Fjällbyn 393, Åkersjön

Accepterat pris

1 575 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Fjällbyn 393, Åkersjön (Krokom)

Njut av utsikt & hög kvalité!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  80 m²
 • Tomtarea
  396 m²
 • Driftskostnad
  21 000 kr/år

Med ett av Fjällbyns bästa läge ligger detta topp moderna fritidshus som är tillbyggt och renoverat med hög kvalité samt smakfulla materialval. Här kan ni njuta av en fantastisk utsikt över Åkersjön och med en stor altan som badar i både vår- och sommarsol. Åkersjön är ett paradis för den som älskar skoteråkning och vara ute i naturen både på vintern och sommaren.

Välkomna in i detta fritidshus som är något utöver det vanliga. Här kan ni njuta av härliga dagar med familj och vänner i det moderna fullt utrustade köket som har öppen planlösning mot matrumsdel och storstuga med enhetliga golv samt bekväm vattenburen golvvärme. Sällskapsutrymmena har mycket ljus från generösa fönsterpartier. Utgång till stor altan med vacker utsikt och gott om plats för både utemöbler och solstolar. Här kan ni njuta av vårsolen efter dagens aktiviteter. Stilrent påkostat badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Master bedroom är tillbyggt och har snygga ytskikt. Två sovrum med åtta bäddar där det är platsbyggda våningssängar som rymmer både familj och vänner. Inbyggt högtalarsystem i kök, storstuga och badrum. Stor hall med golvvärme som har utrymme för både skoterkläder och hjälmhållare. I anslutning till bostaden finns skotergarage.

Fjällbyn är ett barnvänligt familjärt område med både skoterbana för de små och grillkåta som kan användas av de boende. Här finns milsvida välpreparerade skoterleder som går att utforska både upp mot fjället och för att hitta flera av de trevliga kaffe och matstugorna. Åkersjön har lämpliga lätta slalombackar för hela familjen.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om detta fritidshus eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  80 m²
 • Tomtarea
  396 m²
 • Beteckning
  Åkersjön 1:151
 • Pantbrev
  1 190 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Kök, storstuga och matrumsdel i öppen planlösning med vattenburen golvvärme. Centralt placerad braskamin. Master bedroom är tillbyggt och har vattenburen golvvärme. Två sovrum med åtta bäddar i fyra platsbyggda våningssängar. Renoverat badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Stor hall med klinker och vattenburen golvvärme. Bra utrymme för ytterkläder.

KÖK
Nytt modernt Marbodal kök i öppen planlösning mot storstuga och matrumsdel. Mörka köksluckor med utdragslådor och överskåp. Stora kakelplattor som stänkskydd. Laminatbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad stor kyl & frys, inductionshäll, rostfri fläktkåpa, inbyggnads ugn & micro samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -12 utom kyl/ frys från -19. Enstavigt kärcher trägolv, vattenburen golvvärme och fönsterpartier som ger bra ljus. Utgång till stor altan som badar i sol och har en vacker utsikt över Åkersjön.

STORSTUGA
Storstuga med enstavigt Kärcher trägolv, målade väggar och plats för stor soffgrupp. Centralt placerad braskamin som ger en härlig värme.

MATRUMSDEL
Nybyggd matrumsdel som har enstavigt Kärcher trägolv, vattenburen golvvärme och målade väggar. Stora fönsterpartier med trevlig utsikt.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har enstavigt Kärcher trägolv, vattenburen golvvärme och målade väggar. Infällda spotlights i fönster.

BADRUM
Stilrent badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna, takdusch, tvättställ med låda, spegel med inbyggd belysning, wc-stol och infällda spotlights.

SOVRUM
Två sovrum som har trägolv och tapet. Två platsbyggda våningssängar i varje rum.

HALL
Stor hall som har klinker och vattenburen golvvärme. Bra utrymmen för vinterkläder, skoteroveraller och hjälmhållare.

Alla inventarier ingår i köpet.

TV

Tv via fiber. Nuvarande ägare har Viasat för 299 kr/ mån.

