Odenskogsvägen 68, Odensala

Accepterat pris

1 375 000 kr

Högsta bud

1 400 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 1 400 000 kr 20/09 17:16 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Odenskogsvägen 68, Odensala (Östersund)

Härlig 4:a i Odensala

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  89 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 705 kr

Välkommen till en välplanerad och genomgående ljus lägenhet belägen i låghusen i rofyllda och populära området vid Odenskogsvägen. Lägenheten har tre sovrum, fräscht badrum, renoverat kök från 2015 och vardagsrum med utgång till insynsskyddad balkong. Lägenheten är på översta våningen med utsikt över mindre skogsområde.

Ljus och trevlig hall som förgrenar mot lägenhetens samtliga rum och här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Fräscht och stort badrum i sobra färger och golvvärme. De tre sovrummen ligger bekvämt på rad och vetter mot den lugna innergården. Kök och vardagsrum vetter trivsamt mot skogsdungen. Här finns rum för skönt häng i såväl soffgrupp som vid matbordet. Det renoverade köket nås från både vardagsrum och hall för bättre tillgänglighet. Köket går i vitt och har gott om utrymme på den stora bänkytan och i de många skåp som finns. Stort utrymme för matbord vid de stora fönsterpartierna. Stor balkong med skönt läge där du kan njuta av lugnet.

Här bor man i en trivsam förening med samlingslokal, bastu och cykelförråd. Här ordnas gemensamma aktiviteter som surströmmingsfest, bingoslinga och julgröt för de boende i föreningen. På de grönväxta innergårdarna finns lekplats, grillplats och fina boulebanor som används flitigt under sommarhalvåret. Här bor ni med närhet till bussar, skola, dagis och en populär matvarubutik.

Varmt välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  89 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  132 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våningsplan 2 av 2.

Interiör

Rumsbeskrivning: Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnade hall med golvvärme och utrymme för klädavhängning. På golvet ligger ett laminatgolv i grå nyans och väggarna har ljusa tapeter.

KLÄDKAMMARE
Bra utrymme till förvaring finns i klädkammaren med garderob och klädstång. Ljusinsläpp från ett litet fönster. Målade väggar och på golvet ligger en golvmatta. (Obs, frysbox ingår ej)

BADRUM
Fräscht och rymligt badrum (renoverades 2007) med golvmatta i skifferimitation med skön golvvärme och plastmatta på väggen i ljus beige nyans. Vitt innertak där spotlights är infällda efter kanterna. Inredningen består av badrumsmöbel med skåp och spegel, wc-stol, tvättmaskin (Whirlpool), handdukstork och duschkabin med massagefunktion.

SOVRUM 1
Till höger från hallen ligger ett trivsamt sovrum som har rum för enkelsäng och skrivbord. Förvaring finns i inbyggda garderober. Laminatgolv i björk och målade väggar. Led-belysning som stjärnhimmel sitter i taket.

KÖK
Köket helrenoverades i januari 2015 (Jämtlandskök). Köket har vita moderna luckor och lådfronter samt handtag i borstad aluminium. Luckor och lådor har dämpning för mjukstängning och lådan under diskhon har elektrisk öppning. Mörkgrå laminatbänkskiva och ovan sitter ett stilrent kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: Infälld diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn och Induktionshäll samtliga från Cylinda (2015). I köket finns även köksfläkt (Franke, 2015) och fullstor kyl och fullstor frys (2016 Electrolux). Rymlig och ljus matplats med två stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Dörröppning finns till vardagsrummet med utgång till balkongen som vetter mot den lugna skogen.

VARDAGSRUM
Stort och härligt vardagsrum med utrymme för skönt häng. Fräscha ytskikt med tre vita tapetserade väggar, en fondvägg i brun nyans och parkettgolv. Utgång finns till balkongen med eftermiddag och kvällssol. Balkongen har trätrall på golvet och markis som ger skugga de soliga dagarna om så önskas.

