Köpmangatan 59B, Centrum

Accepterat pris

1 895 000 kr

Visningar
 • 20/2
  20/2, 17:00–17:30 Öppen visning - Välkommen!
Köpmangatan 59B, Centrum (Östersund)

Angenäm central 4:a m högt i tak.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  98 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 199 kr

Drömmer du om en lägenhet med karaktär där du kan flytta in direkt men ändå har möjlighet att utveckla och anpassa efter din smak och ditt tycke är denna lägenhet något för dig! Här finner du en ljus lägenhet med härligt stora rum, högt i tak och generösa fönstersättningar som ger ett fint ljusinsläpp till samtliga rum. Lägenheten är belägen i ett vackert grönt trähus och med ett centralt läge mitt i centrala Östersund. Lägenheten erbjuder tre sovrum, rymligt vardagsrum och ett trivsamt kök med plats för många middagsgäster. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt, ekparkettgolv och det finns gott om invändig förvaring i två klädkammare. En välkomnande och nyrenoverad hall med klinkergolv med golvvärme. Badrum med dusch där det är förberett för tvättmaskin. Två stora sovrum och ett mindre sovrum.

Lägenheten är belägen i en familjär bostadsrättsförening där alla grannar trivs med varandra. Goda gemensamma utrymmen med lokal, tvättstuga och cykelförråd. På föreningens tomt finns gott om parkeringsytor där en plats finns reserverad för dig som lägenhetsköpare. Det finns en liten grönyta där grillen kan ställas.

Denna lägenhet måste ses och upplevas. Varmt välkommen på visning.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  98 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  0003 / 1001

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Bottenvåning

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÉ
En välkomnande och modern entréhall med ljusa tapetserade väggar och ett stilrent grått klinkergolv med golvvärme. Här finns hatthylla till klädavhängning.

HALL
En rymlig hall som förgrenar mot två sovrum, badrum kök och vardagsrum. Här ligger en ekparkett och det är ljusa tapetserade väggar.

BADRUM
Ett ljust badrum med plastmatta på golvet och väggar som kläs med vitmålad vävtapet. Här finns WC, handfat, spegelskåp med belysning, högskåp och duschplats. Här är det förberett för tvättmaskin. Väljer man att inte ha tvättmaskin rymmer badrummet plats för badkar om så önskas.

SOVRUM 1
Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Här ligger en ekparkett och det är ljusa väggar.

SOVRUM 2
Lägenhetens minsta sovrum. Detta sovrum passar perfekt som barnsovrum eller kontor. Här är det ljusa tapetserade väggar och på golvet ligger en ekparkett. Här finns en inbyggd garderob och en vanlig garderob.

KÖK
Ett rymligt kök med härlig takhöjd. Köket har moderna färgsättningar och gott om bänkyta för den matlagningsintresserade och inbjuder till härliga middagar i glada vänners lag. Köket är utrustat med: Spis med häll och varmluftsugn (Electrolux, 2017), diskmaskin (Siemens), fullstor kyl och frys (Cylinda) och fläkt (Futurum). Köket erbjuder plats för stort matbord.

VARDAGSRUM
Ett rymligt och trivsamt vardagsrum med generös takhöjd. Vardagsrummet har fönster mot två väderstreck där fönstersättningarna ger ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet har tapetserade väggar och på golvet ligger en ekparkett.

SOVRUM 3
Ett rymligt sovrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Här ryms plats för dubbelsäng och från detta rum kommer ni åt två klädkammare. Sovrummet har målade väggar och på golvet ligger en ekparkett.

KLÄDKAMMARE
Från sovrum 3 kommer man åt två rymliga klädkammare. Båda dessa har plastmatta på golvet och väggarna är målade. Båda är utrustade med hyllor och stång till klädförvaring.

TV

Egen antenn

Internet

Finns ej fn, föreningen har beställt och inväntar leverans från IP-Only

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Direktverkande el
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Datum
  2019-12-19
 • Prestanda
  113 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E

Exteriör

Bilplats

P-plats med eluttag finns tillgänglig. (350kr/månad)

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 199 kr
 • Andel i BRF
  17,2753 %
 • Andel av årsavg.
  17,1929 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 138 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår: vatten.

Driftskostnader
 • Värme
  900 kr
 • El
  200 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 1 200 kr/mån

Bostadsrätts­förening

BRF Skjutbanan 6
 • Lägenheter
  8 st
 • Lokaler
  1 st

En familjär bostadsrättsförening där alla grannar trivs med varandra som ombildades från hyresrätter under 2015. Goda gemensamma utrymmen med lokal där gäster kan bo, tvättstuga och cykelförråd. På föreningen tomt finns gott om parkeringsytor där en plats finns reserverad för dig som lägenhetsköpare. Det finns en liten grönyta där grillen kan ställas.

Ekonomi

Ingen beslutad avgiftshöjning

Renoveringar

Föreningen har installerat fjärrvärme i huset vilket idag sörjer för varmvatten till alla lägenheter. I underhållsplanen ligger som nästa steg att installera vattenburna radiatorer i trapphus och källare (med värme från fjärrvärmen) och installera fiber från IP-only. (Anmälan är utförd, väntar på installation).

Gemensamma utrymmen

Goda gemensamma utrymmen i källaren med lokal (föreningen har tankar kring övernattningslägenhet eller liknande). Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och 2 torkskåp. Det finns cykelförråd och pannrum. Vindsförråd till varje lägenhet.

Gårdsplan

Det är planerat att ställa i ordning en gemensam grill/uteplats på föreningens fastighet.

Övrigt

2020 ska hälften av fönster kittas och målas om. Som medlem i denna förening så hjälper man till med visst fastighetsunderhåll såsom trappstädning, hålla ordning på gården och viss gräsklippning.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 760kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Lägenheten är flyttstädad inför visningarna. Därför kommer ingen ytterligare flyttstädning att utföras.

Bilder

Vardagsrum (digitalt möblerad)
Vardagsrum (digitalt möblerad)
Sovrum 3
Sovrum 3
Kök
Kök
Entré
Entré
Entré
Entré
Sovrum 1
Sovrum 1
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 1
Sovrum 1
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum
Badrum
Mot vardagsrum från sovrum 3
Mot vardagsrum från sovrum 3
Klädkammare
Klädkammare
Klädkammare
Klädkammare
Vardagsrum
Vardagsrum

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.