Krondikesvägen 56B, Blomängen

Accepterat pris

1 595 000 kr

Visningar
 • 23/9
  23/9, 17:15–17:45 Öppen visning - Välkommen!
Krondikesvägen 56B, Blomängen (Östersund)

Stilren och modern 4:a

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  92 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  4 643 kr

Välkommen hit till Blomängen och en ljus fyrarummare om 92 kvadratmeter. Denna hörnlägenhet är tilltalande, stilren och erbjuder bland annat fönster i flera väderstreck och utmärkt planlösning – ett fantastiskt boende med fräscha ytskikt, härlig balkong, toppmodernt badrum. Här bor ni bekvämt i lugna kvarter med närhet till matvarubutik, buss, kiosk och restaurang vid Tegelplan. En promenad ner till centrala Östersund tar endast 10 minuter.

Lägenheten har genomgående rymliga rum, stora fönster och ljusa ytskikt. Köket är modernt med vita luckor och goda arbetsytor. Här ryms plats för matbord och där trivs man med vy genom fönstret. Sovrummen är väl tilltagna varav ett har egen klädkammare med goda avhängningsmöjligheter. Det lyxiga och helkaklade badrummet har jacuzzi, tvättmaskin och två fönster som gör det lätt att vädra och det ger ett härligt ljusinsläpp. Socialt vardagsrum med utgång till stor balkong som ligger härligt vindsskyddad med solläge stor del av dagen.

Östersundshus nr 12 är en populär och trivsam förening med välskött och stabil ekonomi. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 m² och ett matkällarförråd. I föreningen finns flertalet toppenfräscha tvättstugor, bakstuga, kvarterslokal och övernattningsrum. På de trivsamma innergårdarna finns grillplatser och trädgårdsmöbler under sommarhalvåret. För de minsta finns även två lekplatser. Ta chansen att bli ägare till en toppmodern 4:A i lugna och trivsamma kvarter med närheten till Universitet och centrum!

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  92 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  150 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
HALL
Med vita tapetserade väggar och ett stilrent klinkergolv välkomnas ni in i lägenheten. Hallen rymmer plats för klädavhängning på hatthylla.

WC-RUM
Modernt WC-rum med vitmålade väggar och klinkergolv med golvvärme. Detta WC rum är utrustat med WC, spegel och handfat med kakel som stänkskydd.

SOVRUM 1
Väggarna har målad vävtapet och på golvet ligger ett stilrent laminatgolv. I väggnisch finns platsbyggd hylla som trevlig detalj. Härifrån kommer man åt klädkammaren.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med vitmålade väggar och på golvet ligger samma laminatgolv som i sovrummet. Gott om hyllor samt det finns klädstång.

KÖK
Ett ljust och stilrent kök med goda ytor för den matlagningsintresserade. Köket erbjuder bra förvaring och plats för matbord finns framför fönstret. Luckor och lådfronter är i vitt och bänkskåpen ligger en svart laminatskiva med en modern rostfri diskbänk. Som stänkskydd ovanför diskbänken sitter stenskivor och överskåp. Vitrinskåp har inbyggd belysning. Köket är utrustat fullstor kyl och frys (Husqvarna), infälld diskmaskin (IKEA, 40 cm), inbyggnads mikrovågsugn och inbyggnads varmluftsugn (Husqvarna) och en stilren och fritt hängande kolfilterfläkt (IKEA). Köket har laminatgolv och ljusa tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Ett rymligt och trivsamt vardagsrum där både soffhörna och matplats ryms. Här ligger samma stilrena laminatgolv som i köket, tre av väggarna är vitmålade och den fjärde kläs med en fondtapet. Från vardagsrummet nås den stora och solsäkra balkongen som bjuder på härlig utsikt. Här finns plats för soffhörna och matgrupp och på golvet ligger en nålfiltsmatta.

HALL 2
Här är det laminatgolv och vita målade väggar. Denna hall förgrenar mot 2 sovrum samt badrummet här finns väggnisch där man praktiskt uppfört en infälld bokhylla.

SOVRUM 2
Ett rymligt sovrum med vita tapetserade väggar och på golvet ligger det stilrena laminatgolvet. Här finns praktisk skjutdörrsgarderob som ger god förvaring.

BADRUM
Ett toppmodernt badrum som renoverades 2...?? Detta härliga badrum är mycket rymligt och erbjuder jacuzzi, tvättmaskin (Cylinda, 2017), handdukstork, dubbla vidbyggda badrumsskåp, handfat med kommod och spotlights i taket. På golvet ligger ett klinkergolv med golvvärme och väggarna kläs med ett vitt kakel. Badrummet har två fönster som ger rummet ett härligt ljus.

