Mo 430

Accepterat pris

1 975 000 kr

Visningar
 • 29/9
  29/9, 13:30–14:15 Vänligen kontakta mäklaren för anmälan!
Mo 430 (Berg)

Modern villa i lantlig idyll!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  177 m²
 • Tomtarea
  1 918 m²
 • Driftskostnad
  34 200 kr/år

Ta tillfället i akt och bli ägare till en underbar villa och ett händelserikt liv på landet. Fastigheten har fantastisk utsikt över närområdet och fjällen. Redan när man svänger in till fastigheten slås man av lugnet och det öppna ytorna. Stor anlagd gräsmatta med möjligheter att skapa en fridfull oas för både avkoppling och lek. På tomten finns ett dubbelgarage med praktiska förrådsutrymmen, gäststuga och hundgård.

I trevliga Mo ligger detta lösvirkeshus på 177 kvm som erbjuder öppen planlösning i sällskapsutrymmena på entréplanet med härligt ljus från generösa fönsterpartier, fyra sovrum för den stora familjen, badrum i båda planen och bergvärme. Här kan ni njuta av utsikten och lugnet tillsammans med familj, släkt & vänner. Det stora bostadshuset byggdes 2008 och här finns gott om plats för den stora familjen att trivas. En inbjudande farstukvist tar er in i den öppna hallen som erbjuder klädavhängning i garderob med skjutdörrar. Ta del av de trivsamma sällskapsutrymmena med öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna. Här finns gott om plats att umgås på för både släkt och vänner och när vädret tillåter kan ni utnyttja den fantastiska altanen som erbjuder milsvid utsikt över fjällvärlden. Det stora och stilrena köket från Ikea erbjuder gott om arbetsytor för den glade kocken och en praktisk köksö där man kan avnjuta morgonkaffet. Efter middagen kan ni tillbringa tid i vardagsrummet och njuta av lugnet med braskaminen som både värmer och bidrar till mysfaktorn. På entréplanet finns också ett sovrum, ett rymligt badrum med takdusch och tvättstuga med groventré. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Övre planet har ett allrum där barnen kan titta på film och spela spel, tre väl tilltagna sovrum, där ett av sovrummen har tillgång till eget kontor/klädkammare. Här finns också ett stort badrum med golvvärme som rymmer både wc och ett vackert badkar där man kan njuta efter en hård dag på jobbet. Huset ligger enskilt och här kan ni ostört njuta av lugnet och barnen kan leka fritt på den stora gräsbelagda tomten. Här bor ni i lantlig miljö som omgärdas av jordbruksmark endast 1 mil från Svenstavik som erbjuder all tänkbar allmänservice. Till Östersund är det ca 6 mil.

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  177 m²
 • Tomtarea
  1 918 m²
 • Beteckning
  Mo 1:23
 • Pantbrev
  1 400 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Rumsbeskrivning: Huset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN:
Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och infällda spottar i taket.

HALL
Entrén välkomnar er med en stor inbjudande hall som till höger erbjuder plats för sittbänk/byrå och till vänster finns en garderob med skjutdörrar som erbjuder gott om praktisk klädförvaring. På golvet ligger ett mörkgrått klinkergolv och på väggarna sitter en stilren blommig tapet. Längre in i hallen ligger ett parkettgolv i ek som flödar genom stora delar av entréplanet.

KÖK
Stort och rymligt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köksinredningen från Ikea har fasade skåp- och lådfronter i vitt med rostfria handtag som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Bänkskivor i ek erbjuder gott om arbetsytor. Ovanför bänkskivorna sitter ett vit mosaik upp till tak. Köket är maskinellt utrustat med spis med induktionshäll (Cylinda), Kyl och frys (Cylinda), diskmaskin (Cylinda), Mikro (Cylinda) och spisfläkt (Cylinda). På väggarna sitter en vit tapet.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Med öppen planlösning mot köket ligger matplats och vardagsrum med plats för stort matbord med plats för 6-8 personer. Generösa fönsterpartier ger rummet ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt som fond. Vardagsrumsdelen erbjuder plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Här finns också en trevlig braskamin (Contura). Här når du den stora altanen med trätrall. På väggarna sitter en vit tapet.

BADRUM 1
Badrummet är utrustat med vägghängd wc (Ifö), stort tvättställ med kommod, duschhörna med takdusch. På golvet ligger ett brunt klinkergolv och på väggarna sitter ett vitt kakel.

