Fyrås 235

Accepterat pris

345 000 kr

Högsta bud

345 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Fyrås 235 (Strömsund)

Trevlig villa med naturskönt läge i Fyrås!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  115 m²
 • Tomtarea
  1 227 m²
 • Driftskostnad
  40 965 kr/år

Ta tillfället i akt och bli ägare till en trevlig villa med många möjligheter och ett händelserikt liv på landet. På stor och prunkande trädgårdstomt i trivsam lantbruksmiljö finner ni detta trevliga hus som behöver lite omsorg. Utöver bostadshuset finner ni även garage med betongplatta, snickarbod/vedbod och en lekstuga.

Via den inbjudande farstun med anslutande altan tar ni er in huset. Här möts ni av en rymlig hall med förvaring och hatthylla. Äldre kök med köksinredning i trä och rikligt med förvaring i skåp och lådor. Här finns plats för ett matbord för 4-6 personer. Stort vardagsrum med stavparkettgolv i ek som rymmer både soffgrupp, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet har du utgång till baksidan där det finns alla möjligheter att bygga en uteplats. Här finns också en stor eldriven markis. Badrum med dusch och wc och praktiskt vädringsfönster. Huset rymmer tre sovrum med garderobsförvaring i två av dem. Här finns också tvättstuga med tvättmaskin och tvättho, ett mindre hobbyrum/kontor och en gästtoalett. I pannrummet finns också en groventré.

Prunkande trädgårdstomt med buskar, äppelträd och stora gräsytor. Ta chansen att bli ägare till detta smultronställe som fungerar lika bra som permanent- eller fritidsboende.

Välkommen på visning.

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  115 m²
 • Tomtarea
  1 227 m²
 • Beteckning
  Fyrås 4:32
 • Pantbrev
  463 600 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Rumsbeskrivning: Huset disponeras enligt följande:

HALL
Rymlig hall som till vänster erbjuder avhängning av kläder och längre in en två väggfasta garderober. Här finns plats för en byrå om man skulle önska det. På golvet ligger brun korkmatta och på väggarna sitter panel i furu.

KÖK
Köket är stort med generösa arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Köksinredningen består av träluckor och lådfronter och bänkskivor i mörkbrun laminat och en rostfri diskho. Köket är maskinellt utrustat med spis (Electrolux), diskmaskin (Bosch), fläkt samt kyl och frys (Electrolux). Här finns plats för matbord för 4-6 personer. På golvet ligger en brun korkmatta och på väggarna sitter en mönstrad tapet och bröstpanel i furu.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. På golvet ligger ett stavparkettgolv i ek och på väggarna sitter en ljus tapet. Här finns även utgång till baksidan där det finns möjlighet att bygga en uteplats.

BADRUM
Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med spegelskåp och dusch. På golvet ligger en röd våtrumsmatta och på väggarna sitter en blommig våtrumstapet. Här finns också ett praktiskt vädringsfönster.

SOVRUM 1
Husets största sovrum rymmer dubbelsäng, sängmöbler och byrå. Här finns 4 väggfasta garderober. Fönster åt två väderstreck ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Sovrummet rymmer en säng, skrivbord och bokhylla/byrå. På väggarna sitter en ljus strukturtapet med bård och på golvet ligger en beige plastmatta.

SOVRUM 3
Sovrummet ligger innanför vardagsrummet och rymmer en säng, skrivbord och bokhylla.
På golvet ligger en rosa heltäckningsmatta och på väggarna sitter en ljusrosa tapet. Här finns också en väggfast garderob.

GÄSTTOALETT
Gästtoalett med wc (Ifö), handfat, spegelskåp och medicinskåp. På golvet ligger en ljusgrön plastmatta och på väggarna sitter en blommig tapet.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med tvättmaskin (Cylinda) och tvättho. Här finns gott om plats för torktumlare och torklinor. På golvet ligger en blå våtrumsmatta och på väggarna sitter en blommig våtrumstapet.

HOBBYRUM/KONTOR
Hobbyrum med snickarbänk och förvaring. Här finns även garderob och städskrubb. Här finns plats för ett mindre skrivbord. På golvet ligger en brun korkmatta och väggarna är målade i en senapsgul färg.

PANNRUM med kombipanna och groventré.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan
 • Byggår
  1984
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Trä
 • Fasad
  Stående träopanel
 • Tak
  Plåt med tegelprofil
 • Fönster
  2-glas isoler +1
 • Nätbolag
  E-on
 • Uppvärmning
  Kombipanna med vattenb. värme, Luft/luft värmepump
 • Vatten/avlopp
  Enskilt vatten, Enskilt avlopp. Borrad brunn och tvåkammarbrunn.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-08-03
 • Prestanda
  201 kWh/m²/år
 • Energiklass
  F

Exteriör

Uteplats

Uteplats med tak.

Bilplats

Garage och parkering på tomten.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  33 615 kr
 • Vatten/avlopp
  1 214 kr
 • Vägavgift/snö
  1 000 kr
 • Renhållning
  1 892 kr
 • Försäkring
  3 244 kr

Totalt: 40 965 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  236 000 kr
 • Byggnad
  210 000 kr
 • Mark
  26 000 kr
 • Värdeår
  1984
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  1 770 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Väg Avlopp, 23-HAJ-1830.1

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Vattenledning, 23-IM1-92/12409.1
Last: Avtalsservitut: Vattenledning, D201900287134:1.1

Servitut

Avtalsservitut D-2019-00287134:1
Avtalsservitut Vattenledning

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigas av Anticimex 2019-08-01 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts 2019-08-03. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Gästtoalett
Gästtoalett
Hobbyrum
Hobbyrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Garage
Garage
Baksidan av huset
Baksidan av huset
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.