Storgatan 28, Hammerdal

Accepterat pris

1 780 000 kr

Högsta bud

1 525 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Storgatan 28, Hammerdal (Strömsund)

Centralt belägen hyresfastighet på Storgatan 28 i Hammerdal!

 • Boarea
  444 m²
 • Tomtarea
  1 197 m²
 • Driftskostnad
  161 382 kr/år

Investera i en gedigen hyresfastighet med centralt läge i Hammerdal!

Nu finns chansen att förvärva en hyres/lokalfastighet i hjärtat av Hammerdal. Ett centralare läge är svårt att hitta, denna fastighet är belägen mitt på Storgatan i centrala Hammerdal! Tegelhus i 2 plan med källare som byggdes 1955 som består av 6 lägenheter och 3 kontorslokaler på totalt 444 kvm. I källaren finns tvättstuga/torkrum, förråd och dusch/wc. På fastigheten finns också en garagebyggnad med 2 garage, ett förråd och 5 parkeringsplatser. I dagläget är en 1:a och en kontorslokal ledig. Hyresintäkter på 311 836 kr/år och driftskostnader på 164 485 kr/år.

Nära till centrum med ICA-affär, Apotek, restauranger och busstation.

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  444 m²
 • Tomtarea
  1 197 m²
 • Beteckning
  Hammerdal 3:107
 • Pantbrev
  725 000 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Interiör

Lägenhetsförteckning 6 lgh:
lgh 1 – 36 kvm 1 rok
lgh 2 – 36 kvm 1 rok
lgh 3 – 29 kvm 1 rol
lgh 4 – 58 kvm 2 rok
lgh 5 – 58 kvm 2 rok
lgh 6 – 75 kvm 3 rok

Hyra för respektive lägenhet kan delges vid intresse.

Kontorslokaler:
Kontorslokal 1 – 76 kvm
Kontorslokal 2 – 50 kvm
Kontorslokal 3 – 26 kvm

TV

Centralantenn för marknätet

Internet

Fiber är på gång. Servanet har påbörjat arbetet i sommar.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus med källare
 • Byggår
  1955
 • Grund
  Källare
 • Fasad
  Tegel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2010-02-18
 • Prestanda
  241 kWh/m²/år
Renoveringar

Fönster bytt 2017
Tvättstuga renoverad 2017

Exteriör

Bilplats

3 garageplatser och 5 parkeringsplatser

Övriga byggnader

Garagebyggnad

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  67 570 kr
 • El
  13 579 kr
 • Vatten/avlopp
  18 000 kr
 • Löpande underhåll
  50 282 kr
 • Renhållning
  3 421 kr
 • Försäkring
  5 671 kr
 • Övrigt
  2 859 kr

Totalt: 161 382 kr/år

Utöver detta tillkommer fastighetsavgift/skatt på 3 103 kr.
För information om hyresnivåer, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Taxering

Ingen taxerings­information att redovisa

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp (2017-05-11) Byggnadsplan (1974-02-26)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Garage
Garage

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.