Hornsgatan 9A, Frösön - Hornsberg

Accepterat pris

1 575 000 kr

Visningar
 • 26/1
  26/1, 10:00–10:30 Öppen visning - Välkommen!
Hornsgatan 9A, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Välplanerad och nyrenoverad 3:a med balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  76 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 854 kr

Välkommen till en fantastisk 3:a i början av Hornsgatan. Lägenheten är till stora delar helt nyrenoverad med smakfulla detaljer och materialval. Belägen på tredje våningen med trevlig utsikt från alla rum i lägenheten. Välkomnande hall med grått klinkergolv och golvvärme med plats för hatthylla till höger. Längre in i hallen finns det 4 garderober som erbjuder gott om klädförvaring. Köket från Jämtlandskök är helt nytt och har renoverats med smakfulla material och praktiska lösningar. Badrummet renoverades av föreningen 2016. Här finns vägghängd wc, handfat med kommod, golvvärme och takdusch med vikbara duschväggar. Vardagsrummet är rymligt med ett härligt ljusinsläpp tack vara generösa fönsterpartier. Här finns också en öppen spis (eldningsförbud). Två rymliga sovrum som med plats för säng, byrå/ skrivbord och extra garderober. Lägenheten ingår i en förening med stabil ekonomi och låga månadsavgifter.

Lägenheten ligger med promenadavstånd till både stadens puls och naturen. Uppe på Frösöberget finns härliga spår för löpning sommartid och längdskidåkning under vintern. Gustavsbergsbacken ligger inte långt ifrån för den som istället vill åka utför. Ett stenkast från lägenheten finns Frösö centrum med både mataffär, frisör samt restaurang och populärt café. Som klippt och skuret för den fritidsintresserade då både utegym och surfbukt finns inom kvarteret.

Lägenheten ligger på tredje våningen i lugnt och trivsamt flerfamiljshus. Planlösningen är mycket tilltalande med stora lättmöblerade rum. Balkong med förmiddagssol.

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  76 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  8 / 1201
Interiör

Rumsbeskrivning:
Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Stor och ljus hall grått klinkergolv med golvvärme direkt innanför dörren. Här finns plats för hatthylla till höger. Längre in i hallen finns fyra garderober som erbjuder praktisk klädförvaring. På golvet ligger ett grått laminatgolv och på väggarna sitter en vit/grå randig tapet.

KÖK
Köket helrenoverades med ett nytt Jämtlandskök 2019 och är helt oanvänt. Köksinredningen består av vita luckor- och lådfronter. Gott om förvaring finns i skåp och lådor. Köksutrustningen består av spis med ugn (Whirlpool) och Induktionshäll (Bosch), kombinerad kyl/frys (Siemens), mikro (Electrolux) samt en vägghängd spisfläkt (Silverline). Diskmaskin (Siemens) och tvättmaskin (Electrolux) är praktiskt gömt bakom en dörr. Ovanför bänkskivan och den stora nedsänkta diskhon sitter ett smakfullt grått kakel. Här finns också en köksö med praktiska arbetsytor, förvaring och den inbyggda ugnen och mikron. Här finns plats för två barstolar. Väggarna är vitmålade med en grå fondvägg och på golvet ligger ett grått laminatgolv.

BADRUM
Badrummet helrenoverades av föreningen 2015. Badrummet är utrustat med vägghängd wc (Ifö), handfat med kommod (Camargue) och spegelskåp med spottar. Duschen har infällbara väggar och takdusch. På golvet ligger ett sandfärgat klinkergolv med golvvärme och på väggarna sitter ett ljusgrått kakel och mosaik detaljer. I taket sitter infällda spottar.

VARDAGSRUM
Det stora vardagsrummet rymmer soffmöbel, bokhylla och tv-möbel. Vardagsrummet är ljust och har fönster mot två väderstreck. Ett större fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp och bjuder på trevlig utsikt över Storsjön och Östersund. Väggarna är vitmålade och en randig fondtapet och på golvet ligger ett grått laminatgolv. Härifrån nås balkongen som har gott om plats för sittmöbler och ett mindre bord.

SOVRUM 1
Det största sovrummet rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Väggarna är vitmålade med en grå fondtapet och på golvet ligger ett grått laminatgolv. Här finns en plats för både extra garderober och en byrå om man önskar det.

SOVRUM 2
Det mindre sovrummet rymmer säng, skrivbord och sängmöbler. Väggarna är vitmålade med en grå fondtapet och på golvet ligger ett grått laminatgolv. Här finns en plats för både extra garderober och en bokhylla om man önskar det.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem

Internet

Bredband via ComHem

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  1945
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2009-10-26
 • Prestanda
  190 kWh/m²/år

Exteriör

Uteplats

Kommer renoveras under hösten 2019.

Bilplats

23 parkeringsplatser. P-plats kostar 275 kr/månad, för närvarande 6 stycken i kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Det finns cykelförråd (både utomhus och inomhus) och tvättstuga med torkrum i källaren.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 854 kr
 • Andel i BRF
  2,5624 %
 • Andel av årsavg.
  2,5624 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader
 • El
  196 kr
 • Försäkring
  71 kr

Totalt: 267 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Rörläggaren 10
 • Lägenheter
  49 st
 • Lokaler
  5 st

Bostadsrättsförening som bildades 2014-09-30. Innan föreningen tog över fastigheten gjorde föreningen en besiktning från vilken föreningen gjorde en underhållsplan för de kommande 10 åren. Det man har gjort sedan dess är: 2014, stambyte samt renoveringar av samtliga badrum. Kollat över ellinstallationer.

Ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 2% per den 1/1 2017. Det finns f.n 7 st lägenheter i föreningen som hyrs ut som hyresrätter. Dessa lägenheter äger föreningen (för mer info kontakta fastighetsmäklaren). Avgiften höjdes med 2% under 2018.

Renoveringar

2015 Stambyte och renovering av samtliga badrum.
2018 byte lägenhetsdörrar och nytt låssystem.
2019 renovering av balkongerna och fasader

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Bilder

Kök
Kök
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Hall
Hall
Välkommen till Hornsgatan 9 A
Välkommen till Hornsgatan 9 A
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Utsikt från sovrummet
Utsikt från sovrummet
Utsikt från sovrummet
Utsikt från sovrummet
Utsikt från vardagsrummet
Utsikt från vardagsrummet
Baksidan
Baksidan
Baksidan
Baksidan
Balkong
Balkong
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.