SOVRUM 2
Här finns plats för säng och skrivbord. Laminatgolv i björk samt vita målade väggar. Dubbelgarderob med spegeldörr. Led-belysning som stjärnhimmel sitter i taket.

SOVRUM 3
Detta sovrum är det större av de tre sovrummen och passar bra som föräldrasovrum då det här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Ljusa och fina ytskikt varav en fondtapet och resterande ljusgrått, på golvet ligger ett laminatgolv i körsbär. Här finns fyra garderober.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget

Tillträde

enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  1968
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Prestanda
  154 kWh/m²/år
Renoveringar

2015 Kök
2007 Badrum

Exteriör

Uteplats

Stor balkong med trätrall och markis. som vetter mot skogen utan insyn. Här kan du njuta av sol hela dagen till eftermiddagen.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 200 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Inga lediga garageplatser.
Parkeringsplats. Går att hyra för 110 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett källarförråd och matkällarförråd.

Det finns även bastu, cykelförråd, festlokal och solarium. I huset tvärs över innergården finns tvättstugor/grovtvättstuga.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 705 kr
 • Andel i BRF
  0,3506 %
 • Andel av årsavg.
  0,3575 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av säljare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår: Värme, vatten & kabel-tv

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  178 kr

Totalt: 428 kr/mån

Uppgifterna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal. I hushållet bor det 1 vuxen och 2 barn.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggens Brf Östersundshus 17
 • Lägenheter
  320 st
 • Äkta förening
  Ja

Riksbyggen Brf Östersundshus nr 17 är en trivsam förening som anordnar flera olika arrangemang/aktiviteter. Här ordnar man surströmmingsfest, bingoslinga, julgröt och vårstädning med kaffe och korv. Här finns cykelförråd, hobbyrum, fritidslokal, bouleplan grillplats. Föreningen äger fastigheten Tröskan 1, 2 & 3 med sammanlagt 15 st byggnader med 320 lägenheter och 32 lokaler. Adresserna i föreningen är Odenskogsvägen 54-100 jämna nummer samt 108 & 110.

Ekonomi

Ingen avgiftshöjning är beslutad.

Avgiften höjdes 1 jan 2019 med 2%. Avgiften är höjd med 1% i oktober 2017. Avgiften är höjd med 2% i oktober 2016. Avgiften är höjd med 2% i oktober 2015. 2013 höjdes avgiften med 2 %. Avgiftshöjning gjordes 2009 med 3 %.

Renoveringar

Fiber håller på att dras in under 2019, öppen anslutning från Telia. De senaste 5-10 åren har renoveringar gjorts av trappuppgångar, hissar, tvättstuga och ventilation. Föreningen har bytt garageportar, fönster och balkongdörrar som blev klart i september 2012. Takbeläggningen byttes för några år sedan. Föreningen går in och tar en del av arbetet och kostnaden vid badrumsrenovering. Vill man renovera badrummet är kravet att föreningen kontaktas. Bl.a så ställer föreningen krav på att man använder deras godkända firmor för utförandet av bilning av golv och byte av avloppsrör. Föreningen tar även kostnaden för bilning, nytt avlopp, vattenledning fram till stam och grovgjutning av golv. (För mer information kontakta fastighetsmäklaren) De badrum som ej fått utbytta golvbrunnar kommer att inspekteras under de närmaste åren. Lägenhetsdörrar byttes under 2016.

Övrigt

I föreningen finns samlingslokal för 80-90 personer samt solarium och bastu.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Bilder

Odenskogsvägen
Odenskogsvägen
Matplats i kök
Matplats i kök
Badrum
Badrum
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum mot hall
Vardagsrum mot hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Entré
Entré
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Balkong
Balkong
Utsikt
Utsikt
Odenskogsvägen
Odenskogsvägen
Odenskogsvägen
Odenskogsvägen
Odenskogsvägen
Odenskogsvägen

Planlösning

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.