Rosenlundsvägen 19, Brunflo

Eller högstbjudande

1 195 000 kr

Högsta bud

1 110 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 1 110 000 kr 18/11 12:01 2
 • 1 100 000 kr 11/11 14:22 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Rosenlundsvägen 19, Brunflo (Östersund)

Bostadsrättsradhus i populärt område med utsikt över Storsjön!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  86 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 297 kr

Välkomna till Rosenlundsvägen i Brunflo och detta trivsamma bostadsrättsradhus i två plan med renoverat kök och öppen planlösning mot vardagsrum och hall.

En trevlig brokvist med tillhörande uteplats välkomnar er fram till entrén som är nyrenoverad med klinkergolv och golvvärme. Här finns gott om plats att hänga av sig ytterkläder och förvara sina skor. Den inre hallen öppnar sig mot matplats och vardagsrum och väggyta finns för spegel eller fotografier. Entréplanet känns ljust och det stora fönsterpartiet i vardagsrummet gör att det känns extra luftigt. Härifrån har man en fantastisk utsikt över Storsjön och Brunfloviken. Köket renoverades 2018 och har fått ny grå inredning från Epoq och erbjuder gott om förvaring och goda arbetsytor.

Lägenhetens nedre plan har två väl tilltagna sovrum och badrum med badkar. Här finns även ett extra rum utan fönster som kan användas som förråd eller extra sovrum om så önskas. På nedre planet finns även en praktisk tvättstuga och klädkammare. Från det större sovrummet nås altanen med stensättning och den egna gräsmattan som avgränsas med staket mot grannar och häck mot allmänning. Här finns plats för både utemöbler och grill. Möjlighet för parkering finns i dagsläget.

Inom föreningen finns två kvartersgårdar, Sjöboden och Pionjären, som erbjuder festlokal, bagarstuga, bastu och solarium. I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  86 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  343

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Lägenhet i markplan med egen ingång samt souterrängplan med altan och egen täppa.

Interiör

Entré/hall: En trevlig brokvist välkomnar er in i entrén. Här finns utrymme som erbjuder avhängningsmöjligheter. Väggarna är vita och på golvet ligger ett grått klinkergolv som är utrustat med golvvärme. Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Den inre hallen öppnar upp mot kök, vardagsrum och matplats. Härifrån nås trappan till nedre plan. I den inre delen av hallen ligger ett klickgolv som flyter fritt mot köket och vardagsrummet.

Kök/matplats: Köket renoverades 2018 då ett nytt Epoqkök sattes in i en grå kulör. Gott om förvarings finns i skåpen och arbetsyta finns på bänkskivor och en bardisk erbjuder extra förvaring samt arbetsyta. Ovanför bänkskiva och diskho sitter ett snyggt kakel i marockanskt mönster. Köksutrustningen består av fullstor kyl, fullstor frys, spis/ugn, spisfläkt och diskmaskin. Matplatsen rymmer ett större matbord för flertalet gäster. Väggarna är vita och på golvet ligger ett klickgolv.

Vardagsrum: Ett stort fönsterparti släpper in ljus och bjuder på vacker utsikt mot Storsjön. Gott om plats finns för soffa, tv-möbel och bokhyllor. Två väggar är vita och två väggar är grå. På golvet ligger ett klickgolv.

Toalett/wc: Mindre toalett som är inredd med toalettstol, handfat och spegel. Väggarna är klädda i en ljus tapet och på golvet ligger en plastmatta.

Nedre hall: Plats finns för spegel och byrå. Under trappan finns en praktisk förvaringslösning. Ljusa väggar och på golvet ligger ett klickgolv.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Två garderober med tillhörande överskåp erbjuder förvaring. Härifrån nås altanen med platsbyggd bänk och stensatt uteplats. Plats finns för både grill och utemöbler. En fondvägg går i en grön kulör och resterande väggar är ljusa. På golvet ligger ett trägolv.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, byrå och garderob. Väggarna går i en grå kulör och på golvet ligger ett trägolv.

Sovrum/förråd: Detta rum har inget fönster men kan fungera som både sovrum eller förråd. Plats finns för säng och en garderob med tillhörande överskåp erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i vit tapet och på golvet ligger en plastmatta.

Tvättstuga: Inredningen består av torkskåp, tvättmaskin (2019) och tvättho. Väggar är klädda i våtrumstapet och på golvet ligger en plastmatta.

