Lignells Väg 5, Karlslund

Slutpris

3 260 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lignells Väg 5, Karlslund (Östersund)

Välplanerad villa med garage & fantastiskt läge i populära Karlslund!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  66 m²
 • Tomtarea
  710 m²
 • Driftskostnad
  36 500 kr/år

Välkomna att förälska er i denna underbara och välplanerade mindre villa i två plan i idylliska och omtyckta Karlslund. Här erbjuds ni ett mycket lättskött boende i trivsamt villakvarter och närhet till det all den service som Östersund har att erbjuda, dessutom ett stenkast från Östersunds skidstadions härliga strövområden och skidspår.

Här har jag nu nöjet att erbjuda ett mycket välskött boende med som exempel nya 3-glasfönster och ny värmepanna samt härlig känsla där trägolv har bevarats, badrum och kök renoverats och en öppen spis värmer gott efter en höstpromenad i den närliggande naturen eller ett pass i längdspåret.

Ni välkomnas här in till ett entréplan med två sovrum med trägolv och skjutdörrsgarderob i det större, helkaklat badrum i ljusa moderna toner, vardagsrum med öppen spis och hörnläge som ger ett generöst ljusinsläpp. Det renoverade köket går i lantlig stil och erbjuder gott om förvaringsutrymme och matplats vid fönster med perfekt placerad utgång till den härliga inglasade altan där ni njuter middagen med utsikt över den egna trädgården. Tomten är insynsskyddad och ni finner här en lättskött gräsmatta, bärbuskar, trädgårdsland samt ett växthus med exotiska och välsmakande vindruvor.

I källaren finner ni ytterligare sovrumsmöjligheter i gillestuga och dessutom allt ni kan önska er med både rymlig tvättstuga, bastu, förråd och pannrum samt en stor matkällare.
Isolerat garage i anslutning för bilens behov och på tomten finns två ytterligare förråd för praktisk förvaring.

Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt kvarter endast ett stenkast från strövområden med tillgång till milsvida skidspår som utgår från Östersunds skidstadion. Östersunds oas Björkbackaparken ligger även den i närheten. Centrala Östersund finner ni endast en kort promenad bort och på ännu närmare håll ICA Maxi. Det finns flertalet förskolor i närområdet och de närmaste skolorna är Friggaskolan och Norra skolan.

Observera att huset vid energideklaration uppmätts till en större uppvärmd yta än den som anges som boarea och biarea. Totalt 139 kvm. Se ytterligare info under övrigt.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Välkomna till Lignells väg 5
Välkomna till Lignells väg 5
Lummig och grönskande tomt
Lummig och grönskande tomt
Exotiskt med vindruvor i växthuset
Exotiskt med vindruvor i växthuset
Lignells Väg 5
Lignells Väg 5
Farstukvist med kvällssol
Farstukvist med kvällssol
Praktiska förråd på tomten
Praktiska förråd på tomten
Äppelträd
Äppelträd
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område