Storsjöstråket 16, Storsjö Strand

Accepterat pris

2 975 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Storsjöstråket 16, Storsjö Strand (Östersund)

Lägenhet av hög kvalité vid Storsjön

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  2 av 5
 • Månadsavgift
  3 976 kr

På Storsjö strand, ett stenkast från centrum och granne med Storsjöns vatten, har vi nu nöjet att erbjuda detta drömboende som är något utöver det vanliga! Här får ni tillgång till fantastiska sällskapsutrymmen i öppen planlösning där ni på balkongen mot söder kopplar av under varma soliga dagar på den inglasade balkongen där ni kan avnjuta härliga middagar tillsammans med era bästa vänner med Storsjöns vatten i fonden. På balkongen mot söder njuter ni av kvällssolen och utsikten mot Gustavsbergsbacken. Storsjö strand är en unik plats som erbjuder ett kvalitativt boende. Här följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du har kontakt med Storsjön och båtlivet.

Välkomna in i denna härliga bostad som direkt från hallen ger mycket ljusinsläpp samt ger en känsla av hög kvalité och påkostade materialval. Rakt fram har ni kök och vardagsrum i öppen planlösning där ni kommer att tillbringa mycket tid och umgås med släkt och vänner. Från det härliga vardagsrummet har ni utgång till den en balkong med kvällssol och vacker utsikt. Kök från Ballingslöv med gott om förvaringsutrymmen och vitvaror av hög kvalité. Utgång till inglasad balkong med för/ eftermiddagssol och utsikt över Storsjön samt Vallsundsbron mot Oviksfjällen. Här kan ni bjuda in till grillmiddagar och njuta av lugnet. Köket har utdragslådor och överskåp med dämpning. Bänkskiva i sten med nedfälld ho och engreppsblandare. Köket är utrustat med rostfri kyl/ frys, induktionshäll, inbyggnadsugn & micro samt integrerad diskmaskin.

Master bedroom har separat eget badrum med dusch och walk-in-closet och sovrum (2) har samma höga standard samt garderober med skjutdörrar för bra förvaring. Här sover ni utan att bli störda i härlig miljö. Det stora badrummet takdusch och badkar. Där finns även tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk. Badrummen har klinker, golvvärme och helkaklade väggar samt infällda spotlights i taket. Lägenheten har enstavigt ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderobslösningarna är övervägande inbyggda skjutdörrsgarderober i fullhöjd. Hallen har klinkergolv.

Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Detta är en drömlägenhet som har en genomtänkt, stilren planlösning och materialval. Kort sagt något helt unikt för Östersund.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  2 av 5
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  16:1201 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Lägenhet av hög kvalité med kök i öppen planlösning mot vardagsrum på 41 kvm samt stora fönsterpartier som erbjuder vacker utsikt från dubbla balkonger över Storsjön mot Vallsundsbron och Frösön. Inglasad balkong mot sydväst som har trätrall samt skjutbara fönsterpartier. Master bedroom med tillhörande badrum och klädkammare. Två badrum varav ett utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har två sovrum och hall med klinker. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv i sällskapsutrymmen och sovrum. Badrum med klinker och golvvärme.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och utgång till balkong med utsikt mot Storsjöns blåa vatten och fri vy mot Frösön samt Gustavsbergsbacken. Kök från Ballingslöv med köksluckor i smakfull färgsättning och gott om förvaringsutrymmen. Dämpade utdragslådor och överskåp. Bänkskiva av stenkomposit med nedfälld diskho och engreppsblandare. Vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt utrustat med stor rostfri kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt integrerad diskmaskin. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med härlig rymd och atmosfär. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak. Utgång till inglasad balkong på 8 kvm som står öppen från tidig vår. Trevlig utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen.

MASTER BEDROOM
Master bedroom på 14 kvm har enstavigt ekparkettgolv, vita målade väggar, fondvägg som bryter i ljusblått och vitmålat tak. Fönster med utsikt mot Storsjön. Avdelat badrum med dusch och walk-in-closet.

BADRUM (1)
Badrum (1), i anslutning till master bedroom, har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med takdusch, duschvägg av frostat glas, vägghängd wc-stol, tvättställ med låda och spegel. Infällda spotlights i tak.

