Byvägen 28, Trångsviken

Eller högstbjudande

950 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Byvägen 28, Trångsviken (Krokom)

Trevlig villa i Trångsviken med utsikt mot Storsjön!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  111 m²
 • Tomtarea
  1 171 m²
 • Driftskostnad
  43 530 kr/år

Varmt välkomna till denna trivsamma fastighet som ligger med ett fint läge i Trångsviken och med utsikt mot Storsjön.

Ett tralldäck leder fram till entrén som välkomnar er in i 111 välplanerade kvadratmeter och ombonad känsla infinner sig i huset. Detta är perfekt för den som söker ett enkelt och trivsamt boende och som passar både barnfamiljer eller ett par. Köket från HTH håller hög standard och en köksö är en snygg detalj som delar av mot matplatsen. Härifrån nås ett stort altandäck där både vänner och bekanta får plats bredvid grill och utemöbler. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett trevligt ljusinsläpp och här finns även en braskamin som ger både värme och mysfaktor. Entréplanet rymmer även ett stort sovrum, rymlig hall och ett badrum med tvättmöjligheter i. Det övre planet rymmer ett mindre allrum, toalett, klädkammare och två sovrum.

På fastigheten står även ett garage i anslutning till huset med separat förrådsdel, lekstuga och grillkåta. Här finns också en grusad parkering med plats för bilar och släp. Trädgården är lättskött med gräsmatta, buskar och björkar som ramar in tomten på ett trevligt sätt. Möjlighet finns att överta båtplats om så önskas.

Trångsviken är ett levande samhälle med fullgod service. Här finns skola, förskola, restaurang, livsmedelsbutik och bygdegård. Skolan har idag ca 60 elever från förskoleklass till årskurs sex. Stora möjligheter finns till ett aktivt friluftsliv med bl.a. skidåkning, skoterkörning och fiske.

Ta chansen att bli ägare till denna trevliga villa med bra läge och vacker utsikt mot Storsjön!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  111 m²
 • Biarea
  8 m²
 • Tomtarea
  1 171 m²
 • Beteckning
  Mo 1:131
 • Pantbrev
  750 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Entré/hall: Entrén välkomnar med hatthylla som erbjuder avhängningsmöjligheter. Plats finns för byrå och spegel och två garderober underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i tapet och på golvet ligger en plastmatta. Köksutrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggd varmluftsugn, diskmaskin, kylskåp och frysskåp med ismaskin.

Kök/matplats: Köksinredningen består av ett HTH-kök i björk från 2009 och bjuder på gott om förvaring och med extra arbetsytor på en praktisk köksö. Härifrån nås även altanen. Matplatsen rymmer ett större matbord för 6-8 personer. Väggar är klädda i tapet och bröstpanel. På golvet ligger en plastmatta.

Vardagsrum: Vardagsrummet rymmer soffa, fåtöljer, soffbord och tv-möbel. En braskamin värmer gott och ger en extra mysfaktor. Väggar är klädda i tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. En stor skjutgarderob underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i en blommönstrad tapet och på golvet ligger ett trägolv.

Badrum: Badrumsinredningen består av duschkabin, högskåp, kommod, badrumsspegel med infällda spotlights, toalettstol, tvättmaskin och torkskåp.

Allrum : Detta rum används idag som arbetsplats med skrivbord men kan även rymma en mindre sittmöbel om så önskas istället. Väggar är klädda i tapet och på golvet ligger ett klickgolv. Ett vindsfönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Från allrummet nås även en klädkammare som erbjuder förvaring.

Toalett: Inredningen består av toalett, handfat och badrumsskåp. Väggar är klädda i tapet och på golvet ligger en plastmatta.

Sovrum: Stort sovrum med plats för säng, soffa och tv-möbel. Väggar är klädda i tapet och på golvet ligger ett klickgolv. Härifrån nås även en rymlig klädkammare.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, byrå och bokhylla. Väggar är klädda i tapet och på golvet ligger ett klickgolv.

Internet

Internet via Telia. Fiberkabel finns i gatan.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ planshus
 • Byggår
  1973
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Trä
 • Fasad
  Vitt mexitegel
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  20 441 kWh/år
 • Uppvärmning
  Luftvärmepump, braskamin och el
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2016-09-21
 • Prestanda
  166 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E
Renoveringar

2017: Byggt altan
2017: Luftvärmepump

Exteriör

Uteplats

Stor altan med plats för utemöbler och grill

Bilplats

Garage med förrådsdel i anslutning till huset.
Stor grusad parkering med plats för bil och släp. Motorvärmaruttag finns på den grusade planen.

Övriga byggnader

Garage, grillkåta och lekstuga.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  29 674 kr
 • Vatten/avlopp
  7 880 kr
 • Sotning
  456 kr
 • Samfällighet
  700 kr
 • Försäkring
  4 320 kr
 • Övrigt
  500 kr

Totalt: 43 530 kr/år

I siffran för V/A ingår även renhållning. I siffran för uppvärmning ingår även hushållsel. Det som är upptaget under övrigt avser båtplats och är frivilligt.

Taxering
 • Totalsumma
  567 000 kr
 • Byggnad
  448 000 kr
 • Mark
  119 000 kr
 • Värdeår
  1973
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  4 252 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Mo GA:6

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1986-10-16) Byggnadsplan (1957-03-06)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten kommer besiktigas av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Energideklarationen kommer även den delas ut på visningarna.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Välkommen till Byvägen 28
Välkommen till Byvägen 28
Stor altan med plats för grillen och utemöbler
Stor altan med plats för grillen och utemöbler
Vy över tomten och grusad parkering
Vy över tomten och grusad parkering
Vy från altanen
Vy från altanen
Vy mot entrén
Vy mot entrén
Trivsam utsikt mot sjön
Trivsam utsikt mot sjön
Grillkåta
Grillkåta
Gott om plats invändigt
Gott om plats invändigt
Lekstuga
Lekstuga
Vy från tomten
Vy från tomten
Kök
Kök
Gott om förvaring och arbetsyta
Gott om förvaring och arbetsyta
Bardisk
Bardisk
Kök med arbetsyta
Kök med arbetsyta
Vy från matplatsen
Vy från matplatsen
Bardisk och matplats i bakgrunden
Bardisk och matplats i bakgrunden
Kök med utgång till altanen
Kök med utgång till altanen
Matplats
Matplats
Matplats
Matplats
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Gott om plats för soffa och fåtöljer
Gott om plats för soffa och fåtöljer
Braskamin
Braskamin
Sovrum med skjutgarderober
Sovrum med skjutgarderober
Entré/hall
Entré/hall
Inre hall med förvaring
Inre hall med förvaring
Allrum med plats för skrivbord
Allrum med plats för skrivbord
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Toalett
Toalett

Planlösning

Område

I närheten

Alldeles intill E 14, endast 4 mil från Östersund (ca: 30 minuter med bil). Samhället är speciellt eftersom det har många industrier och företag till ett förhållandevis lågt invånarantal. Med de närliggande byarna Åse, Trång, Mo, Ede och Rönningsberg uppgår antalet invånare i bygden till ca 700. Oviksfjällen på södra sidan sjön bildar fond för sköna naturscenerier, där vädrets växlingar speglar årstiderna. I centrum finns livsmedelsaffäroch post. I Trångsviken finns förskola och skola från F-6. Bussförbindelserna är mycketgoda både till Krokom och Östersund.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.