Brovägen 14, Krokom

Accepterat pris

3 375 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Brovägen 14, Krokom (Krokom)

Sekelskiftesboende med stil!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  291 m²
 • Tomtarea
  2 700 m²
 • Driftskostnad
  61 630 kr/år

Nu har vi äran att presentera denna spektakulära fastighet som ligger i anslutning till Indalsälvens härliga strand och med de möjligheter som det innebär. Vid stranden är detta mycket vackra sekelskifteshus placerat som har unika egenskaper och detaljer som ger huset en härlig karaktär. Bostadshuset har representativa sällskapsutrymmen i båda planen som inbjuder till samvaro med både släkt och många vänner. Njut av den fantastisk isolerade och inglasade verandan som har dörr till den uppväxta välskötta trädgårdstomten. Här har ni också en stor terrass på övre plan som erbjuder en fantastisk utsikt över Indalsälven och rikligt med sol hela dagen. Här finns gott om plats för matgrupp, loungemöbel och solstolar. Huset värms med effektiv sjövärme.

Bostadshuset erbjuder ett nyrenoverat stilrent kök med värmande vedspis och plats för stort matbord. Sal och matrum ligger i fil och har stora fönsterpartier mot Indalsälven samt utgång till den inglasade verandan. Tvättstuga med groventré och golvvärme. Övre plan har trevliga sällskapsutrymmen med tidsenliga detaljer och ett nyrenoverat badrum med golvvärme. Badrummet har både duschhörna och badkar med tassar. Sovrum går att fördela på alla tre planen efter önskemål och behov. Master bedroom har stor walk-in-closet. Källarplanet kan användas för uthyrning eller som tonårslägenhet där det finns både kök, badrum och träningsrum. Huset har gott om förvaringsutrymmen i stora förrådsrum samt skrymslen och vrår som kännetecknar husets karaktär.

Fantastisk välskött trädgård med växthus för odling och en fika på sommaren. Stenlagd uteplats i anslutning till växthuset. På tomten finns äppelträd, plommonträd, bärbuskar och stort trädgårdsland med b.la jordgubbar. Dubbelgarage på betongplatta och förrådsbyggnad. Grusad uppfart med plats för flera bilar och släpvagnar.

Här bor ni centralt med gångavstånd till både förskola, skola och Krokoms centrala delar. Njuta av närheten till vattnet och härliga strandpromenader och avkoppling. Bra bussförbindelser till Östersund och ungefär en timmas resväg till Åre med avancerad skidåkning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  5 st
 • Boarea
  291 m²
 • Biarea
  60 m²
 • Tomtarea
  2 700 m²
 • Beteckning
  Hissmon 1:38
 • Pantbrev
  1 459 000 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder smakfullt modernt kök, sal och matrum i fil med utgång till inglasad isolerad veranda med dörr till tomten. Badrum med dusch. Två rymliga sovrum, toalett och tvättstuga. Renoverad hall med golvvärme. Generellt takhöjd på 2,65 m och stora fönster.

KÖK
Renoverat och ombyggt kök, från -11, som har lantlig stil med värmande vedspis modell large. Plats för stort matbord centralt i köket. Vita köksluckor i allmoge med utdragslådor i underskåp, överskåp och vitrinskåp. Stort skafferi. Gott om förvaringsutrymmen. Bänkskiva av lackad ek, dubbelho i porslin och engreppsblandare. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl, spis med häll & varmluftsugn från -17, köksfläkt och diskmaskin. Frysbox i källaren. Stavekparkettgolv, tapet och fönster mot innergården.

SAL/ MATRUM
Sal och matrum i fil som har trägolv, tapet och vitt spännpappstak. Värmande braskamin och generösa fönsterpartier mot Indalsälven.

INGLASAD VERANDA
Tillbyggd isolerad veranda, från -14, som har trägolv, tapet och infällda spotlights. Glaspartier åt tre väderstreck med vacker utsikt över Indalsälven. Dörr till tomten.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med duschhörna, tvättställ med två lådor, liggande vit träpanel vid tvättstället, spegel och wc-stol.

SOVRUM
Sovrum (1) har trägolv, tapet, hel garderobsvägg och fönster mot innergården. Sovrum (2) har matta, tapet, två garderober och fönster mot Indalsälven.

