Bergsgatan 35 B, Frösön

Accepterat pris

675 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Bergsgatan 35 B, Frösön (Östersund)

LJUS OCH VÄLPLANERAD 1:A

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  46 m²
 • Månadsavgift
  3 248 kr

Här är 1:an med det lilla extra. Välplanerad lägenhet på 46 m² med ett riktigt kök och matplats för 3 personer. Såväl kök som badrum är renoverat och går i vitt och grått som passar de flesta. Lägenheten är rymlig och har ett härligt ljusinsläpp tack vare hörnläget. Praktiskt med egen ingång i markplan och stenlagd uteplats. Lägenheten har utsikt över Storsjön och när kvällen faller på lyser Arcturan fint med sitt milda sken. Med en kort promenad tar du dig ner till Storsjön och Frösö båthamn. På ca 15 min promenerar du till Centrum.

Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  46 m²
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  01

Bottenvåning.

Interiör

Rumsbeskrivning:
HALL
Stor och trevlig hall med god överblick över lägenheten. Klädavhängning finns längre in samt i platsbyggda garderob. Ytterligare förvaring finns i linneskåp och städskåp. Ljus plastmatta och tapetserade väggar.

KÖK
Ljust och trevligt kök som renoverades för ca 4 år sedan med nya stommar och vita luckor med bokhandtag. Välplanerat kök med klassisk rostfri diskbänk och en snygg bänkskiva i ek. På väggen ovanför sitter ett vitt kakel. Stort skafferi och delad kyl och frys. I köket finns plats för matbord med rum för 2-3 personer. Den maskinella utrustningen består av ny kyl och frys (Siemens), ny spis (Siemens) och ny fläkt (Flex). Ljusgrått linoleumgolv och tapetserade väggar.

BADRUM
Fräscht och stort badrum som renoverades för ca 8 år sedan med ny våtrumsmatta på golvet och mönstrad våtrumstapet på väggarna. Duschhörna med draperi samt wc-stol och tvättställ med spegel upptill. Förberett för tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Här inne flödar ljuset från två väderstreck tack vare hörn läget med andra ord ett rum att trivas i. Möjligheterna finns att dela av rummet med skärmvägg för den som önskar en privat sov del. Utgång finns till altanen med utsikt mot sjön. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är ljust tapetserade.

TV

Fiber via Riksnet, leverantör Sappa

Internet

Bredband via Riksnet, ingår i månadsavgiften.

Tillträde

Omgående

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljhus
 • Byggår
  1965
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Uteplats med stenplattor, staket runt om samt insynsskydd på sidan. Här kan du njuta av solen på förmiddagen samt blicka ut över Storsjön och Arcturan i horisonten. På ovansidan huset finns gemensam gräsmatta där du kan njuta av eftermiddag- och kvällssolen.

Bilplats

Det finns ledig p-plats med motorvärmare. Kostnad ca 100 kr/mån

Övriga utrymmen

Från husets gavel når du källaren där lägenhetsförråd och tvättstuga finns.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 248 kr
 • Andel i BRF
  4,9300 %
 • Repfond
  4 332 kr
 • Överlåtelseavg.
  625 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  375 kr

Inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband

Driftskostnader
 • El
  150 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 250 kr/mån

Uppgifterna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal.

Bostadsrätts­förening

Ombudsmannen
 • Lägenheter
  18 st
Ekonomi

Föreningen höjde avgiften under 2014 med 300 kr då kostnaderna för tv/bredband hade blivit dyrare.
Inga beslutade avgiftsförändringar under 2016. Dock kan en höjning behöva göras när renoveringen av ventilationen är klar.

Renoveringar

Under 2015 inventerade föreningen el, stammar och ventilation. Just nu så pågår renovering av ventilationen. Stammarn såg bra ut.

2010: Utbyggnad altaner och broar
2011: Installation av bredband
2013: Rensning och bortrivning av buskage

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.