Skogsstigen 11, Hammerdal

Accepterat pris

525 000 kr

Intresserad?

Denna villa är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Skogsstigen 11, Hammerdal (Strömsund)

Trivsam 1-plans villa i centrala Hammerdal.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  107 m²
 • Tomtarea
  885 m²
 • Driftskostnad
  33 300 kr/år

På lugn återvändsgata finner ni denna välplanerade enplansvilla som bjuder på ett trivsamt och ljust kök, härligt vardagsrum med täljstenskamin, lättskött trädgård på hörntomt. Detta hus är ett perfekt boende för barnfamiljen med närhet till naturen och gångavstånd till skola, affär och hälsocentral. Här finns tre sovrum, friggebod och rymlig förrådsbyggnad som tidigare var garage.

Brokvisten välkomnar er in till en hall som är utrustad med goda avhängningsmöjligheter. Härifrån kommer man åt en förrådsyta som är förberett för badrum. Hallen går i vinkel till höger från vilken man kommer åt tre sovrum, klädkammare och badrummet. Rakt fram från hallen är öppningen mot det sociala vardagsrummet som är utrustat med en värmande täljstenskamin. Från vardagsrummet finns dörr till altan i solläge och den härliga trädgården. Köket är ljust och trivsamt och det finns gott om utrymmen för den glade kocken. Köket renoverades ca 2007. Från köket finns genomgång mot tvättstuga som erbjuder dörr mot trädgården och en vindskyddad altan.

Bor man i Hammerdal är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns tandläkare, grundskola, förskola, dagis, sporthall, post, apotek, gym, veterinär, restauranger och simhall. I Hammerdal finns vintertid utmärkta belysta skidspår.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.