dvärsätt till Östersund och även bra cykelvägar.

Ett stenkast från tomten finns en brygga där det går att hyra båtplats!.
Välkommen på visning

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  5 st
 • Boarea
  195 m²
 • Tomtarea
  876 m²
 • Beteckning
  Fannbyn 1:138
 • Pantbrev
  2 847 500 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
En välkomnande hall med utrymme för klädavhängning. Hallen har ekparkett och tapetserade väggar.

BADRUM
Ett modernt och stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, dusch med vikbara duschväggar, handfat med underskåp, högskåp och spegel med belysning.

TVÄTTSTUGA / TEKNIK
En ljus tvättstuga med plastmatta och väggarna är klädda med vitmålad vävtapet. Här finns städskåp, arbetsbänk och hyllor. Detta rum är utrustat med tvättmaskin (Cylinda), torktumlare (Cylinda) och frånluftsvärmepump (Nibe 750).

FÖRÄLDRASOVRUM
Sovrummet har ekparkettgolv, tre tapetserade och en panelad vägg. Här finns fyra garderober.

SOVRUM 2
Detta sovrum har ekparkettgolv och tapetserade väggar. Här finns två garderober till förvaring.

KÖK
Ett modernt och stilrent kök från Vedum. Köket ligger i delvis öppen planlösning med matplatsen och har en rymlig köksö med stenskiva. Köksön rymmer förvaring. Köket är ljust och har härliga fönstersättningar och här finns altandörr som tar dig ut i trädgården. Köket är utrustat med: Fullstor kyl, fullstor frys, fläkt, inbyggnads mikrovågsugn, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin (samtliga vitvaror är från Bosch). Köket har ekparkettgolv och ovan arbetsbänkarna sitter ett vit kakel som stänkskydd.

MATPLATS
Matplatsen ligger i öppen planlösning med kök och vardagsrum. Här ryms plats för stort matbord och här finns en värmande braskamin från Contura. Här ligger ett ekparkettgolv och det är tre vita väggar och en kläs med tapet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med matplatsen och erbjuder härligt ljusinsläpp med sjöutsikt och utgång till den soliga altanen. Vardagsrummet har ekparkettgolv, tre vitmålade och en tapetserad vägg.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
När ni kommer upp på övre plan möts ni av ett rymligt allrum med plats för både kontor och tv-hörna. Detta rum förgrenar mot våningsplanets samtliga rum. Här ligger ett eklaminatgolv och det är målade väggar. Härifrån finns dörr till förvaringsutrymme.

BADRUM 2
Detta badrum kommer inte att färdigställas inför försäljningen. Här finns förberett för vatten och avlopp.

SOVRUM 3
Detta sovrum har laminatgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 4
Ett stort sovrum med eklaminatgolv, tre vita och en tapetserad vägg.

SOVRUM 5
Detta rum ligger i vinkel från allrummet. Här ligger ett laminatgolv, det är tre vita väggar och en tapetserad vägg. Rummet har idag ingen dörr mot allrummet.

TV

Via parabol

Internet

Fiber

Tillträde

Juni/Juli 2020 (möjlighet till tidigare tillträde kan ev finnas)

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan
 • Byggår
  2015
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump.
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Via frånluftsvärmepumpen
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-09-03
 • Prestanda
  57 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B
Renoveringar

Övervåning är inredd 2016-2018

Övrigt

Smålandsvillan modell Nybro uppfört 2015. Badrum på övre plan kommer ej färdigställas, så här får man som köpare möjlighet att inreda enligt egen smak och tycke.

Exteriör

Tomt

Uppväxt tomt med asfalterad infart och grusade gångytor. På tomten finns härliga grönytor som inbjuder till lek.

Båtplats finns att hyra på den gemensamma bryggan till en årskostnad om 2900kr. (För mer information, kontakta fastighetsmäklaren)

Uteplats

Altan med soligt söderläge som erbjuder en härlig sjöutsikt.

Bilplats

Dubbelgarage med plats för 2 bilar med elport. Framför dubbelgaraget finns carport med plats för två bilar. På den asfalterade uppfarten finns gott om ytterligare parkeringsplatser.

Övriga byggnader

Dubbelgarage med elport och framförliggande carport.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  22 300 kr
 • Vatten/avlopp
  9 000 kr
 • Samfällighet
  2 500 kr
 • Renhållning
  1 500 kr
 • Försäkring
  4 253 kr

Totalt: 39 553 kr/år

Samfällighetskostnaden avser: snöröjning, sandning, sopning, gatubelysning. I uppvärmningskostnaden ingår kostnad för hushålls el.

Taxering
 • Totalsumma
  2 915 000 kr
 • Byggnad
  2 492 000 kr
 • Mark
  423 000 kr
 • Värdeår
  2015
 • Fastställd
  2018
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Fannbyn GA:10

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp (2010-04-29) Ändring Av Dp (2009-11-06) Detaljplan (2009-02-11)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 1000 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Matplats/Braskamin och kök
Matplats/Braskamin och kök
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Med sjöutsikt från altanen
Med sjöutsikt från altanen
Matplats
Matplats
Stor öppen yta mellan vardagsrum/kök
Stor öppen yta mellan vardagsrum/kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Entré med trappa mot övre plan
Entré med trappa mot övre plan
Entré
Entré
Föräldrasovrum entréplan
Föräldrasovrum entréplan
Sovrum 2
Sovrum 2
Tvättstuga/Groventré
Tvättstuga/Groventré
Tvättstuga/groventré
Tvättstuga/groventré
Allrum övre plan
Allrum övre plan
Sovrum 5 (övre plan)
Sovrum 5 (övre plan)
Sovrum 5 (övre plan)
Sovrum 5 (övre plan)
Sovrum 4 (övre plan)
Sovrum 4 (övre plan)
Sovrum 4 (övre plan)
Sovrum 4 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)
Sovrum 3 (övre plan)

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.