Eldpoststigen 20, Stadsdel norr

Accepterat pris

5 850 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Eldpoststigen 20, Stadsdel norr (Östersund)

Genomtänkt & smart planlösning för den stora familjen!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  236 m²
 • Tomtarea
  1 324 m²
 • Driftskostnad
  33 010 kr/år

På lugn barnvänlig gata i attraktivt område har vi nöjet att erbjuda denna friliggande villa som har fantastiska sällskapsytor för samvaro för både familjen, släkt och vänner. Mycket genomtänkta och välplanerade lösningar där det är stor hänsyn tagit till hur vardagen ska kunna fungera på bästa sätt så att det passar båda vuxna och barn. Njut av härliga sällskapsutrymmen i båda planen, tvättstuga med tillhörande walk-in-closet för bra förvaring samt två badrum och en härlig bastu.

Underbart kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fantastisk rymd och atmosfär samt stora fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Mycket trevlig murad öppen spis som sprider en härlig värme. Här kan ni koppla av och umgås med era gäster medans maten tillagas i det stora välplanerade Marbodal köket som har bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Utgång till altan med eftermiddags- och kvällssol som har fri vy över området. Härligt badrum med dubbla takduschar, två tvättställ och bastu. Tvättstuga med tillhörande praktiska förvaring i en walk-in-closet som är en dröm för den som vill ha bästa förutsättningarna för ordning och reda. Mot entrén finns gästrum/ kontor samt gästtoalett. Hela planet har vattenburen golvvärme via fjärrvärme.

Övre plan har fyra rymliga sovrum där det finns plats för allt som moderna sovrum behöver. Badrum med duschhörna samt allrum som blir en naturlig samlingspunkt när barnen vill koppla av med spel och samvaro. Övre plan har också vattenburen golvvärme.

Garage på betongplatta. Markberedd trevlig tomt där säljaren kommer att bekosta utläggningen av matjord samt sådd.

Här bor ni i mycket populärt område som har gångavstånd till stor Ica Maxi butik, Jämtkraft arena med två konstgräsplaner samt multiarena med två ishockeyrinkar, gymnastikhall och konstfrusen bandyplan. Här är det också närhet till Östersunds skidstadion som har milsvida välpreparerade skidspår på vintern och rullskidåkning på sommaren. Gångavstånd även till stadskärnans utbud av butiker, restauranger och allmän service.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  6 st
 • Boarea
  236 m²
 • Tomtarea
  1 324 m²
 • Beteckning
  Eldposten 26
 • Pantbrev
  1 800 000 kr

Areauppgifter enligt säljaren och ritningar

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastisk takhöjd och stora fönsterpartier. Braskamin som ger en härlig värme. Utgång till altan med eftermiddags- och kvällssol. Sovrum i anslutning till badrum, tvättstuga och walk-in-closet. Badrum som har stenplattor, dubbla takduschar och bastu. Från badrum ingång till walk-in-closet och intilliggande tvättstuga. Entré med kodlås. Praktisk hall för ytterkläder. Gästrum/ kontor samt gästtoalett i anslutning till hallen. Enhetliga enstaviga trägolv i ek i sällskapsutrymmen och sovrum. Vattenburen golvvärme i hela planet.

KÖK
Magnifikt stort Marbodalkök med utdragslådor, ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Bänkskiva av kompositsten, nedfälld ho och engreppsbklandare med duschfunktion. Stänkskydd av sten. Köket är maskinellt utrustat med rostfri dubbel kombinerad kyl/ frys, stor induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro och integrerad diskmaskin. Förberett för skafferi/ vinkällare i anslutning till köket. Fantastisk rymd mot vardagsrummet. Enhetligt enstavigt trägolv i ek och målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum, hall och kök i öppen planlösning med fantastisk takhöjd som ger en härlig rymd och atmosfär. Generösa fönsterpartier ger rummen mycket ljus och utsikt mot altansidan. Murad braskamin som sprider en härlig värme. Entstavigt trägolv i ek, målade väggar med fondvägg av liggande träpanel. Infällda spotlights och högtalare.

SOVRUM
Sovrum som kan fungera som master bedroom med ingång till badrum, walk-in-closet och tvättstuga. Enstavigt trägolv i ek, målade väggar och utgång till altanen.

BADRUM
Badrum som har vackra stenplattor, golvvärme och stenplattor på väggarna. Utrustat med dubbla takduschar, stänkskydd av glas, designat badkar, dubbla tvättställ med lådor, vägghängd wc-stol och rymlig bastu med färgat glaspartier.

TVÄTTSTUGA/ WALK-IN-CLOSET
Tvättstuga med intilliggande walk-in-closet. Stenplattor och golvvärme. Walk-in-closet som har garderobsvägg med praktisk inredning. Tvättstugan har laminatbänkskiva med skåp/ lådor. Infälld tvättho. Garderober med inredning och skjutdörrar. Tvättmaskin och torktumlare.

KONTOR/ SOVRUM
Mot entrén finns sovrum/ kontor som har enstavigt trägolv i ek och målade väggar.

TOALETT
Toalett med stenplattor, golvvärme och målade väggar. Utrustat med tvättställ, spegel, två lådor och wc-stol.

