Ytterån 537, Ytterån

Intresserad?

Denna villa är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Ytterån 537, Ytterån (Krokom)

Lantlig villa med flera garage/carport!

  • Typ
    Friliggande villa
  • Boarea
    160 m²
  • Tomtarea
    1 666 m²

I lantlig miljö finner ni denna rymliga villa med garage, 2 carportar och bra förvaringsutrymmen. Bostaden erbjuder inglasad altan, altan med tak och lusthus. Här finns bra sociala ytor, stort kök och i vardagsrummet finns en värmande braskamin och här finns ett nyligen installerat energieffektivt uppvärmningssystem.

På entréplan finner ni tre sovrum, badrum, tvättstuga, stort vardagsrum med braskamin och ett härligt kök som rymmer plats för ett stort matbord. På entréplan finns även bastu med duschrum och härifrån kommer ni åt garaget, en altan med tak och en inglasad altan. På övre plan finner ni ytterligare två sovrum, badrum och ett vardagsrum. Tomten är grönskande och här finner ni goda förvaringsytor i vidbyggda carportar och på gräsmattan finns fina rabatter och utrymme för barn med spring i benen.

Ytterån är en by belägen väster om Östersund på väg mot Åre. I en vik av Storsjön med Alsensjön angränsande på andra sidan. Från Ytterån finns goda bussförbindelser och det är bekvämt pendlingsavstånd från Östersund. Det finns flertal restauranger, bensinmack med bra utbud samt MusOlles Museum med hembygdsgård. Närmaste skola är Trångsviken alternativt Nälden och Krokom, det finns en förskola i byn.

Ta chansen att bli ägare till detta trivsamma hus med mycket trevlig tomt med fantastiska möjligheter!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.