Ope 308, Ope

Slutpris

3 675 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ope 308, Ope (Östersund)

Gård med utsikt över Storsjön.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  5 500 m²
 • Driftskostnad
  28 120 kr/år

Välkomna till denna fastighet i lantlig miljö som ligger endast 15 minuter från Östersunds centrala delar. Fastigheten har en trevlig gårdsbild där det praktiska bostadshuset har vacker utsikt över Storsjön. Här har ni tillgång till en stallbyggnad med uthyrningslägenhet och en modern verkstad/ garage för två bilar. Stallet har sex äldre boxplatser, stora maskin & förrådsutrymmen samt gjäln. Fastigheten ligger i mycket populärt område med bra förbindelser till Östersund.

Praktiskt bostadshus som har kök med plats för matbord vid fönster mot gården. Vardagsrum samt bibliotek/ sovrum med ekparkettgolv och utgång till inglasad altan med skjutbara glaspartier och vacker utsikt över Storsjön. Två sovrum och badrum med badkar. Delvis källare som har tvättstuga och matkällare. I stallets nedre del mot Storsjön finns en lägenhet på 78 m2 som är uthyrd och ger en hyresintäkt på 4 290 kr/ mån. Bostadshuset har nytt yttertak, nya 3-glasfönster och ytterväggen har tilläggsisolerats samt har ny panel. Med detta läge och förutsättningar kan ni skapa ert drömboende där ni kan bedriva verksamhet.

Här bor ni i härlig lantlig miljö med strategisk läge nära kommunikationer, allmän service och stadens utbud av aktiviteter. Trevliga gång- & cykelvägar mot både Östersund och Brunflo. Närhet till Optands flygfält och härliga promenadstråk i ängs- och skogsmiljö.

Invändiga bilder finns ej p g a hyresgästens önskemål.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Välkomna till Ope 308.
Välkomna till Ope 308.
Bostadshus med högt vackert läge.
Bostadshus med högt vackert läge.
Ope 308
Ope 308
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område