HALL
Välkomnande hall med stenplattor och golvvärme. Bra ytor för ytterkläder och sittbänk. Två garderober.

ÖVRE PLAN
Övre plan har fyra rymliga sovrum, allrum och badrum. Enhetliga golv och vattenburen golvvärme i hela planet.

ALLRUM
Allrum som har enstavigt trägolv i ek, målade väggar samt stora fönsterpartier som ger bra ljus. Bra rum för avkoppling och spel/ tv hörna.

SOVRUM
Sovrum (3) har enstavigt trägolv i ek, målade väggar och fönster mot Storsjön. Sovrum (4) har enstavigt trägolv i ek, målade väggar och fönster mot Storsjön. Sovrum (5) har enstavigt trägolv i ek, målade väggar samt fönsternisch mot lugn villagata. Sovrum (6) har enstavigt trägolv i ek, målade väggar och fönster mot lugn villagata.

BADRUM
Badrum som har klinker, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna, tvättställ med två lådor, spegel och wc-stol. Delvis installerade spotlights.

TV

Antenn eller fiber.

Internet

Fiber för bredband, tv och telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2-planshus
 • Byggår
  2020
 • Grund
  Betongplatta med golvvärme
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Liggande träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Status
  Utförd
Renoveringar

Några saker kvarstår för färdigställande: Räcke till trapp plan 2. Mindre målningsbehov invändigt. Två spotlights i badrum övre plan.

Övrigt

Huset har smart-el för enkel styrning av ljus, värme och ljud. Fastighetens färdigställande år och därmed byggår är 2020 vilket ger 15 års skattebefrielse avseende kommunal fastighetsavgift.

Exteriör

Tomt

Markberedd tomt där säljaren kommer bekosta utläggning av matjord samt sådd.

Uteplats

Längsgående altan med plats för matgrupp och loungemöbel. Eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Isolerat garage på 36 kvm på betongplatta. Automatisk fjärrstyrd dubbelport.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  12 350 kr
 • El
  7 850 kr
 • Vatten/avlopp
  3 450 kr
 • Samfällighet
  3 500 kr
 • Renhållning
  1 900 kr
 • Försäkring
  3 960 kr

Totalt: 33 010 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning. Ingen fastighetsavgift utgår under de närmaste 15 åren.

Taxering
 • Totalsumma
  2 257 000 kr
 • Byggnad
  1 550 000 kr
 • Mark
  707 000 kr
 • Fastställd
  2019
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Östersund Norr GA:2, Samfällighet: Östersund Eldposten S:1

Plan­bestämmelser

Detaljplan (2012-06-19)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Energideklarationen har utförts per 2019-07-19.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-1160 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till mycket populära Stadsdel Norr.
Välkomna till mycket populära Stadsdel Norr.
Underbart läge nära all tänkbar service!
Underbart läge nära all tänkbar service!
Njut av härlig miljö & utsikt mot Storsjön på övre plan.
Njut av härlig miljö & utsikt mot Storsjön på övre plan.
Underbara sällskapsutrymmen & stora fönsterpartier!
Underbara sällskapsutrymmen & stora fönsterpartier!
Fantastisk rymd & öppen planlösning!
Fantastisk rymd & öppen planlösning!
Värmande braskamin och härlig atmosfär.
Värmande braskamin och härlig atmosfär.
Koppla av i härlig miljö.
Koppla av i härlig miljö.
stora fönsterpartier & fantastiskt ljus!
stora fönsterpartier & fantastiskt ljus!
Kök att trivas i!
Kök att trivas i!
Underbara ytor & bra förvaring.
Underbara ytor & bra förvaring.
Bardel för trevlig samvaro.
Bardel för trevlig samvaro.
Påkostade vitvaror.
Påkostade vitvaror.
Sovrum mot exklusivt badrum.
Sovrum mot exklusivt badrum.
Påkostat badrum som har allt!
Påkostat badrum som har allt!
Designat badkar.
Designat badkar.
Badrum deluxe!
Badrum deluxe!
Bastu för avkoppling!
Bastu för avkoppling!
Genomtänkt tvättstuga samt praktisk förvaring.
Genomtänkt tvättstuga samt praktisk förvaring.
Välstrukturerad förvaring.
Välstrukturerad förvaring.
Sovrum med strategisk placering.
Sovrum med strategisk placering.
Utgång till altan från sovrum.
Utgång till altan från sovrum.
Altan med eftermiddags- och kvällssol.
Altan med eftermiddags- och kvällssol.
Välkommen till Eldpoststigen 20.
Välkommen till Eldpoststigen 20.
Gästtoalett
Gästtoalett
Kontor/ sovrum entréplan.
Kontor/ sovrum entréplan.
Allrum övre plan.
Allrum övre plan.
Övre plan med härlig ytor.
Övre plan med härlig ytor.
Övre plan har vattenburen golvvärme.
Övre plan har vattenburen golvvärme.
Snyggt badrum.
Snyggt badrum.
Ett av fyra sovrum på övre plan.
Ett av fyra sovrum på övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Eldpoststigen där säljaren fixar gräsmattan.
Eldpoststigen där säljaren fixar gräsmattan.
Matjord och gräsfrö ska ordnas.
Matjord och gräsfrö ska ordnas.
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.