Litsvägen 4A

Accepterat pris

995 000 kr

Högsta bud

870 000 kr

Visningar
 • 25/1
  25/1, 11:45–12:15 Öppen visning - Välkommen!
Litsvägen 4A (Östersund)

Välplanerad och stor 2:a i charmiga Karlslund!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  68 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 697 kr

Välkommen till en välplanerad och stor tvåa i ett populärt och trivsamt område med gångavstånd till centrum!

Köket är praktiskt med gott om förvaring, arbetsytor och plats för matbord för 4 personer. Köket har öppnats upp mot vardagsrummet vilket ger en mer praktisk planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp. I vardagsrummet ligger det ett behandlat ekparkettgolv och det finns gott om plats för både soffa, fåtölj, tv-möbel och skrivbord om så önskas. Lägenhetens sovrum är stort med plats för dubbelsäng, garderober och byrå. Från sovrummet nås den mysiga balkongen som bjuder på sol på eftermiddagen och kvällen. Badrummet är utrustat med toalett, tvättställ och duschhörna och tvättmaskin (Cylinda).

Mysig och lugn innergård med grillplats och utemöbler. Här kan man grilla, spela kubb och umgås tillsammans under sommarmånaderna. Ta möjligheten att bli ägare till en stor 2:a med bra läge i en trivsam miljö i lugna Karlslund! Här har du nära till affär, pizzeria, gymnasium, universitet och närhet till skid- och motionsspår samt strövområden inom kort gångavstånd.

Välkommen på visning!

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  68 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  12 / 1203
Interiör

Hall: En trappa upp från bottenplan når du lägenheten. Entrén tar er in i hallen som erbjuder plats för hatthylla till höger. På golvet ligger ett slipat och behandlat parkettgolv i ek som fortsätter in i vardagsrummet. På väggen sitter en randig fondtapet som fortsätter in i vardagsrummet. Den inre hallen erbjuder klädavhängning till höger och en garderobsvägg till vänster med gott om förvaring. På golvet ligger en ljus plastmatta.

Kök: Välplanerat äldre kök med vita träluckor och svarta knoppar med gott om förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med spis (Electrolux), kyl/frys (Electrolux) samt diskmaskin (Gram). Ovanför den rostfria diskbänken sitter ett vitt kakel. Matplats som rymmer ett bord för 4 personer. Väggen vid matplatsen mot vardagsrummet har tagits ner vilket ger större utrymme för matbord och en bättre planlösning. På golvet ligger en ljus plastmatta och på väggarna sitter en vit tapet.

Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum som har gott om plats för både soffgrupp, tv-möbel och bokhylla/skrivbord, eller en matsalsmöbel om man skulle önska det.

Badrum: Badrummet är utrustat med toalett (Ifö), tvättställ och tvättmaskin (Cylinda). Duschhörna med draperi. På golvet ligger en gråblå våtrumsmatta och på väggarna sitter ett vitt kakel.

Sovrum: Stort sovrum som rymmer dubbelsäng, sängbord, byrå och ett par garderober. En väggfast garderob finns. På golvet ligger ett laminatgolv i björk och på väggarna sitter en vit tapet.

TV

Kabel-tv via Telia

Internet

Bredband via Telia

Tillträde

Omgående

Byggnad

 • Byggår
  1962
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2010-05-25
 • Prestanda
  156 kWh/m²/år
Renoveringar

Öppnat upp väggen mellan matplats i köket och vardagsrum
Slipat och behandlat ekgolvet i vardagsrum

Exteriör

Uteplats

Balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

12 Parkeringsplatser. Till parkeringsplatserna är det separat kö.
4 garageplatser. Till garageplatserna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns källarförråd och
matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 697 kr
 • Andel i BRF
  4,2670 %
 • Andel av årsavg.
  4,5733 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  50 kr

Totalt: 300 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Träffen 2

Bostadsrättsföreningen Träffen 2 bildades under 2010 och äger 1 st byggnad med 26 lägenheter och 1 lokal. Byggnaderna är uppförda 1962. Fastighetens adress är Fältjägargränd 32 och Litsvägen 4 A-B i Östersund.

Ekonomi

Ekonomisk förvaltare är Riksbyggen, se årsredovisning.
Det finns inga beslutade avgiftsförändringar men hitintills så har avgifterna höjts med 2 %/år sedan föreningen bildades.

Renoveringar

2014: Plattläggning på innergård, sittplatser och grill planeras
2014: Relining av stammar under augusti 2014
2012: Fasadputsning
2012: Fönsterbyte
2012: Utemiljö, trädfällning mm
2012: Renovering balkonger
2012: Låsbyte
2012: Takfläktar byts ut

Övrigt

Medlemmarna sköter tillsammans gräsklippning men det finns inget schema för detta i dagsläget. Gemensamma städdagar under vår och höst.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Bilder

Välkommen till Litsvägen 4A
Välkommen till Litsvägen 4A
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Öppet mellan matplats och vardagsrum
Öppet mellan matplats och vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall med inbyggd förvaring
Hall med inbyggd förvaring
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Utsikt från balkongen och innergården
Utsikt från balkongen och innergården
Baksidan
Baksidan

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.