Fyrås 235

Slutpris

345 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fyrås 235 (Strömsund)

Trevlig villa med naturskönt läge i Fyrås!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  115 m²
 • Tomtarea
  1 227 m²
 • Driftskostnad
  40 965 kr/år

Ta tillfället i akt och bli ägare till en trevlig villa med många möjligheter och ett händelserikt liv på landet. På stor och prunkande trädgårdstomt i trivsam lantbruksmiljö finner ni detta trevliga hus som behöver lite omsorg. Utöver bostadshuset finner ni även garage med betongplatta, snickarbod/vedbod och en lekstuga.

Via den inbjudande farstun med anslutande altan tar ni er in huset. Här möts ni av en rymlig hall med förvaring och hatthylla. Äldre kök med köksinredning i trä och rikligt med förvaring i skåp och lådor. Här finns plats för ett matbord för 4-6 personer. Stort vardagsrum med stavparkettgolv i ek som rymmer både soffgrupp, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet har du utgång till baksidan där det finns alla möjligheter att bygga en uteplats. Här finns också en stor eldriven markis. Badrum med dusch och wc och praktiskt vädringsfönster. Huset rymmer tre sovrum med garderobsförvaring i två av dem. Här finns också tvättstuga med tvättmaskin och tvättho, ett mindre hobbyrum/kontor och en gästtoalett. I pannrummet finns också en groventré.

Prunkande trädgårdstomt med buskar, äppelträd och stora gräsytor. Ta chansen att bli ägare till detta smultronställe som fungerar lika bra som permanent- eller fritidsboende.

Välkommen på visning.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Gästtoalett
Gästtoalett
Hobbyrum
Hobbyrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Garage
Garage
Baksidan av huset
Baksidan av huset
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område