Lillfjällvägen 2 C

Slutpris

650 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lillfjällvägen 2 C (Östersund)

Stor och välplanerad 2:a med inglasad balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  4 av 4
 • Månadsavgift
  3 651 kr

Nu har vi nöjet att erbjuda en större tvåa med smart planerade ytor och parkettgolv i ek i samtliga rum. Köket är praktiskt med gott om förvaring, arbetsytor och plats för matbord för 4 personer. I vardagsrummet ligger det ett vackert parkettgolv i original och det finns gott om plats för både soffa, fåtölj och skrivbord om så önskas. Från vardagsrummet nås den mysiga inglasade balkongen med fantastisk utsikt och hela eftermiddagen och kvällen. Lägenhetens sovrum är stort med plats för dubbelsäng och här finns 3 garderober för gott om klädförvaring samt en klädkammare finns i anslutning som erbjuder rikligt med extra förvaring. Stort badrum som är utrustat med wc, handfat och både tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni insynsskyddat i Torvalla med egen entré från loftgång och hiss upp till din våning. I avgiften ingår allt utom elen och för den betalar du bara för din egen förbrukning, föreningen står för den fasta kostnaden.

Härifrån är ca 1 km till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall, hälsocentral och post finns. Bra bussförbindelser finns till Östersunds centrum och närmsta busshållplats ligger ett stenkast från lägenheten.

Välkommen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Inglasad balkong
Inglasad balkong
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Kök
Kök
Hall
Hall
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Innergård
Innergård
Innergård
Innergård
Entré framsidan
Entré framsidan

Planlösning

Område