Färgargränd 16, Lugnvik

Slutpris

825 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Färgargränd 16, Lugnvik (Östersund)

Delvis renoverad tvåa med ett extra rum, helrenoverat badrum och ny inglasad balkong

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  4 009 kr

Ljus och trevlig lägenhet i lugnt och rofyllt kvarter. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt och helrenoverat badrum. Välplanerade ytor med stort extra rum som kan inredas efter önskemål, barnrum, träningsrum, kontor eller klädkammare.

Praktiskt kök med ljusa luckor och tufft retro kakel. Här finns plats för ett matbord med fyra stolar intill det stora köksfönstret som vetter mot innergården. Vardagsrummet är trivsamt och har gott om plats för både soffa, bokhyllor och tv-möbel. Det renoverade badrummet är modernt renoverat med mörkt golv och delvis ljusa väggar, utrustat med vikbara duschväggar samt tvättmaskin. Lägenhetsförrådet ligger på mycket bekvämt avstånd vägg i vägg med bostaden.

I föreningen finns tillgång till gym, samlingslokal och övernattningsrum som alla renoverades 2013/2014. Här finns även ett hobbyrum (snickeri) och rum för cykel/barnvagnsförvaring samt tvättstugor.

Mycket trivsamt område där ni finner skola, förskola, Ica-butik med bensinstation, pizzeria, elljusspår/skidspår, fotbollsplan och närhet till både Storsjön och ”Mötesplats Lugnvik” med pulkabacke och grillplats.

Från Lugnvik erbjuds goda kommunikationer med buss in till Östersunds centrum och busshållplats nås en kort promenad från lägenheten.

Välkomna på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Planlösning

Område