Kolvedsvägen 70, Torvalla

Accepterat pris

850 000 kr

Högsta bud

875 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 875 000 kr 29/02 15:19 1
 • 800 000 kr 14/02 17:10 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Kolvedsvägen 70, Torvalla (Östersund)

Välrenoverat radhus i lugnt barnvänligt område med tilltalande miljö som ger er en härlig känsla!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  113 m²
 • Månadsavgift
  6 749 kr

Välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i 2-plan i lugnt barnvänligt område där ni bara kommer att känna ett stort lugn och uppleva en skön tystnad utan störande biltrafik. Här kan ni njuta av en härlig inom- och utomhusmiljö som gör att ni får en känsla av stor frihet och avkoppling.

Mot husets entrésida har ni en välkomnande stenlagd gång och uteplats med förmiddagssol. Stor hall med praktiskt klinkergolv med modern ytterdörr som har kodlås. Modernt kök med plats för stort matbord vid fönster mot entrésidan. Ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Fullt utrustat kök för både den lilla och stora familjen. I anslutning till köket finns tvättstugan med bra avlastningsytor och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I inre hallen finns badrum med duschhörna. Härligt vardagsrum med generösa fönsterpartier mot den inglasade altanen och trädgårdstomten som ligger i en lummig miljö mot gång/ cykelväg. Den härliga inglasade altanen med skjutbara glaspartier samt stor solterrass inbjuder till samvaro med släkt och vänner samt avkoppling på kvällarna. Njut av lugnet och ljusa sommarnätter. Övre plan har tre rymliga sovrum, badrum med badkar och bra stor klädkammare för praktisk förvaring. Mot entrésidan finns också ett förråd för praktisk förvaring av bl a utemöbler och trädgårdsredskap. I månadsavgiften ingår kraftfullt bredband på 100 mbit/ s som föreningen har upphandlat via ComHem. Garage i länga med motorvärmaruttag samt fjärrstyrd garageport ingår i avgiften.

Här bor ni i lugnt område med gångavstånd till flera förskolor och skolor. Det är alltid nära till trevliga promenadstråk och skogsområden. Bra bussförbindelser och cykelvägar mot Östersunds centrum.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  113 m²
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  12

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsradhus i 2-plan.

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder modernt kök med plats för stort matbord. Ingång till bra tvättstuga. Vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljus. Utgång till inglasad altan med skjutbara glaspartier mot solterrassen samt trädgårdstomten i lummig miljö. Badrum med duschhörna. Hall med klinkergolv och bra utrymme för ytterkläder.

KÖK
Kök med plast för stort matbord mot entrésidan. Ljusa luckor och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför arbetsytorna med stor rostfri bänkskiva och dubbelho. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, spis med häll, köksfläkt och diskmaskin. Laminatgolv och tapet.

TVÄTTSTUGA
Från kök ingång till tvättstugan som har matta. Rostfri tvättho, praktisk bänkskiva och hyllor. Tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har klickgolv, målade väggar och stora fönsterpartier som ger rummet mycket ljus. Utgång till den inglasad altanen med skjutbara glaspartier mot solterrassen och trädgårdstomten. Lugnt läge mot gång/ cykelväg.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och delvis kaklade väggar. Utrustat med duschhörna, tvättställ, underskåp, spegelskåp och wc-stol.

HALL
Hall som har klinkergolv och målade väggar. Bra utrymme för ytterkläder. Inre hall har laminatgolv, målade väggar samt stor klädkammare.

ÖVRE PLAN
Övre plan har tre rymliga sovrum med enhetliga golv, badrum och hall med stor klädkammare.

SOVRUM
Sovrum (1) har laminatgolv, tapet med fondvägg och fönster mot lugn gata. Sovrum (2) har laminatgolv, tapet med fondvägg, två inbyggda garderober och fönster mot entrésidan. Sovrum (3) har lamiantgolv, tapet och fönster mot lugn gata.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och delvis kaklade väggar. Utrustat med badkar, tvättställ, underskåp, spegelskåp och wc-stol.

HALL
Hall med klickgolv och tapet. Ingång till stor klädkammare för praktisk förvaring.

TV

Basutbud av tv-kanaler från ConHem ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband på 100 mbit/s ingår i månadsavgiften.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1986
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Inglasad altan med skjutbara glaspartier mot den solsäkra terrassen och trädgårdstomten.

Bilplats

Garage i länga med motorvärmaruttag och fjärrstyrd garageport.

Parkering

Föreningen har även p-platser med motorvärmarstolpe.

Övriga utrymmen

Förråd mot entrésidan.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  6 749 kr
 • Andel i BRF
  2,8775 %
 • Andel av årsavg.
  2,8775 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 138 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  455 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och garage.

Driftskostnader
 • El
  600 kr
 • Försäkring
  109 kr

Totalt: 709 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare som består av en vuxen och två barn.

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

HSB Brf Tiljan
 • Lägenheter
  36 st
 • Äkta förening
  Ja

BRF Tiljan äger fastigheten tiljan 1 och består av 36 lägenheter upplåtna soom bostadsrätt.

Ekonomi

Månadsavgifterna höjdes 2018-01-01 med 2 % pga ökade kostnader för bl.a. vatten och renhållning.

Renoveringar

Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras.
Under 2018 kommer husfasaderna att målas.
2017 kommer hustaken att tvättas och ses över.
2017 kommer ett nytt motorvärmarsystem att installeras, med möjlighet att även ladda hybrid- och elbilar. I samband med detta kommer föreningen göra om så att elen debiteras efter förbrukning på respektive bostadsrätt.
2017 kommer lekplatsen att renoveras/uppdateras eftersom det flyttat in så många barnfamiljer i föreningen sista åren.
2016 installerades nya låsbara postlådor
2014 installerades ny eldrivna garageportar

Övrigt

Under 2016 antog föreningen ändrade stadgar till HSBs normalstadgar 2011 version 4.

HSB tar ut en överlåtelseavgift samt en ev pantförskrivningsavgift vilka betalas av köparen. Dessutom betalar föreningens medlemmar 500 kr i engångsavgift, vilken är en depositionsavgift för att bla få tillgång till de erbjudanden och rabatter HSB kan erbjuda sina medlemmar.

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Kolvedsvägens lugna oas!
Välkomna till Kolvedsvägens lugna oas!
Ljus kök med plats för stort matbord.
Ljus kök med plats för stort matbord.
Släta köksluckor.
Släta köksluckor.
Dörr till tvättstuga.
Dörr till tvättstuga.
Kök mot hall.
Kök mot hall.
Vardagsrum med mycket ljus.
Vardagsrum med mycket ljus.
Vardagsrum
Vardagsrum
Inglasad altan att koppla av på.
Inglasad altan att koppla av på.
Insynsskyddat soldäck och tomt.
Insynsskyddat soldäck och tomt.
Skjutbara glaspartier mot soldäck och tomt.
Skjutbara glaspartier mot soldäck och tomt.
Altansidan
Altansidan
Vardagsrum med gott om plats.
Vardagsrum med gott om plats.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Yttre hall med klinkergolv.
Yttre hall med klinkergolv.
Yttre hall
Yttre hall
Badrum med dusch.
Badrum med dusch.
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom på övre plan.
Master bedroom på övre plan.
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Sovrum
Sovrum
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Sovrum
Sovrum
Badrum med badkar.
Badrum med badkar.
Hall
Hall
Tomt mot allmänning.
Tomt mot allmänning.

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.