Vålådalsgränd 15, Torvalla

Slutpris

465 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vålådalsgränd 15, Torvalla (Östersund)

Stor tvårummare i nedre Torvalla!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  65 m²
 • Våningsplan
  5 av 5
 • Månadsavgift
  4 028 kr

Trivsam tvårummare med bra läge i området. Bra planlösning med gott om förvaringsutrymmen och trevlig utsikt över landskapet. Badrummet är utrustat med badkar och tvättmaskin.

Entrén välkomnar med garderober som erbjuder förvaring och gott om plats finns för byrå samt spegel om så önskas. Hallen, vardagsrum, sovrum och kök har ljusa ytskikt på väggar samt parkettgolv i vardagsrum. Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och sängmöbler. En stor skjutgarderob erbjuder förvaring. Vardagsrummet har ett större fönsterparti som släpper in ljus och gör att rummet känns extra luftigt. Härifrån nås även balkongen som är stor nog att rymma både bord, stolar och krukväxter. Köket har gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt en matplats med utsikt mot innergården.

Brf Tårtan är en stabil förening och det är inte planerat något avgiftshöjning eller större renovering under 2019. I avgiften ingår både bredband och Ip-telefoni. I närområdet finns flera skolor och förskolor och härifrån är det ca 1 km med fina promenadstråk till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall och post finns. Bra bussförbindelser finns till Östersunds centrum. I övrigt finns två tvättstugor, gym, bastu, uthyrningslägenhet och samlingslokal att hyra. Till lägenheten hör ett stort förråd i markplan.

Välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Vy mot huset
Vy mot huset
Stor balkong
Stor balkong
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vy från balkongen
Vy från balkongen
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Entré/hall
Entré/hall
Kök
Kök
Vy över området
Vy över området
Vy mot huset
Vy mot huset
Vy mot huset
Vy mot huset

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.