Fritzhemsgatan 63 B, Frösön / Lövsta

Accepterat pris

1 175 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Fritzhemsgatan 63 B, Frösön / Lövsta (Östersund)

Högt vackert läge med öppen planlösning i kök & vardagsrum!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  57 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 461 kr

Genomgående renoverad och välplanerad hörnlägenhet där ni kan njuta av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mycket ljus samt härlig utsikt från generösa fönsterpartier. Här kan ni umgås och njuta av den vackra vyn i sällskap med både släkt och vänner.

Nytt stilrent kök från Epoq med ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig rymd och atmosfär. Här kan ni bjuda in både familj och vänner till trevliga middagar. Utgång till balkong mot sydväst med fantastisk utsikt över Frösödal. Njut av mycket sol från den möblerbara balkongen. Enhetligt nylagt golv i kök och vardagsrum. Sovrum med lugnt läge som ger en avkopplande miljö. Badrum som har renoverats med duschvägg av glas och ny tvättmaskin. Hall med bra utrymme för ytterkläder och klädkammare.

Här bor ni högt upp på Frösön mot Lövsta med gångavstånd till Lövsta Ip och rekreationsområdena med skidspår och populära vandringsleder. Här har ni närhet till matbutik och bra bussförbindelser. Bra gång- och cykelvägar till Östersunds centrum.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  57 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  31 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Stilrent renoverad lägenhet som har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med nytt kök och ytskikt. Stort vardagsrum som har utgång till balkong mot sydväst. Sovrum som har fönster mot lugnt område. Badrum med klinker och kaklade väggar. Duschhörna samt tvättmaskin. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Nytt kök från Epoq med utdragslådor samt överskåp som ger gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matbord vid fönster med vacker utsikt. Laminat bänkskiva, stor diskho och engreppsblandare. Infällda spotlights belyser bänkskivan. Glasskiva som stänkskydd. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys, induktionshäll, varmluftsugn, rostfri fläktkåpa och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -17. Enhetliga nya golv, tapeter och nymålat tak i kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket med generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljus. Enhetligt nytt golv, ny tapet och nymålat tak. utgång till balkong mot sydväst med eftermiddags- och kvällssol samt vacker utsikt över Frösödal.

SOVRUM
Nyrenoverat sovrum som har klickgolv, tapet och målat tak. Fönster mot lugnt område.

BADRUM
Stamrenoverat badrum som har klinkergolv och kaklade väggar. Duschhörna med duschvägg av glas, spegel, tvättställ och wc-stol. Tvättmaskin från -17.

HALL
Hall med klickgolv och tapet. Bra utrymme för ytterkläder och stor klädkammare.

TV

Basutbud av tv-kanaler från ComHem ingår i avgiften.

Internet

Gruppanslutning till bredband via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Möjlighet till eget abonnemang via ComHem.

Byggnad

 • Byggår
  1958
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-04-15
 • Prestanda
  113 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2017: genomgående renovering av kök, vardagsrum, sovrum och hall. Badrum fick duschvägg av glas samt installering av tvättmaskin.

Exteriör

Uteplats

Balkong mot sydväst med vacker utsikt samt eftermiddags- och kvällssol.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd och matkällare. I källaren finns även tvättstuga och cykelförråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 461 kr
 • Andel i BRF
  1,1749 %
 • Andel av årsavg.
  1,1749 %
 • Repfond
  1 839 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår värme, vatten, basutbud av tv-kanaler samt bredband.

Driftskostnader
 • El
  310 kr
 • Försäkring
  75 kr

Totalt: 385 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare. Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

HSB:s Brf Frösödal
 • Lägenheter
  81 st
 • Lokaler
  1 st

Föreningen äger fastigheten Östersund-Fiolen 1 med adresserna Fritzhemsgatan 63 A-C samt Fröjavägen 12 A+B. Inom föreningen finns sammanlagt 81 stycken bostadsrätter och 2 hyresrättslokaler.

Ekonomi

Stabil ekonomi och välunderhållna fastigheter.
Avgiften höjdes 2018-01-01 med 1%.
Avgiften höjdes 2017-01-01 med 2%, pga ökade kostnader för drift och underhåll.
Avgiften höjdes 2016-01-01 med 3%

Renoveringar

2015-2017 har fasader och balkonger renoverats.
2014 renoverades taken och vindarna tilläggsisolerades.
2009 renoverades golv och väggar i tvättstugan samt källargolven, samtidigt fick tvättstugan nya maskiner.
2007 byttes samtliga fönster samt balkongdörrar-
2006 byttes lägenhetsdörrarna mot nya branddörrar.
1996 renoverades V/A-stammarna och samtliga badrum i föreningen.
Taket lades om under 80-talet.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns även cykelförråd, bastu, solarium och ett mindre gym.

Övrigt

HSB´s obligatoriska medlemskap kostar 500 kronor per medlem vilket berättigar till att ta del av HSB´s rabatter och återbetalas vid utträde ur HSB. HSB tar också ut en årsavgift på 300 kr från nya medlemmar för helår, vid köp efter 1/7 tas halva avgiften ut (150 kr), detta endast 1:a året, därefter ingår årsavgiften till HSB i månadsavgiften på bostadsrätten.

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Varmt välkomna till Frösödal!
Varmt välkomna till Frösödal!
Nyrenoverat kök med plats för stort matbord.
Nyrenoverat kök med plats för stort matbord.
Matbord mot fönster med vacker utsikt.
Matbord mot fönster med vacker utsikt.
Nytt och modernt kök!
Nytt och modernt kök!
Generellt ljusa ytskikt.
Generellt ljusa ytskikt.
Infälld belysning & stänkskydd av glas.
Infälld belysning & stänkskydd av glas.
Öppen planlösning mot vardagsrum.
Öppen planlösning mot vardagsrum.
Mycket ljusinsläpp.
Mycket ljusinsläpp.
Vacker vy.
Vacker vy.
Stort vardagsrum med bra utrymmen.
Stort vardagsrum med bra utrymmen.
Fönsterpartier mot Frösödal.
Fönsterpartier mot Frösödal.
Vacker utsikt & eftermiddags- och kvällssol.
Vacker utsikt & eftermiddags- och kvällssol.
Nyrenoverat sovrum.
Nyrenoverat sovrum.
Sovrum
Sovrum
Stamrenoverat badrum.
Stamrenoverat badrum.
Hall med klädkammare.
Hall med klädkammare.
Plats för ytterkläder.
Plats för ytterkläder.
Hall
Hall
Fritzhemsgatan 63 B
Fritzhemsgatan 63 B
Bra parkeringsmöjligheter.
Bra parkeringsmöjligheter.

Planlösning

Område

I närheten

Lugnt område med närhet till matbutik, pizzeria, Lövsta Ip och rekreationsområden.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.