Taptogränd 16, Körfältet

Slutpris

950 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Taptogränd 16, Körfältet (Östersund)

Trevlig 2:a med solsäker balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 523 kr

Välkommen till en välplanerad och trevlig tvåa i ett populärt och trivsamt område med närhet till universitet, gymnasieskolor och naturområden. Inom gång och cykelavstånd finns både Östersunds stadskärna och Lillänge köpcentrum som erbjuder shopping, restauranger och nöjen. Köket är praktiskt med gott om förvaring, arbetsytor och plats för matbord för 4 personer. I vardagsrummet ligger det ett vackert parkettgolv i original och det finns gott om plats för både soffa, fåtölj och skrivbord om så önskas. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen som bjuder på sol på eftermiddagen och kvällen. Lägenhetens sovrum är stort med plats för dubbelsäng, en klädkammare finns i anslutning som erbjuder rikligt med förvaring.

På Körfältet ligger innetorget Reveljen med pizzeria, trafikskola och bageri och här finns också en bensinmack med generösa öppettider. Matvarubutik, Pressbyrå samt stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd.

Välkommen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Välkommen till Taptogränd 16
Välkommen till Taptogränd 16
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Kök
Kök
Hall
Hall
Balkong med markis
Balkong med markis
Balkong
Balkong
Innergård
Innergård
Balkong
Balkong
Entré
Entré

Planlösning

Område