Rönningsvägen 2, Bräcke

Eller högstbjudande

395 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Rönningsvägen 2, Bräcke (Bräcke)

Stor villa med trevligt gavelläge i Bräcke!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  151 m²
 • Tomtarea
  930 m²
 • Driftskostnad
  36 479 kr/år

Välkommen till denna trevliga fastighet med ett stort och välplanerat boningshus samt tillhörande garage. Tomten är välskött med trädgårdsland, böljande gräsmatta och en häck som ramar in gaveltomten på ett fint sätt.

Entrén välkomnar er in i en hall med hatthylla och garderob som erbjuder avhängningsmöjligheter. Köket är stort med gott om förvaringsutrymmen och plats för både matbord och kökssoffa. Härifrån nås även den trevliga trädgården genom en altandörr. I entréplanet har ni också vardagsrum att umgås i med både familj och vänner. I anslutning finns en stor balkong som rymmer både krukväxter och utemöbler. Förutom detta så finns det även två rymliga sovrum, toalett och badrum i entréplanet. Det nedre planet har en stor gillestuga som rymmer både tv-hörna med braskamin och matsalsbord om så önskas. Här finns också en praktisk tvättstuga, badrum/bastu, sovrum och två förråd som erbjuder förvaring. Det är indraget fiber i huset.

Här bor ni ett lugnt villaområde med närhet till förskola och skola. I centrum finns all nödvändig service. Bra buss och tågförbindelser både norr- och söderut.

Välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  151 m²
 • Biarea
  38 m²
 • Tomtarea
  930 m²
 • Beteckning
  Bofinken 14
 • Pantbrev
  205 100 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Kök/matplats: Köksinredningen går i vitt och erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor. Bänkskivan i trä erbjuder goda arbetsytor och ovanför sitter ett ljusmelerat kakel. Köksutrustningen består av spis/ugn från Bosch, spisfläkt från Bosch, kylskåp från Bosch, frysskåp från Bosch, diskmaskin från Bosch och rostfri diskho. Väggarna är klädda i målad väv och på golvet ligger en ljus golvmatta. Matplatsen rymmer sex personer samt kökssoffa. Härifrån nås även trädgården genom en altandörr.

Entré/hall: Entrén välkomnar med hatthylla, spegel och en garderob som underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i tapet samt bröstpanel och på golvet ligger en brun plastmatta. Den inre hallen har väggyta för tavlor och fotografier.

Toalett: Inredningen består av toalett och handfat. Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är klädda i våtrumstapet och på golvet ligger en plastmatta.

Sovrum: Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng, sängmöbler och byrå. Tre garderober erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng och skrivbord. Två garderober erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Badrum: Badrumsinredningen består av toalett, bidé, handfat och badkar. Väggarna är klädda i en röd plastmatta och på golvet ligger en mörk plastmatta. Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp.

Vardagsrum: Gott om plats finns för soffa, fåtöljer,tv-möbel och bokhyllor. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett furugolv. Härifrån nås även den stora balkongen som rymmer både krukväxter och utemöbler.

Dusch/bastu: Inredningen bestå av toalettstol, handfat och dusch. Väggar och golv är klädda i blå plastmatta. I anslutning finns en bastu med två britsar.

Gillestuga: Gillestugan är uppdelad i två utrymmen där det ena rymmer soffa, bord samt braskamin och det andra rymmer ett bord och stolar. Väggar är klädda i furupanel och på golvet ligger ett furugolv. Här sitter även en luftvärmepump och en altandörr som tar er ut på gavelsidan.

Tvättstuga: Inredningen består av tvättmaskin, tvättho och hyllor. Väggarna är målade och på golvet ligger en plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, bokhylla och byrå. Två garderober erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Förråd: I anslutning till tvättstugan finns ett rymligt förråd.

Förråd: Ett rymligt förråd i anslutning till gillestugan.

Internet

Fiber indraget.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1975
 • Grund
  Källare
 • Fasad
  Mexitegel
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Härjeån
 • Elförbrukning
  16 695 kWh/år
 • Uppvärmning
  Luftvärmepump och el
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd

Exteriör

Tomt

Tomtarea 930 m² (friköpt).

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  22 880 kr
 • Vatten/avlopp
  7 156 kr
 • Renhållning
  1 346 kr
 • Försäkring
  5 097 kr

Totalt: 36 479 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  323 000 kr
 • Byggnad
  275 000 kr
 • Mark
  48 000 kr
 • Värdeår
  1975
 • Fastställd
  2015
 • Fastighetsavgift
  2 422 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Detaljplan (2007-12-12) Tomtindelning (1952-10-16) Stadsplan (1949-06-30)

Dokument

Övrig information

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. En friskrivningsklausul i ett köpekontrakt innebär att en köpare inte kan ställa krav på säljaren för fel som omfattas av friskrivningen. Köparen kan t. ex. inte åberopa säljarens ansvar för dolda fel, som annars gäller i tio år efter köpet. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Energideklaration är beställd hos Anticimex.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Vy mot entrén och garage
Vy mot entrén och garage
Vy mot balkongerna och tomt
Vy mot balkongerna och tomt
Vy mot tomten från baksidan
Vy mot tomten från baksidan
Trädgårdsland
Trädgårdsland
Utgång till tomten från köket
Utgång till tomten från köket
Entré
Entré
Vy från tomten
Vy från tomten
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Kök och matplats
Kök och matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Toalett
Toalett
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Entré/hall
Entré/hall
Badrum/bastu
Badrum/bastu
Gillestuga
Gillestuga
Nedre hall
Nedre hall
Braskamin som värmer gott
Braskamin som värmer gott
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Tvättstuga
Tvättstuga
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.