SOVRUM 3
Detta sovrum rymmer en dubbelsäng om så önskas. Här ligger samma laminatgolv som i de andra rummen och väggarna kläs med tapeter. I detta rum finns härligt skjutdörrsgarderob som ger bra förvaring.

TV

Kabel-Tv via ComHem, ingår i avgiften.

Internet

Internet via ComHem eller Telenor, mot eget abonnemang.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1960
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-19
 • Energiklass
  D
Renoveringar

Balkonger är byggda under 2016. Fasaderna är ommålade 2016-2017. Taken är renoverade 2015. Fönsterbyte 2002. El-ombyggnad 2003-2004. Mellan 2005-2008 renoverades alla tvättstugor. 2009 målades alla entréer om. Hela låssystemet byttes ut hösten 2011. Renovering av bastun färdigställdes 2012. Badrum renoverades 1994.

Övrigt

Förråd och matkällare i källarplan. En snabbtvättstuga för obokade tider finns i hus nr 48 och en grovtvättstuga för exempelvis mattvätt finns i hus nr. 54. I hus nr 42 finns tvättstuga, cykelförråd och hobbyrum. En bakstuga finns i hus 38, en samlingssal och övernattningsrum med plats för 30 personer för fest eller 6 st övernattande finns i hus nr 58.

Exteriör

Uteplats

Fyrarummarna i denna förening har genom sitt läge i huset fått väldigt stora balkonger efter balkongombyggnaden. Denna stora och härliga balkong rymmer plats för matbord, stolar och soffhörna om så önskas. På golvet ligger en nålfiltsmatta.

Bilplats

Det finns 46 garageplatser som går att hyra för 260-500 kr/mån beroende på storlek. Till dessa är det flera års kö.
Carport och p-plats, 119 platser, går att hyra för 140kr resp. 111 kr/mån. Carport är det kö. P-plats med motorvärmare finns ingen ledig (ingen i kö) 2019-09-10.
6 st utan stolpe finns för 77 kr/mån finns lediga enligt föreningen 2019-09-10.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 643 kr
 • Andel i BRF
  0,7569 %
 • Andel av årsavg.
  0,7600 %
 • Repfond
  11 264 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 138 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  455 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår: Värme, VA, kabel-TV och el.
I avgiften ingår ett tillägg som betalas varje månad på 190 kr för tillbyggnad av balkongerna som debiteras via månadsavin under 40 år

Driftskostnader
 • Försäkring
  150 kr

Totalt: 150 kr/mån

I avgiften ingår ett tillägg som betalas varje månad på 190 kr för tillbyggnad av balkongerna som debiteras via månadsavin under 40 år. El ingår i månadsavgiften.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen Östersundshus nr 12
 • Lägenheter
  188 st
 • Lokaler
  2 st

Föreningen har god ekonomi och tar väl hand om sina boende. Här finns lokaler att nyttja som snickarverkstad i hus 42, gym med bastu i hus 46, bakstuga i hus 38 och samlingslokal/övernattningsrum i hus 58. Här finns flera tvättstugor varav en för obokad snabbtvätt och en för grovtvätt.

Ekonomi

En äldre förening med god ekonomi. Avgiften höjdes i samband med balkongbygget och ligger som ett obligatoriskt tillägg på 190 kr varje månad under 40 års avbetalning. Medlemmar får anmäla intresse för inglasning av balkongerna. Kostnad för detta ligger på från ca 50 000 kr och betalas av den enskilde medlemmen. Ingen planerad höjning av månadsavgift (2019-09-10)

Renoveringar

Balkonger är byggda under 2016. Fasaderna är ommålade 2016-2017. Taken är renoverade 2015. Fönsterbyte 2002. Elombyggnad 2003-2004. Mellan 2005-2008 renoverades alla tvättstugor.
2009 målades alla entréer om. Hela låssystemet byttes ut hösten 2011. Renovering av bastun färdigställdes 2012. Badrum renoverades 1994.

Föreningen kommer inom de närmaste åren utföra relining av avloppsstammar för kök och badrum. Det är även planerat utbyte och injustering av nya termostater. Hösten 2019 kommer föreningen renovera entrépartier. I plan ligger även att föreningen kommer att övergå till individuell mätning gällande el.

Övrigt

Vill man som bostadsrättsinnehavare renovera sitt badrum skall bostadsrättsföreningen kontaktas innan så att man får de direktiv som föreningen kräver att man följer vid renoveringen.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.
Annonsering av slutpris på InternetStorsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Balkongen
Balkongen
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Krondikesvägen 56B
Krondikesvägen 56B
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
WC
WC
Hall mot sovrum 3
Hall mot sovrum 3
Hall
Hall
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 1
Sovrum 1
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Den härliga balkongen
Den härliga balkongen
Utsikt från balkongen
Utsikt från balkongen

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.