Vainos Väg 1, Valla

Accepterat pris

2 950 000 kr

Intresserad?

Denna villa är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Vainos Väg 1, Valla (Östersund)

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  691 m²
 • Driftskostnad
  49 000 kr/år

I populära Valla Norra hittar ni denna rymliga och välplanerade villa som bjuder på 4-5 sovrum, vidbyggt garage och en gäststuga. Tomten angränsar till skogen och har ett härligt hörnläge. Perfekt boende för barnfamiljen med närhet till skola, dagis och matvarubutik.

Huset är rymligt, ljust och har väl tilltagna sällskapsytor och en planlösning som passar de flesta barnfamiljer. Husets entréplan rymmer 3 sovrum och kontor/sovrum. Ett stort kök som fullkomligt badar i ljus tack vare flertalet fönster med utsikt mot de lummiga omgivningarna. Köket är stort och köksinredning med skåpluckor och lådfronter i ek. Här finns plats för ett stort matbord för 4-6 personer. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt gott om arbetsytor för den glade kocken. Köket har en stor öppning mot vardagsrummet som även det är ett härligt rum med ett vackert parkettgolv och generösa fönsterpartier som ger rummet ett härligt ljus. På entréplanet finns också ett renoverat badrum med golvvärme, vägghängd wc och dusch.

Husets källarplan bjuder på härligt stora sällskapsytor med öppen spis som ger ett fint sken och hög mysfaktor i höstmörkret. Här finns också ett gästrum eller sovrum för tonåringen samt en renoverad gästtoalett. Tvättstugan är renoverad med klinker och kakel samt golvvärme. Här finns också en dusch, och efter en tur i skidspåret är en stund i den egna bastun att rekommendera! Det nedre planet har också ett större hobbyrum som lämpar sig utmärkt som pingisrum eller snickarbod/förråd. Källarplanet rymmer också klädkammare, förråd och matkällare.

Längs med villan löper en stor balkong som nås via vardagsrummet och ett av sovrummen. Via några trappsteg når ni en större stenbelagd altan i marknivå. På framsidan finns det också en altan med stenplattor som rymmer ett matbord och grill. Här kan man njuta av kvällssolen och avnjuta middagen när vädret tillåter.

Tomten är plan och gräsbeklädd och passar utmärkt för barn som gillar att hoppa studsmatta eller bara springa omkring barfota. Områdets lekplats och närmaste dagis ligger endast ett 250 m bort. Det är begränsad trafik i området och det går att cykla eller gå 1 km till Valla centrum utan att korsa någon trafikerad väg. I Valla centrum finns Vallaskolan med klasser F-9 och en välsorterad matvarubutik. Flera stadsbussar passerar Valla och den närmaste busshållplatsen ligger alldeles i närheten.

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Välkommen till Vainos väg 1
Välkommen till Vainos väg 1
Uteplats på baksidan
Uteplats på baksidan
Uteplats på framsidan
Uteplats på framsidan
Farstu
Farstu
Gäststuga
Gäststuga
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Vägbeskrivning

Kör Vallaleden mot Frösö flygplats. Sväng vänster vid skylt Valla Norra. Tag direkt vänster igen på Arnljots väg och fortsätt ner till Vainos väg längst ner i området. Huset ligger i hörnet på kurvan.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.