Fillsta 208, Fillsta

Slutpris

3 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fillsta 208, Fillsta (Östersund)

Bo nära naturen & stadens puls!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  115 m²
 • Tomtarea
  2 366 m²
 • Driftskostnad
  34 670 kr/år

Välkomna till denna stora fastighet med högt vackert läge som har vacker utsikt över Storsjön och ligger endast 10 minuter från Östersunds centrum. Praktiskt välplanerat bostadshus som erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning med bra ljus och vacker utsikt över Storsjön från köksfönstret. Njut av en härlig lantlig miljö med egen grillplats och lillstuga som har plats för både gäster och en egen altan att koppla av på.

Trevligt kök med plats för stort matbord med vacker utsikt över Storsjön. Kliv in i det trevliga vardagsrummet som har en braskamin som sprider en härlig värme och bidrar till mycket trivsel. Här kan ni koppla av och bara njuta av lugnet. Utgång till altan som har eftermiddags och kvällssol. Har är det bara att duka upp sommarens grillmeny och middagar med både släkt och vänner. Solstolen står redo under varma sommardagar. Egen grillplats för korvgrillning och avkoppling runt lägerelden. Nyrenoverat badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Designat badkar för den kräsne badaren. Förberett för duschvägg om så önskas. Stort tvättställ samt två stora lådor. Tre rymliga sovrum som ger bra nattsömn. Hall med stor klädkammare / walk-in-closet. Renoverad hall med klinker och golvvärme vid entrén.

Här bo ni på stor tomt som erbjuder fantastisk utsikt över Storsjön. Härliga promenadstråk i både skogs- och ängsmiljö. Gång & cykelväg till både skola och stadskärnan.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område