SOVRUM (2)
Sovrum (2) har enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar, fondväggs om bryter i rosa och vitmålat tak. Fönster med utsikt mot Storsjön. Garderober med skjutdörrar.

BADRUM (2)
Badrum (2) har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med takdusch, badkar, duschvägg av glas, tvättställ med låda, vägghängd wc-stol och handdukstork. Mörk laminatbänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Vita skåpluckor på överskåp. Infällda spotlights i taket.

HALL
Hall med klinkergolv, vitmålade väggar och tak. Bra utrymme för ytterkläder.

TV

Ansluten till stadsnätet där basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Internet

Ansluten till stadsnätet. Leverantör: Alltele. Hastighet : 100/100 Mbit/sek.

IP-Telefon: Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör Alltele

Brf Storsjö Strand är gruppansluten till Alltele och kostnaden för TV (grundutbud), IP-Telefoni och bredband uppgår till 199kr/månaden. Denna kostnad debiteras tillsammans med avgiften till föreningen.

Övrigt

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  2017
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
 • Status
  Ej utförd
Renoveringar

Trätrall på båda balkongerna.

Exteriör

Uteplats

Lägenheten har två balkonger med trätrall som ger för/ -eftermiddagssol samt delvis kvällssol med utsikt över Storsjön och Vallsundsbron mot Oviksfjällen. Balkongen på 8 kvm har skjutbara fönsterpartier.

Övriga utrymmen

I källaren som nås med hiss finns varmgarage, källarförråd till varje lägenhet, cykelförråd, vallningsrum, möjlighet till skoterplats och grovtvättstuga.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 976 kr
 • Andel i BRF
  1,8580 %
 • Andel av årsavg.
  1,8580 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 162 kr
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.

Driftskostnader
 • El
  400 kr
 • Försäkring
  150 kr

Totalt: 550 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Brf Storsjö Strand
 • Lägenheter
  53 st
 • Lokaler
  3 st
 • Äkta förening
  Ja

Bostadsrättsförening Storsjöstrand består av 53 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler. På fastigheten finns det även 44 garageplatser samt 2 skoter/ MC-platser.

Ekonomi

Föreningen följer den ekonomiska planen som har en prognostiserad hyreshöjning per år på 2%. Höjningen avser främsta ökade driftskostnader.

Gårdsplan

Egen innegård planerad av landskapsarkitekt med grillplats, lekyta och sittytor.

Övrigt

I varje trappuppgång finns hiss och innerdörrar i fastigheten har elektroniska dörröppnare.

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till unikt boende på Storsjö strand.
Välkomna till unikt boende på Storsjö strand.
Kök av hög kvalité att trivas i.
Kök av hög kvalité att trivas i.
Kök i öppen planmlösning mot matplats och vardagsrum.
Kök i öppen planmlösning mot matplats och vardagsrum.
Smakfullt och stilrent.
Smakfullt och stilrent.
Moderna vitvaror och lösningar.
Moderna vitvaror och lösningar.
Altan med kvällssol och vacker utsikt.
Altan med kvällssol och vacker utsikt.
Trevlig lugn innergård.
Trevlig lugn innergård.
Vardagsrum att umgås i.
Vardagsrum att umgås i.
Matplats
Matplats
Härligt ljus och rymd.
Härligt ljus och rymd.
Vardagsrum med rymd.
Vardagsrum med rymd.
Vardagsrum
Vardagsrum
Inglasad altan som blir en härlig oas.
Inglasad altan som blir en härlig oas.
Utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen.
Utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen.
Master bedroom.
Master bedroom.
Lugnt trivsam miljö.
Lugnt trivsam miljö.
Badrum i anslutning till master bedroom.
Badrum i anslutning till master bedroom.
Walk-in-closet i master bedroom.
Walk-in-closet i master bedroom.
Öppet mot hall från vardagsrum.
Öppet mot hall från vardagsrum.
Hall mot sällskapsutrymmen.
Hall mot sällskapsutrymmen.
Stort badrum med tvättstuga.
Stort badrum med tvättstuga.
Hög kvalité.
Hög kvalité.
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Hall med bra förvaring och utrymmen.
Hall med bra förvaring och utrymmen.
Storsjö strand med bryggor och kommande båthamn.
Storsjö strand med bryggor och kommande båthamn.
Innergården
Innergården

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.