Konstapelgränd 33

Utgångspris

795 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Konstapelgränd 33 (Östersund)

Välplanerad 2:a med balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  3 529 kr

Välkommen till en välplanerad och trevlig tvåa i ett populärt och trivsamt område med närhet till allmänservice, universitet och naturområden.

Den ljusa hallen erbjuder gott om förvaring i klädkammare med hyllor och klädstång samt tre garderober längs ena väggen i hallen. Från hallen överblickar man samtliga rum i lägenheten. Köket är praktiskt med gott om förvaring, arbetsytor och plats för matbord för 4 personer. I vardagsrummet ligger det ett vackert parkettgolv i original och det finns gott om plats för både soffa, fåtölj och skrivbord om så önskas. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen som bjuder på sol på eftermiddagen och kvällen. Lägenhetens sovrum är stort med plats för dubbelsäng, garderober och byrå. Badrummet är utrustat med wc, badkar, spegelskåp och tvättmaskin. På golvet ligger en våtrumsmatta och väggarna är kaklade. Här finns också ett praktiskt vädringsfönster.

Körfältet ligger nära med det mesta och har ett bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna nära grönområden med motions-/skidspår, förskola och skola. Vid Körfältets centrum finns pizzeria, trafikskola, gym och en bensinmack med närbutik och generösa öppettider alldeles i närheten. Köpcentret Lillänge med livsmedelsbutik och en rad butiker och snabbmatskedja finns inom gång- och cykelavstånd. Bara ett stenkast från lägenheten finns boulebana, fotbollsplan och stor grillplats. Alla som bor i föreningen har tillgång till tvättstuga, ett övernattningsrum, vallabod, hobbyrum, cykelrum och solarium. På varje innergård finns det lek- och ute-/ grillplatser som är väl underhållna.

Välkommen på visning!

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  158 / 1001

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

Hall: Endast en trappa upp från bottenplan når du lägenheten. Entré till lång hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober längs med ena långsidan. I hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare. Hallen har ljust tapetserade väggar samt ett askgrått laminatgolv i ek. Från hallen når du samtliga rum i lägenheten.

Kök: Charmigt kök med ljusa luckor och lådfronter. Här finns det gott om plats för matbord för fyra personer intill fönstret mot innergården. Den maskinella utrustningen består av spis (Electrolux), fläkt (Futurum), kyl (Whirlpool) och frys och diskmaskin (Logik). Det är gott om skåpsförvaring och bänkytor. På golvet ligger ett askgrått laminatgolv i ek och på väggarna sitter ljusa tapeter och en randig fondtapet.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupp, bokhyllor och tv-möbel. Här får du plats med matbord om du önskar det. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och på väggarna sitter en ljus tapet. Här finner du utgång till den trevliga balkongen som erbjuder eftermiddags- och kvällssol.

Badrum: Badrummet är utrustat med wc (Ifö), badkar, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin (Elektro Helios). På golvet ligger en marinblå våtrumsmatta och på väggarna sitter en sandfärgad våtrumstapet.

Sovrum: Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord och en byrå. Här finns en garderobsmöbel som medföljer lägenheten. På golvet ligger ett laminatgolv i ek och på väggarna sitter en ljusgrå tapet.

TV

Ansluten till kabel-TV via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband och IP telefoni via Telenor (ingår i månadsavgiften).

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  1972
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-02-19
 • Prestanda
  118 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D

Exteriör

Uteplats

Balkong med markis i sydvästligt läge som erbjuder eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

155 garageplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det lång kö.
68 parkeringsplatser med uttag för motorvärmare. Går att hyra för 175 kr/mån. Kort kö.

Innan man får en p-plats så kan man få ett p-tillstånd av HSB som gäller för att få stå på föreningens 15-20 gästparkeringar.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren på Konstapelgränd 31.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 529 kr
 • Andel i BRF
  0,3958 %
 • Andel av årsavg.
  0,3958 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader
 • El
  180 kr
 • Försäkring
  70 kr

Totalt: 250 kr/mån

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt bereonde på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

HSB`s Brf Konstapeln
 • Lägenheter
  226 st
 • Hyresrätter
  50 st
 • Lokaler
  50 st

HSB´s Brf Konstapeln är en stor bostadsrättsförening med sammanlagt 14 bostadshus med adresserna Konstapelgränd 1-35 och 2-36. I föreningen finns 226 lägenheter med bostadsrätt och 34 lokaler med hyresrätt. Alla som bor inom föreningen har tillgång till övernattningsrum med pentry och toalett, nyrenoverat hobbyrum, cykelrum, vallabod, pallkragar för egen odling m.m.

Ekonomi

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi.
Avgiften höjdes med 2% för 2017 och 2018.
Avgiften höjdes med 2,5% 2019

Renoveringar

Föreningen målade om samtliga trapphus 2010/2011. Utebelysningen har uppgraderas och förbättras. Värmeväxlare i undercentralen har bytts ut samt radiatorer. Fönster är tätade och vindar isolerade. Nya balkongdörrar 2013. OVK och Radonmätning 2014. Relining av avlopppstammar 2016-2017
Byte av torkskåp 2016. Målning källarhus samt rensning av kanaler spisfläktar.

Övrigt

I föreningen finns övernattningsrum för gäster, cykelförråd, barnvagnsförråd, vallningsbod och hobbyrum. Mer om HSB´s Brf Konstapeln finns att läsa på https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/konstapeln/

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 200 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB.
Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/mitt.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Konstapelgränd 33
Välkommen till Konstapelgränd 33
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Balkong
Balkong
Hall
Hall
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Hall
Hall
Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Innergård
Innergård
Baksidan
Baksidan
Framsidan
Framsidan
Baksidan
Baksidan
Entré
Entré
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.