Bydalen 550 Hus 3

Utgångspris

1 695 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Bydalen 550 Hus 3 (Åre)

Lägenhet i Bydalen med centralt läge och vacker utsikt!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  74 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  3 368 kr

Varmt välkomna till denna lägenhet i Bydalen centrum med hög standard och bekvämt ski in läge med gångavstånd till allt ni behöver under fjällsemestern! Lägenheten ligger ett stenkast från Bydalens wärdshus och liften. Härifrån har man en fantastisk utsikt mot Drommenfjället och på andra sidan vägen ligger det belysta skidspåret som tar er runt Dalsjön.

Lägenheten har genomgående hög standard och stilrena materialval i neutrala färger som faller de allra flesta i smaken. Planlösningen är väl genomtänkt och lägenheten upplevs som mycket rymlig med kök och storstuga i öppen planlösning och fönster mot Drommenfjället vilket ger ett mycket generöst ljusinsläpp. Här återfinner ni även en modern och snygg kamin som både sprider värme och mysfaktor då mörkret sänker sig över dalen.

De 74 väldisponerade kvadratmetrarna rymmer även fyra rejäla sovrum varav två rymmer dubbelsäng, en mindre toalett med dusch samt ett helkaklat badrum med bastu. I entrén finns torkskåp och en platsbyggd hallmöbel som underlättar förvaringen. Hela lägenheten har behaglig golvvärme och en praktisk skidbod finns i anslutning till entrén. Alla inventarier ingår i köpet så det är med andra ord bara att flytta in. Det finns goda uthyrningsmöjligheter. Välkommen!

I Bydalsfjällen ingår destinationerna Höglekardalen, Bydalen, Fjällhalsen och Gräftåvallen.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  74 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  16

Våningsplan 1 av 2.

Interiör

Rumsbeskrivning: Lägenheten disponeras enligt följande:

Lägenheten är utrustad med golvvärme i alla rum.

ENTRÉ/HALL
Hallen välkomnar med gott om avhängningsmöjligheter i en platsbyggd hallmöbel. Här finns även ett torkskåp och två garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett grått klinker.

WC/DUSCH
Inredningen består av toalettstol, handfat, badrumsskåp och duschhörna. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger ett grått klinker.

BADRUM/BASTU
Inredningen består av toalettstol, handfat, badrumsskåp, handdukstork och duschhörna. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger ett grått klinker. En glasdörr tar er in till bastun som är utrustad med bastulav och belysning. På väggar och i tak sitter bastupanel. På golvet ligger ett grått klinker.

KÖK/MATPLATS
Köksinredningen går i grått och erbjuder förvaring i skåp och lådor. En liten bardisk fungerar utmärkt som frukosthörna och erbjuder goda arbetsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis/ugn, spisfläkt, diskmaskin och mikro.
Matplatsen rymmer ett bord för 6-8 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv. Här finns även en altandörr som tar er ut till den stensatta uteplatsen.

ALLRUM
Det är öppen planlösning mellan kök och allrum. Här finns plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Braskaminen är pricken över i:et och ger både mysfaktor och värme. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

KLK
Från köket/allrummet nås en mindre klädkammare/städskåp.

SOVRUM
Från allrummet nås alla sovrum och detta sovrum rymmer våningssäng med bredare underslaf och en garderob som underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

SOVRUM
Från allrummet nås alla sovrum och detta sovrum rymmer våningssäng med bredare underslaf och en garderob som underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer dubbelsäng och två garderober som underlättar förvaringen. Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer dubbelsäng och två garderober som underlättar förvaringen. Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

TV

Ansluten till central antennanläggning.

Internet

Ansluten till central antennanläggning. Diskussion finns om bredbandsanslutning till Ip-only.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  2010
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Nybyggd värmeanläggning 2018 med luft/vattenvärmepump
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Stensatt uteplats

Bilplats

15 bilplatser med motorvärmaruttag. 2 st hör till denna lägenhet.

Övriga utrymmen

Det finns ett skidförråd utvändigt vid entrén. Bredvid tvättstugan finns ett gallerförråd som hör till varje lägenhet. Det finns gemensamt soprum och tvättstuga.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 368 kr
 • Andel i BRF
  12,3953 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
Driftskostnader
 • El
  375 kr
 • Försäkring
  137 kr

Totalt: 512 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Bydalen 1

Brf Bydalen 1 äger fastigheten Hallens-Backen 1:38 vilket består av två bostadshus med totalt 10 lägenheter. Föreningen registrerades 2009 och har en mycket god ekonomi. Goda uthyrningsmöjligheter finns om man inte nyttjar sin bostadsrätt hela året, Wärdshuset erbjuder smidig förmedling mot en liten kostnad.

Renoveringar

Föreningens fastighet är ansluten till samfällt v/a, kostnad för detta ingår månadsavgiften.

Ny värmeanläggning med luft/vattenvärmepump är installerad under 2018.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 400 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med bostadsrättsföreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Bydalen och denna trivsamma lägenhet!
Välkomna till Bydalen och denna trivsamma lägenhet!
Vy mot Drommenfjället
Vy mot Drommenfjället
Allrum
Allrum
Braskamin för mysfaktorn
Braskamin för mysfaktorn
Dusch/bastu
Dusch/bastu
Allrum/matplats
Allrum/matplats
Allrum
Allrum
Allrum/kök
Allrum/kök
Matplats/kök
Matplats/kök
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Dusch på den mindre toaletten
Dusch på den mindre toaletten
Mindre toalett
Mindre toalett
Mindre toalett med dusch
Mindre toalett med dusch
Hall
Hall
Entré/hall
Entré/hall
Vy mot huset
Vy mot huset
Stensatt uteplats
Stensatt uteplats
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.