Badrum: Inredningen består av toalett, handfat, spegelskåp och badkar. Väggar och golv är klädda i en plastmatta.

Klädkammare: Klädkammare med platsbyggda hyllor som erbjuder förvaring.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Sappa. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Fiber via Telenor (125kr tillkommer utöver månadsavgift på avin). Telia via ADSL går även att teckna.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1972
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-04
 • Prestanda
  105 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2019: Vinylgolv i nedre hall
2018: Nytt kök med nya vitvaror (förutom diskmaskin) installeras
2018: Trägolv i hela övre planet
2018: Klinker i hall med golvvärme
2018: Ommålat övre plan, sovrum samt hall i nedre plan

Exteriör

Uteplats

Insynsskyddad altan under tak med egen täppa och utsikt mot Storsjön.

Bilplats

198 parkeringsplatser med eluttag (130 kr/mån), separat kö.
12 p-platser finns utan motorvärmare (95 kr/kvartal) , separat kö.
189 garageplatser (225 kr/mån), separat kö

Övriga utrymmen

I lägenheten finns förråd som kan användas som sovrum. Stor klädkammare. I byggnaden på andra sidan gården finns en tvättstuga.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 297 kr
 • Andel i BRF
  0,3524 %
 • Andel av årsavg.
  0,3481 %
 • Repfond
  9 249 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår ett obligatoriskt tillägg på 125 kr som avser kostnad för internet.

Driftskostnader
 • El
  375 kr
 • Försäkring
  103 kr

Totalt: 478 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen Brunflohus nr 5
 • Lägenheter
  352 st
 • Lokaler
  2 st

Brf Riksbyggen Brunflohus äger 29 stycken byggnader med 352 lägenheter. De boende måsta själva teckna bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Två kvartersgårdar finns inom föreningen där det finns festlokal, bagarstuga, bastu och solarium.

Ekonomi

Välskött förening med mycket stabil ekonomi och låg belåningsgrad per lägenhet.
Vid årsskiftet 2010/2011 skedde en avgiftshöjning på 5%. 2013 gjordes en avgiftshöjning på 5% med anledning av översyn av ventilationen i köken. Från 1/1 2016 höjdes avgifterna med 3 %. Från 1/10 2019 höjdes avgiften med 1,5 %. Det är ej planerat någon mer höjning.

Renoveringar

Under sommaren/hösten 2019 pågår balkongrenovering. Termostatbyte av radiatorer står med i underhållsplanen för 2020.
Byte av ventilation under 2013-2015. Det har grävts upp runt höghusen för att justera platonmattan som sjunkit ner. Dräneringar är gjorda. Samtliga fönster i föreningen är bytta 2007. Byte av värmepump till föreningens egna värmesystem. (sjövärme/pellets) 2010.

Övrigt

I föreningen finns egna heltidsanställda vaktmästare. Varje gård i föreningen har en gårdsansvarig och får årligen en summa pengar att spendera på blommor till planteringarna. Varje vår planterar man tillsammans, klipper gräs och äter varmkorv (allt är helt frivilligt).

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Kök med bardisk
Kök med bardisk
Gott om förvaring i skåp och lådor
Gott om förvaring i skåp och lådor
Kök/inre hall
Kök/inre hall
Altan med plats för utemöbler
Altan med plats för utemöbler
Stora fönsterpartier ger ett trevligt ljusinsläpp
Stora fönsterpartier ger ett trevligt ljusinsläpp
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med gott om plats för soffa och tv-möbel
Vardagsrum med gott om plats för soffa och tv-möbel
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Matplats/kök
Matplats/kök
Gott om arbetsyta för kocken
Gott om arbetsyta för kocken
Entré/hall
Entré/hall
Inre hall
Inre hall
Toalett
Toalett
Nedre hall
Nedre hall
Klädkammare
Klädkammare
Garderober som erbjuder förvaring
Garderober som erbjuder förvaring
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum/förråd
Sovrum/förråd
Badrum
Badrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Vy mot entré och brokvist
Vy mot entré och brokvist
Utsikt mot Storsjön
Utsikt mot Storsjön
Vy mot entrén
Vy mot entrén
Vy mot altan
Vy mot altan
Innergård
Innergård
Uteplats
Uteplats

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.