Pumphusgatan 26, Strömsund

Accepterat pris

695 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Pumphusgatan 26, Strömsund (Strömsund)

Familjevilla med jordvärme

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  89 m²
 • Tomtarea
  930 m²
 • Driftskostnad
  31 700 kr/år

I lugnt och barnvänligt område ligger denna välplanerade och trevliga villa som erbjuder garage och energieffektiv uppvärmning via jordvärme. Huset är trivsamt beläget på en grönskande tomt som angränsar mot härligt grönområde med mindre lekpark. I Husets direkta närområde finns elljusspår och bara några hundra meter ligger Ströms Vattudal, vilken sommartid används till bad och båtutflykter samt vintertid är den perfekt att skida ut på eller ta skotern om man vill åka på en längre tur.

Huset har en bra planlösning och erbjuder kök, 3 sovrum, badrum och vardagsrum på entréplanet. Vardagsrummet har generösa fönsterpartier och utgång till den grönskande tomten. Köket är praktiskt planerat och erbjuder utrymme för matplats. I källarplan finns gillestuga med en värmande öppen spis, sovrum, WC, duschrum med bastu, hobbyrum, matkällare, förråd, tvättstuga och pannrum. Från källaren finns groventré med trappa upp till gården. På den grönskande tomten finns härliga rabatter, fina grönytor till barnen och ett grönsaksland till den odlingsintresserade. Garaget rymmer plats för en bil och här finns utrymme till förvaring.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt till friluftsliv. Från villan går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  89 m²
 • Biarea
  89 m²
 • Tomtarea
  930 m²
 • Beteckning
  Muraren 8
 • Pantbrev
  187 200 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
En välkomnande hall med utrymme för klädavhängning. Här finns en garderob. I hallen är det vävtapet på väggarna och på golvet ligger en plastmatta. Hallen förgrenar mot våningsplanets samtliga rum och härifrån går trappan ner till källaren.

KÖK
Ett välplanerat kök med gott om förvaring i skåp och lådor. Här ligger en plastmatta och väggarna kläs med bröstpanel oh tapet. Köket har vita köksluckor och rymmer plats för matbord för 4-6 personer. Köket är utrustat med: Kyl/frys (Cylinda, 2017), fläkt (Franke), Spis med ugn (Electrolux, 2015), skafferi och städskåp.

VARDAGSRUM
Ett ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till stensatt uteplats. I vardagsrummet ligger ett parkettgolv och väggarna kläs med tapet.

SOVRUM 1
Detta sovrum har tre platsbyggda garderober. Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger en plastmatta.

SOVRUM 2
Detta sovrum har tre platsbyggda garderober. Här är det tre tapetserade väggar och en vägg kläs med bröstpanel. På golvet ligger en plastmatta.

SOVRUM 3
Detta sovrum har en garderob. Här är det tre tapetserade väggar och den fjärde har bröstpanel. På golvet ligger en plastmatta.

RUMSBESKRIVNING – KÄLLARE

GILLESTUGA
Här ligger ett trägolv, två av väggarna kläs med vävtapet och två har träpanel. Här finns en värmande braskamin med insats.

HOBBYRUM/FÖRRÅD
Här är det betonggolv och målade väggar. Här finns frysskåp (Gram) och frysbox (Electrolux, 2014) Hyllor och här finns groventré.

FÖRRÅD
Här är det betonggolv, målade väggar och hyllförvaring.

TVÄTTSTUGA
Här är det betonggolv och målade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaski (Husqvarna), garderob med torkmöjligheter, linneskåp och tvättho.

WC
Ett mindre WC-rum med plastmatta och målade väggar. Här finns WC, handfat och spegel. Träpanel i taket.

PANNRUM
Här är det betonggov och målade väggar. Här finns jordvärmeanläggningen (Nibe fighter 1215) och en frysbox (Whirlpool).

DUSCH/BASTU
Duschrummet renoverades ca 2008. Golv och väggar är klädda med plastmatta. Här finns dusch. Bastun har spånskivegolv.

SOVRUM 4
Ett rymligt sovrum med plastmatta och målade väggar.

MATKÄLLARE
Här är det betonggolv och målade väggar. Hyllförvaring.

Internet

Fiber (Installerat 2017)

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan med källare
 • Byggår
  1968
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Uppvärmning
  Jordvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Renoveringar

2005 Jordvärme
2017 Installation fiber
2018 Bytt träpanel på gavel mot garaget samt ommålning fasad
2019 Uppsättning takstege samt genomgång av taket utvändigt.
1985 byte plåttak

Exteriör

Tomt

Uppväxt och grönskande tomt med härliga grönytor, prunkande rabatter, bärbuskar och grönsaksland. På tomten finns en hundgård. Asfalterad infart och stenlagda gångytor.

Uteplats

I anslutning till altandörren från vardagsrummet finns en stensatt uteplats.

Bilplats

På tomten finns parkeringsplats för 2 bilar samt ett enbilsgarage.

Övriga byggnader

Garage

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  20 000 kr
 • Vatten/avlopp
  5 200 kr
 • Renhållning
  1 300 kr
 • Försäkring
  5 200 kr

Totalt: 31 700 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  424 000 kr
 • Byggnad
  339 000 kr
 • Mark
  85 000 kr
 • Värdeår
  1968
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 180 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Avtalsservitut: Jordvärmeanläggning, 2313IM-05/14302.1

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp (2016-09-01) Byggnadsplan (1957-08-30)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 1
Pumphusgatan 26 - 2258web
Pumphusgatan 26 - 2258web
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Dusch/bastu i källare
Dusch/bastu i källare
Tvättstuga
Tvättstuga
Sovrum i källare
Sovrum i källare
Hall
Hall
Pumphusgatan 26 - 2291web
Pumphusgatan 26 - 2291web
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26
Pumphusgatan 26

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.