SOVRUM 4
Sovrummet rymmer säng, sängbord och byrå/skrivbord. Här finns två garderober för extra förvaring. På väggarna sitter en grå blommig tapet och fönster åt två väderstreck ger rummet ett härligt ljus.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan erbjuder tvättmaskin och torktumlare (Cylinda), centraldammsugare samt en tvättbänk med nersänkt ho och gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Här finns groventré till sidan på huset. På golvet ligger ett grått klinkergolv och på väggarna sitter en vit tapet.

ÖVRE PLAN:
Övre planet rymmer tre sovrum, allrum, badrum och kontor/klädkammare. På hela övre planet ligger ett enhetligt parkettgolv i ek.

SOVRUM 1
Sovrummet rymmer en dubbelsäng, sängbord. På väggarna sitter en gråmönstrad tapet.

KONTOR/KLÄDKAMMARE
Från sovrum ett når du kontor/klädkammare. Här finns plats för ett skrivbord och det finns garderober för praktisk klädförvaring. På väggarna sitter en vit tapet. Om man vill kan använda detta rum som en walk-in closet om man skulle önska det.

ALLRUM
Stort allrum som rymmer både soffgrupp, tv-möbel, skrivbord och bokhyllor. På väggarna sitter en vit tapet.

BADRUM 2
Stort badrum som är utrustat med vägghängd wc (Ifö), tvättställ med kommod, väggfast förvaring samt ett trevligt badkar. På golvet ligger ett grått klinkergolv med golvvärme (vattenburen) och på väggarna sitter ett vitt kakel. I taket sitter infällda spottar.

SOVRUM 2
Sovrummet rymmer säng, sängbord, skrivbord och en bokhylla. Här finns också två garderober. På väggarna sitter en blommig tapet.

SOVRUM 3
Sovrummet rymmer säng, sängbord, skrivbord och en bokhylla. Här finns också två garderober. På väggarna sitter en vit tapet.

TV

Tv-antenn

Internet

Fiber är beställt via IP-only. Kostnaden för detta står köparen för.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan
 • Byggår
  2008
 • Grund
  Betongplatta
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Liggand/stående träpanel
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster med spröjs
 • Nätbolag
  BTEA
 • Elförbrukning
  14 000 kWh/år
 • Uppvärmning
  Bergvärme och braskamin
 • Vatten/avlopp
  Enskilt vatten, Enskilt avlopp. Vatten via vattenförening samt trekammarbrunn med infiltration.
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-08-31
 • Energiklass
  A
Renoveringar

Gäststuga byggd 2014

Exteriör

Tomt

Stor trädgårdstomt med anlagd gräsmatta. Robotgräsklippare finns och medföljer i köpet.

Uteplats

Stor uteplats med trätrall med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Dubbelgarage samt grusad uppfart med plats för 2 bilar.

Övriga byggnader

Dubbelgarage som är isolerat med enklare avlopp och betongplatta. Elektronisk öppnare på ena porten. Bakre delen av garagen är ett varmställt och ventilerat förråd. Vidbyggd hundgård på baksidan av garaget.

Välisolerad gäststuga med el och plats för våningssäng.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  20 700 kr
 • Vatten/avlopp
  3 500 kr
 • Sotning
  500 kr
 • Samfällighet
  200 kr
 • Renhållning
  2 700 kr
 • Försäkring
  6 600 kr

Totalt: 34 200 kr/år

I uppvärmningskostnaden ingår el.

Taxering
 • Totalsumma
  1 240 000 kr
 • Byggnad
  1 171 000 kr
 • Mark
  69 000 kr
 • Värdeår
  2008
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Vattenledning, 2326-08/54.2
Förmån: Officialservitut Väg, 2326-08/54.1

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2019-08-29 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts 2019-08-31. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Mo 430
Mo 430
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Badrum 1
Badrum 1
Allrum
Allrum
Välkommen till Mo 430
Välkommen till Mo 430
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Kök
Kök
Vardagsrum/matplats
Vardagsrum/matplats
Badrum 1
Badrum 1
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 4
Sovrum 4
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök och matplats
Kök och matplats
Braskamin
Braskamin
Tvättstuga
Tvättstuga
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Badrum 2
Badrum 2
Badrum 2
Badrum 2
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Varmställt förråd i garaget
Varmställt förråd i garaget
Dubbelgarage
Dubbelgarage
Gäststuga
Gäststuga
Utplats med milsvid utsikt
Utplats med milsvid utsikt
Grillplats
Grillplats
Garage med isolerat varmförråd.
Garage med isolerat varmförråd.
Baksidan
Baksidan
Välkommen till Mo 430
Välkommen till Mo 430
Gäststuga
Gäststuga
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.