TOALETT
Toalett med klinker, träpanel och delvis kaklade väggar. Utrustat med tvättställ, spegelskåp och wc-stol.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga som har groventré,. Våtrumsmatta, delvis klinker och 3-glasfönster. Arbetsbänk och överskåp. Tvättmaskin och torktumlare av något äldre modell.

HALL
Ombyggd hall som har klinker, golvvärme och tapet. Gott om förvaringsutrymmen.

ÖVRE PLAN
Övre plan har allrum och bibliotek med vackert trägolv, nyrenoverat badrum, två sovrum där master bedroom har utgång till stor terrass. Uppgång via trapp i anslutning till sovrum (4) till stor vind med trägolv och förråd. Takhöjd på 2,70 meter och stora fönster.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har matta, tapet, takhöjd på 2,70 meter och stor walk-in-closet. Utgång till fantastisk terrass med trätrall och vitt staket. Vacker utsikt över Indalsälven samt sol hela dagen och kvällen.

ALLRUM/ BIBLIOTEK
Allrum och bibliotek har trägolv, tapet och generösa fönsterpartier mot Indalsälven. Rummen avdelas med skjutdörrar.

BADRUM
Nyrenoverat badrum, från -18, som har våtrumsmatta, golvvärme, helkaklade väggar samt fondvägg med marrakech mönster. Utrustat med duschhöna med dörr av frostat glas samt betongglasvägg, badkar med tassar, tvättställ med två lådor, spegelskåp, handdukstork och vägghängd wc-stol. Fönster mot Indalsälven.

SOVRUM
Sovrum (4) har trägolv, målade väggar samt fondvägg av tapet. Garderobsmöbel och fönster mot entrésidan.

HALL
Hall med matta, tapet och utgång till balkong mot entrésidan.

KÄLLARPLAN
Källarplanet har arbetskök som är delvis utrustat, vardagsrum/ träningsrum, möjligheten till två sovrum och utgång till tomten. Pannrum med vedpanna och stora förrådsutrymmen. Badrum med klinkergolv samt jord/ matkällare som har praktiska hyllor.

ARBETSKÖK
Arbetskök som har laminatgolv, golvvärme och tapet. Stor laminatbänkskiva med nedfälld ho och underskåp.

VARDAGSRUM/ TRÄNINGSRUM
Vardagsrum/ träningsrum som har trämönstrad matta, golvvärme och målade väggar. Fönster mot gården.

SOVRUM
Möjligheten till sovrum, innanför vardagsrum, som har matta, golvvärme och tapet. Möjligt sovrum, även innanför kök, som har laminatgolv och golvvärme.

BADRUM
Badrum som har klinkergolv, komfort värme och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna, tvättställ, spegel, överskåp och wc-stol.

FÖRRÅD/ PANNRUM
Stor förrådsdel samt pannrum med betonggolv. Kombipanna för ved, olja och el.

JORD/ MATKÄLLARE’
Jord/ matkällare som delvis har tegelstenar som golv. Praktiska hyllor.

TV

Tv via fiber.

Internet

Bredband via fiber för internet, tv och telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2-planshus med souterräng
 • Byggår
  1903
 • Grund
  Sten
 • Grundmur
  Betong/ tegel
 • Stomme
  Trä/ tegel
 • Bjälklag
  Betong/ trä
 • Fasad
  Liggande träpanel
 • Tak
  Falsat plåttak
 • Fönster
  2-glasfönster & 3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  28 680 kWh/år
 • Uppvärmning
  Sjövärmepump samt kombipanna
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
Renoveringar

2011: Ombyggnad & nytt kök. Utbyggnad källare. 2012: Nytt avlopp samt vatten. 2015: Isolering/ inbyggnad av veranda. Nybyggnation terrass. 2018: Renovering badrum övre plan.I övrigt se frågelista.

Övrigt

Larm med bildöverföring via Sector alarm. Utrustningen är betald. Abonnemang kan övertas.

Exteriör

Tomt

Mycket välskött trädgårdstomt med stora odlingslotter, fruktträd och bärbuskar.

