Nyponvägen 35, Odensala

Accepterat pris

2 180 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Nyponvägen 35, Odensala (Östersund)

Bekvämt boende i barnvänligt område!

 • Typ
  Kedjehus
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  473 m²
 • Driftskostnad
  28 232 kr/år

Välkomna till Nyponvägen och detta trevliga kedjehus i barnvänligt område i Odensala! Huset erbjuder tre sovrum, kök, vardagsrum, allrum, dubbla badrum och ett härligt inglasat uterum med infravärme. Vidbyggt garage med två rymliga förråd. Dessutom är det närhet till skola, dagis, mataffär. Området är mycket lugnt och är väl inbäddat i härlig grönska och har närhet trevliga promenadstråk i skog & mark.

En trevlig brokvist tar er in i en rymlig hall med plats för byrå/garderober. Stort kök med köksinredning i björk och rikligt med förvaring i skåp och lådor. Här finns plats för ett matbord för 4 personer. Stort vardagsrum med parkettgolv i ek som rymmer både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Vardagsrummet har generösa fönsterpartier mot den välplanerade trädgårdstomten samt utgång till inglasat uterum med infravärme som inbjuder till samkväm ända in på hösten. Härlig välskött tomt att koppla av på. Badrummet på entréplan har badkar och wc. På entréplan finns också ett sovrum som rymmer dubbelsäng, byrå och har 4 fyra inbyggda garderober. Här finns också tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Övre planet har två stora sovrum, allrum och ett badrum med dusch och wc. Behöver man ett extra sovrum finns möjlighet att dela av ett av sovrummen.

I Odensala trivs alla väldigt bra oavsett ålder med gångavstånd till både förskola, skolor och matbutik. Klasskompisarna finns inom gång- och cykelavstånd. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Välkomna på visning.

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  473 m²
 • Beteckning
  Majrovan 4
 • Pantbrev
  135 900 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Rumsbeskrivning: Huset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN:

HALL
Rymlig hall med avhängning av kläder till höger och plats för garderober eller byrå om man önskar det. På golvet ligger en brun korkmatta och på väggarna sitter en beige blommig tapet.

KÖK
Stort och ljust kök som rymmer ett matbord för 4 personer. Köksinredningen består av skåp- och lådfronter i björk. Här finns rikligt med förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Gott om bänkskivor som erbjuder gott om arbetsytor för den glade kocken. Ovanför bänkskivorna i laminat sitter ett beigefärgat kakel. Köket är maskinellt utrustat med spis (Cylinda), kyl/frys (LG), diskmaskin (Cylinda) och fläkt (Futurum). På väggarna sitter en ljus tapet och beige bröstpanel. På golvet ligger en brun korkmatta.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger rummet ett härligt ljus. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och på väggarna sitter en ljus tapet. Här får du plats med både soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och ett matsalsbord om man önskar det. Här finns utgång till det mysiga inglasade uterummet med infravärme.

BADRUM
Badrummet är utrustat med badkar, wc och tvättställ med kommod. På golvet ligger en beige våtrumsmatta och på väggarna sitter en ljus våtrumstapet. Här finns också ett praktiskt vädringsfönster.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och på väggarna sitter en ljus strukturtapet. Gott om klädförvaring i fyra inbyggda garderober.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan rymmer toppmatad tvättmaskin (Cylinda), torkskåp och en tvättho. På golvet ligger en senapsgul våtrumsmatta och på väggarna sitter en ljusgul tapet.

ÖVRE PLAN:

ALLRUM
Mellan sovrummen på det övre planet finns ett mindre allrum, perfekt när lite egen tid behövs eller när man inte kan komma överens om tv-tittandet på nedre plan. Här finns plats för soffa, soffbord och tv-möbel. På golvet ligger en ljus plastmatta och på väggarna sitter en ljus tapet.

SOVRUM 2
Stort sovrum som med enkla medel kan delas av för att göra två mindre sovrum om man behöver. Här finns plats för det mesta. Delar man av sovrummen får man plats med säng och skrivbord. Rummet har charmiga snedtak och generösa fönster. På golvet ligger en ljus plastmatta och på väggarna.

SOVRUM 3
Stort sovrum med gott om plats för säng, skrivbord och byrå. Fyra inbyggda garderober erbjuder gott om förvaring. På golvet ligger en ljus plastmatta och på väggarna sitter en ljus strukturtapet.

WC/DUSCH
Mindre badrum som är utrustat med dusch, wc, tvättställ och ett medicinskåp. På golvet ligger en beige våtrumsmatta och på väggarna sitter en ljust mönstrad våtrumstapet.

TV

Tv-antenn

Internet

Bredband beställt. Kostnaden för detta står köparen för.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan
 • Byggår
  1973
 • Grund
  Betongplatta
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster och 2+1 glasfönster
 • Uppvärmning
  Direktverkande el
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-09-10
 • Prestanda
  141 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E

Exteriör

Tomt

Lättskött och trevlig trädgårdstomt. Varmbonat förråd samt vidbyggt förråd. Här finns en inglasad altan med trätrall som förlänger sommarkvällarna och som blir det perfekta stället för höstens kräftskivor och tillställningar.

Uteplats

Inglasat utrum med trätrall och infravärme.

Bilplats

Vidbyggt garage med betongplatta på mark.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  17 987 kr
 • Vatten/avlopp
  2 750 kr
 • Renhållning
  2 995 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 28 232 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  1 703 000 kr
 • Byggnad
  1 162 000 kr
 • Mark
  541 000 kr
 • Värdeår
  1973
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan (1973-08-03)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigas av Anticimex 2019-09-04 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts 2019-09-09. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Tvättstuga
Tvättstuga
Sovrum 1
Sovrum 1
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Wc/Dusch
Wc/Dusch
Välkommen till Nyponvägen 35
Välkommen till Nyponvägen 35
Välkommen till Nyponvägen 35
Välkommen till Nyponvägen 35
Varmbonat förråd
Varmbonat förråd
Vidbyggt garage
Vidbyggt garage
Lättskött trädgårdstomt
Lättskött trädgårdstomt
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.