Månsåsen 830, Månsåsen

Accepterat pris

275 000 kr

Högsta bud

215 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 215 000 kr 21/10 11:40 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Månsåsen 830, Månsåsen (Åre)

Bo på landet!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  150 m²
 • Tomtarea
  5 732 m²

Fastighet i lantlig miljö som angränsar mot ängsområden och har vacker utsikt över bygden. Stort bostadshus ligger på fastigheten och står och väntar på nästa ägare som har möjligheten att skapa ett drömboende för permanent bruk eller ett mycket bra fritidsboende. Här finns det gott om plats för hela familjen, släkt och vänner.

Bostadshuset har på entréplanet ett lantligt kök med vedspis och stora fönsterpartier som ger mycket bra ljus. Blå köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Här finns också stora sällskapsutrymmen som passar bra när det är många som ska träffas på trevliga middagar. Övre plan har ett kök som även har en vedspis som skulle kunna ställas i ordning och användas i framtiden. Rymliga sovrum.

Bostaden har direktverkande el, modernt plåttak, vatten via grävd brunn och indragen fiber. Övriga byggnader består av ved/ verkstadsbod och lekstuga.

Här har ni en idyllisk lantlig miljö där lugnet breder ut sig. I Månsåsen finns en förskola och till skolan i Hallen åker barnen taxi. Till Myrviken och Hallen med bra service är det bara någon enstaka mil.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  150 m²
 • Tomtarea
  5 732 m²
 • Beteckning
  Marby-Böle 1:60
 • Pantbrev
  0 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÈPLANET.
Entréplanet har ingång via farstukvisten till ett lantligt kök med vedspis. Blå köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Trägolv och tapet. Stora fönsterpartier ger ett mycket bra ljusínsläpp.

Vardagsrum och matrum/ sovrum som har äldre kamin och generösa fönsterpartier med utsikt mot ängs-/ åkermark.

Hall med trämönstrad matta.

ÖVRE PLAN
Övre plan har kök med vedspis. Trägolv och tapet. Två rymliga sovrum samt hall med trägolv.

KÄLLARPLAN
Delvis källarplan med ingång från köket som har en äldre bakugn.

FRISKRIVNINGSKLAUSUL
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Köparen uppmanas att ingående undersöka fastigheten med dess byggnad och tillbehör och därmed godta fastighetens skick och med bindande verkan avstå från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Köparen är införstådd med, att ovanstående villkor är en s.k. friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende s.k. ”dolda fel”.

Internet

Bredband via fiber för internet och tv.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan delvis med källare
 • Byggår
  1927
 • Grund
  Sten/ betong
 • Grundmur
  Betong/ sten
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Plåt med tegelprofil
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Uppvärmning
  Direktverkande el
 • Vatten/avlopp
  Vatten via grävd brunn och enskilt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Behövs ej

Exteriör

Tomt

Trevlig tomt med allé.

Ekonomi

Driftskostnader

Inga driftskostnader att redovisa

Taxering

Ingen taxerings­information att redovisa

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Åre Månsåsen GA:1

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till denna lantliga idyll.
Välkomna till denna lantliga idyll.
Bostadshuset i lugn miljö.
Bostadshuset i lugn miljö.
Tomt mot ängs-/ åkermark.
Tomt mot ängs-/ åkermark.
Entrésidan
Entrésidan
Utsikt mot landsbygden.
Utsikt mot landsbygden.
Gård med uthus.
Gård med uthus.
Gården
Gården
Uthus
Uthus
Lantligt kök
Lantligt kök
Bra ljusinsläpp.
Bra ljusinsläpp.
Vedspis i kök.
Vedspis i kök.
Härlig känsla i köket.
Härlig känsla i köket.
Utrymme finns för stort köksbord.
Utrymme finns för stort köksbord.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med kamin.
Vardagsrum med kamin.
Vardagsrum
Vardagsrum
Rum
Rum
Sovrum med kamin
Sovrum med kamin
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Trapp till övre plan.
Trapp till övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Övre plan
Övre plan
Gården
Gården
Allé mot bostadshuset.
Allé mot bostadshuset.
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.