Uteplats

Terrass med trätrall och vitt staket. Fantastisk utsikt över Indalsälven. Eftermiddags- och kvällssol. Stenlagd uteplats vid växthuset. Altan på entrésidan.

Bilplats

Isolerat dubbelgarage på betongplatta med en automatisk fjärrstyrd port.

Övriga byggnader

Uthus med stora förrådsutrymmen. Växthus med skjutdörrar av glas samt klinkergolv.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  41 240 kr
 • Vatten/avlopp
  9 870 kr
 • Sotning
  1 450 kr
 • Renhållning
  1 070 kr
 • Försäkring
  8 000 kr

Totalt: 61 630 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av fem personer. Huvudsäkringen är på 25 A. Årsförbrukningen är beräknad till 28 680 kwh. I uppvärmning ingår hushållsström. Sotning och brandskyddskontroll kan göras med längre intervall.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 478 000 kr
 • Byggnad
  1 135 000 kr
 • Mark
  343 000 kr
 • Värdeår
  1933
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan (1976-09-23) Byggnadsplan (1950-12-23)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2019-09-06 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till detta hus med anor.
Välkomna till detta hus med anor.
Läge utöver det vanliga!
Läge utöver det vanliga!
Herrgårdsliknande byggnad!
Herrgårdsliknande byggnad!
Brovägen 14 vid Indalsälven!
Brovägen 14 vid Indalsälven!
Fantastiskt bostadshus!
Fantastiskt bostadshus!
Modernt kök med vackra detaljer!
Modernt kök med vackra detaljer!
Utbyggt och smakfullt!
Utbyggt och smakfullt!
Vedspis som ger härligt med värme!
Vedspis som ger härligt med värme!
Snyggt och stilrent!
Snyggt och stilrent!
Bra förvaring!
Bra förvaring!
Skafferi
Skafferi
Sal/ matrum
Sal/ matrum
Plats för stort matbord!
Plats för stort matbord!
Öppet och mycket ljus!
Öppet och mycket ljus!
Kamin som bidrar till trivseln!
Kamin som bidrar till trivseln!
Sal i öppen planlösning!
Sal i öppen planlösning!
Veranda som står öppen under hela året!
Veranda som står öppen under hela året!
Utgång till tomten!
Utgång till tomten!
Uteplats för sommardagar!
Uteplats för sommardagar!
Växthus för odling!
Växthus för odling!
Kaffepaus kan intas i västhuset!
Kaffepaus kan intas i västhuset!
Fantastisk trädgårdstomt!
Fantastisk trädgårdstomt!
Underbart läge!
Underbart läge!
Renoverad hall med golvvärme.
Renoverad hall med golvvärme.
Hall mot kök!
Hall mot kök!
Inre hall med förvaring!
Inre hall med förvaring!
Badrum entréplan!
Badrum entréplan!
Tvättstuga och groventré.
Tvättstuga och groventré.
Sovrum nedre plan.
Sovrum nedre plan.
Sovrum nedre plan.
Sovrum nedre plan.
Trapp till nästa plan!
Trapp till nästa plan!
Master bedroom!
Master bedroom!
Walk-In-Closet
Walk-In-Closet
Master bedroom!
Master bedroom!
Terrass för avkoppling!
Terrass för avkoppling!
Terrass som har plats för både matgrupp & loungemöbel.
Terrass som har plats för både matgrupp & loungemöbel.
Fantastisk utsikt från terrassen.
Fantastisk utsikt från terrassen.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Allrum övre plan.
Allrum övre plan.
Bibliotek
Bibliotek
Nyrenoverat badrum övre plan.
Nyrenoverat badrum övre plan.
Badkar med tassar!
Badkar med tassar!
Vackra detaljer!
Vackra detaljer!
Badprylar!
Badprylar!
Lägenhet soutterängplan.
Lägenhet soutterängplan.
Förberett kök!
Förberett kök!
Entré källare.
Entré källare.
Vardagsrum/ motionsrum!
Vardagsrum/ motionsrum!
Mycket ljus!
Mycket ljus!
Badrum källare.
Badrum källare.
Matkällare.
Matkällare.
Fantastisk vy!
Fantastisk vy!
Uthus
Uthus

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.