Balders väg 22, Ås

Eller högstbjudande

1 650 000 kr

Visningar
 • 19/11
  19/11, 17:00–17:45 Öppen visning - Välkommen!
Balders väg 22, Ås (Krokom)

Radhus i populära Ås!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  133 m²
 • Tomtarea
  190 m²
 • Driftskostnad
  43 696 kr/år

Varmt välkomna till detta mycket välplanerade radhus beläget i omtyckta Ås. Radhuset har äldre standard men är välhållet och här finns ett ypperligt tillfälle att skapa ett trivsamt hem. Fantastiskt område med närhet till natur, skola och kommunikationer.

Radhuset har två våningsplan och erbjuder två sovrum med möjlighet att utöka detta till hela fyra sovrum om så önskas. På entréplanet välkomnar en stor och luftig hall med möjlighet till förvaringsmöjligheter. Här finns också en praktisk grovingång från framsidan som tar er direkt in till tvättstugan om det skulle behövas vid tvivelaktigt väderlag. Vidare in i köket hittar ni ordentligt med förvaring i skåp och lådor och gott om arbetsytor för den glade kocken. Matplatsen rymmer ett större matbord och härifrån har man också uppsikt över innergården. I vardagsrummet finns plats för både soffa, fåtöljer, matsalsmöbel och bokhyllor. Från altandörren nås ett rymligt altandäck som är skyddat under tak. Här finns gott om plats för utemöbler och grill. Entréplanet rymmer också ett duschrum med toalett.

Radhusets övre plan bjuder på två rymliga sovrum. Det stora sovrummet har plats för både dubbelsäng, sängmöbler och byrå. Mittemellan sovrummen finns en praktisk klädkammare som nås från allrummet. Badrummet är utrustat med badkar och ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Allrummet är stort och här finns möjlighet att sätta upp en vägg om man vill ha ytterligare ett sovrum.

På framsidan av huset finns ett altandäck där man med fördel kan placera sina utemöbler och njuta av morgonkaffet. På innergården finns lekplats för barnen med sandlåda och gungor. Eget garage finns beläget inom området. Ta chansen att bli ägare till ett praktiskt och lättsamt boende i populära Ås!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  133 m²
 • Tomtarea
  190 m²
 • Beteckning
  Ås-Hov 1:113
 • Pantbrev
  484 500 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Entré/hall: Ett altandäck leder er fram till entrédörren som har ett fönster som släpper in ljus. Hallen rymmer hatthylla, skoskåp m.m. Väggarna är klädda i vita tapeter och på golvet ligger en plastmatta.

Duschrum/toalett: Inredningen består av toalett, badrumsskåp och duschhörna. Väggarna är klädda i plastmatta och våtrumstapet. På golvet ligger en plastmatta.

Tvättstuga: Inredningen består av tvättho med underskåp, tvättmaskin, torktumlare. hatthylla och tre garderober. Här finns också en praktisk grovingång. Väggarna är klädda i våtrumstapet och på golvet ligger en plastmatta.

Kök/matplats: Köksinredningen består av ljusa skåpluckor, laminatbänkskiva och ljust kakel som stänkskydd. Köksutrustningen består av frysskåp, kylskåp, spis/ugn, spisfläkt, diskmaskin och rostfri diskbänk. Matplatsen rymmer ett större matbord med stolar. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en plastmatta.

Vardagsrum: Stort vardagsrum som man kan dela av och få ytterligare ett sovrum om så önskas. Härifrån nås altanen som är utrustad med ett tak. Gott om plats finns för utemöbler och grill. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv.

Allrum: Stort allrum som man kan dela av och få ytterligare ett sovrum om så önskas. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en träliknande plastmatta. Från allrummet nås också en praktisk klädkammare.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Två garderober erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett laminatgolv.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, byrå och bokhylla. Tre garderober erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en plastmatta.

Badrum: Badrumsinredningen består av handfat, badrumsskåp, toalettstol och badkar. Ett mindre fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är klädda i ljus våtrumstapet och på golvet ligger en plastmatta.

TV

I samfällighetsavgiften ingår basutbud av tv-kanaler.

Internet

Internet: Bredband, telefoni och tv via optisk fiber från Telia ingår i samfällighetsavgiften

Övrigt

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten kommer besiktigas av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2-plans radhus
 • Byggår
  1982
 • Grund
  Betongplatta
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation
Energideklaration
 • Status
  Beställd

Exteriör

Tomt

Via Valhalls samfällighetsförening har man som ägare rätt till en odlingslott inom området.

Uteplats

Altandäck finns på framsidan av huset.
Altan med tak på baksidan av huset.

Bilplats

Garage med plats för 1 bil. (via samfälligheten)

Övriga byggnader

Förråd och matkällare finns via samfälligheten.

Ekonomi

Driftskostnader
 • El
  7 000 kr
 • Samfällighet
  32 196 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 43 696 kr/år

I samfällighetsavgiften ingår, del av V/A, sophämtning, underhåll gemensamma ytor, internet, kabel-tv, IP-telefoni och hyra för garage och förråd.

Även uppvärmning och varmvatten faktureras via samfälligheten men där finns till viss del egen mätning på förbrukning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 522 000 kr
 • Byggnad
  1 099 000 kr
 • Mark
  423 000 kr
 • Värdeår
  1982
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Ås-Hov GA:2, Gemensamhetsanläggning: Krokom Ås-Hov GA:4, Gemensamhetsanläggning: Krokom Ås-Hov GA:5, Gemensamhetsanläggning: Krokom Ås-Hov GA:6, Gemensamhetsanläggning: Krokom Ås-Hov GA:7

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1980-01-24)

Dokument

Bilder

Välkommen till Balders väg 22
Välkommen till Balders väg 22
Vy mot framsida och entré
Vy mot framsida och entré
Vy mot tomt och altan
Vy mot tomt och altan
Områdesbild innergård
Områdesbild innergård
Entrén från gatan
Entrén från gatan
Altandäck på framsidan
Altandäck på framsidan
Altan med tak
Altan med tak
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Entré
Entré
Inre hall
Inre hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Utgång till altan
Utgång till altan
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Toalett/duschrum
Toalett/duschrum
Toalett/duschrum
Toalett/duschrum
Toalett/duschrum
Toalett/duschrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Gott om förvaring i tre garderober
Gott om förvaring i tre garderober
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Förvaring i två garderober
Förvaring i två garderober
Badrum
Badrum

Planlösning

Område

I närheten

I Ås som är välkänt för sin fantastiska utsikt över fjäll och sjö bor ni i lantliga omgivningar men på bekvämt pendlingsavstånd till Östersund.

Här bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Intresset för idrott och friluftsliv är stort och förutsättningarna mycket goda med skidspår, fotbollsplaner och stor idrottshall där flera idrottsföreningar erbjuder gott om aktiviteter året runt för både stora och små.

Här kan ni även köpa färska grönsaker direkt från den lokala producenten Ås Trädgård och fika på trevlig Fröjas café.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.