Internet

Bredband via fiber för internet och telefoni. Nuvarande ägare har Bahnhof för 279 kr/ mån.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-planshus
 • Byggår
  1968
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  El - vattenburen värme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Behövs ej
Renoveringar

2012: Nytt kök & vitvaror. Tillbyggt matrumsdel & master bedroom. Nytt badrum med klinker och golvvärme. Ombyggnad av golv med vattenburen golvvärme och trägolv/ klinker. Ny altan med trätrall. Tilläggsisolering vind samt ytterväggar. Nytt inbyggt högtalarsystem i kök, storstuga och badrum. Spotlights i tak och fönster. Allmänt nya ytskikt i hela huset.

Exteriör

Uteplats

Stor altan med sol från morgon till kväll. Vacker utsikt mot ängsområde och Åkersjön. Plats för launchmöbel, matgrupp och solstolar.

Övriga byggnader

Skotergarage.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  11 760 kr
 • Vatten/avlopp
  2 780 kr
 • Sotning
  600 kr
 • Samfällighet
  1 800 kr
 • Renhållning
  600 kr
 • Försäkring
  3 460 kr

Totalt: 21 000 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare. I uppvärmning ingår hushållsström.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  835 000 kr
 • Byggnad
  663 000 kr
 • Mark
  172 000 kr
 • Värdeår
  1985
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  6 262 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 23-IM1-72/1031.1

Servitut

Avtalsservitut Ledning Mm

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Åkersjön GA:2

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1967-02-07)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Åkersjön & Fjällbyn!
Välkomna till Åkersjön & Fjällbyn!
Renoverat & påkostat fritidshus.
Renoverat & påkostat fritidshus.
Stor altan med mycket sol!
Stor altan med mycket sol!
Modernt påkostat kök med bardel.
Modernt påkostat kök med bardel.
Kök & storstuga i öppen planlösning.
Kök & storstuga i öppen planlösning.
Kök att trivas i.
Kök att trivas i.
kök mot matrumsdel.
kök mot matrumsdel.
Kök med stil!
Kök med stil!
Braskamin som sprider en härlig värme.
Braskamin som sprider en härlig värme.
Matrum mot kök & generösa fönsterpartier!
Matrum mot kök & generösa fönsterpartier!
Matrum mot altan.
Matrum mot altan.
Utgång till altan.
Utgång till altan.
Altan med vacker utsikt.
Altan med vacker utsikt.
Altansidan
Altansidan
Vy mot Åkersjön.
Vy mot Åkersjön.
Matplats för familj & vänner.
Matplats för familj & vänner.
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Storstuga & matrum.
Storstuga & matrum.
Storstuga för avkoppling.
Storstuga för avkoppling.
Braskamin
Braskamin
elegant badrum med takdusch.
elegant badrum med takdusch.
Badrum
Badrum
Tvättställ med låda.
Tvättställ med låda.
Sovrum med våningssängar.
Sovrum med våningssängar.
Sovrum (2) med våningssängar.
Sovrum (2) med våningssängar.
Hall mot storstuga.
Hall mot storstuga.
Entré
Entré
Hall med bra utrymme.
Hall med bra utrymme.
Bra förvaring.
Bra förvaring.
Skoterparadiset med fina leder.
Skoterparadiset med fina leder.
Fjällbyn 393
Fjällbyn 393
Fjällbyn 393
Fjällbyn 393
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Åkersjön är mest känd för att vara ett skoterparadis där man når storslagen fjällnatur med vackra vyer som är svårt att hitta någon annanstans med skoter. I Åkersjön erbjuds också alpin skidåkning med en lift och två nedfarter. Preparerade skidspår finns i hela byn. Det går skidspår från bl a Hotell Fjällgården. Fina fiskevatten nås både sommar- och vintertid med chans att få både öring och röding på kroken. Campingen erbjuder olika buffékvällar med olika inriktningar i sin egen restaurang med fullständiga rättigheter. Här finns även Hotell Fjällgården och Restaurang Drivan som ligger med en fantastisk utsikt över Åkersjön. I Bakvattnet finns Evas pensionat som erbjuder underbara lunchbuffér. Med skoter når man ett flertal olika fik och restauranger inom en timme. Förutom detta så finns även t.ex skoteruthyrning, skotersafari, hundspann och downhillcykling.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.