Färgargränd 44, Lugnvik

Slutpris

800 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Färgargränd 44, Lugnvik (Östersund)

Välplanerad trerummare med inglasad balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  75 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  4 540 kr

Välkomna till denna välplanerade lägenhet med inglasad balkong i söderläge och eget förråd i trappuppgången. Här bor man i lugna och trivsamma kvarter och i en populär bostadsrättsförening.

Den välkomnande hallen bjuder på bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter i en hatthylla samt en infälld garderob. Köket är stort och här finns gott om förvaring i både över- och underskåp. Matplatsen vid fönstret rymmer med lätthet fyra personer kring matbordet och härifrån har man utsikt mot innergården. En balkongdörr tar er ut till den stora inglasade balkongen som rymmer både bord, stolar och krukväxter. En skjutdörr tar er in till vardagsrummet som är ett rymligt rum med stora fönster som gör att det känns extra ljust och luftigt. Gott om plats finns för både tv-möbel och bokhyllor. Badrummet har ljusa ytskikt och bjuder på badkar och tvättmaskin. Sovrummen är av bra storlek och har gott om garderober som underlättar förvaringen.

Föreningen har gott om allmänna utrymmen såsom hobbyrum, cykelförråd och ett övernattningsrum som går att hyra för en symbolisk summa.

Bostadsområdet är mycket trivsamt med mycket grönytor att springa och leka på samt flera lekplatser i området. Närhet till grundskola 1-9, dagis, hälsocentral och bensinstation med närlivs och pizzeria. Även nära till Storsjön med fin natur samt närhet till elljusspår för skidåkning och löpning. Till Östersunds centrum är det 3 km och goda bussförbindelser finns.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Inglasade balkonger
Inglasade balkonger
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Entré/hall
Entré/hall
Trevlig innergård
Trevlig innergård
Innergård
Innergård

Planlösning

Område