Kyrkvallen 7, Aspås

Accepterat pris

1 900 000 kr

Högsta bud

1 950 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Kyrkvallen 7, Aspås (Krokom)

Trevligt och välplanerat hus med perfekt läge i Aspås!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  1 590 m²
 • Driftskostnad
  32 420 kr/år

Varmt välkomna till vackra och populära Aspås och denna rymliga, mycket välplanerade villa. Här bor ni med mycket fördelaktigt läge med huset beläget på en rymlig tomt med fjällutsikt. För er som önskar ett lantligt läge där ni bor granne med det öppna landskapet och barnen har gångavstånd till skola och kompisar är detta ett tillfälle ni inte får missa. Dessutom bor ni i Aspås med bekvämt pendlingsavstånd till Östersund och Krokom.

En välskött tomt välkomnar er med grusad uppfart till garage och entré och trevliga gräsytor runt huset. Huset är väl underhållet med en välkomnande entré som tar er in i en luftig hall med klinkergolv och golvvärme. Stort och ljust kök från med vit köksinredning. Här finns rikligt med förvaring i skåp och lådor. Plats för ett matbord för 4-6 personer. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Här finns utgång till den stora altanen med inglasat uterum. På entréplan finns också ett renoverat badrum med golvvärme som rymmer väggfast wc, dusch och tvättställ. Här finns också 4 sovrum samt en praktisk klädkammare. Källarplanet erbjuder ett stort allrum med braskamin, badrum, gästrum, tvättstuga, allrum, matkällare, pannrum samt förråd. Bergvärme med värmeåtervinning ger låg energiförbrukning.

Aspås är en levande by att trivas i med fullgod service och härlig gemenskap. I byn finns bl. a kyrka, skola, förskola, fritids, idrottsanläggningar och en väl nyttjad bygdegård kallad Aspåsgården. Föreningslivet är livligt med bl. a idrottsförening, hembygdsförening, skytteförening och ryttarförening.

Ta chansen att förverkliga ett liv på landet i en rymlig och gedigen villa som har ett fantastiskt läge för en barnfamilj!

Välkommen på visning!

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  120 m²
 • Biarea
  150 m²
 • Tomtarea
  1 590 m²
 • Beteckning
  Aspås Prästbord 1:4
 • Pantbrev
  1 257 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Rumsbeskrivning: Huset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN:

HALL
Rymlig hall som till höger erbjuder avhängning av kläder och längre in en inbyggd garderob. Här finns plats för en byrå eller fler garderober om man skulle önska det. På golvet ligger ett klinkergolv med vattenburen golvvärme och på väggarna sitter en ljus tapet. Längre in i hallen ligger ett parkettgolv i ek och härifrån når du samtliga rum på entréplanet.

KÖK
Köket är ljust med generösa arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Köksinredningen består av vita luckor och landfronter med svarta knoppar och bänkskivor i vit laminat och en rostfri diskho. En praktisk köksö erbjuder extra arbetsytor och förvaring för den glade kocken. Köket är maskinellt utrustat med spis (ElectroHelios), diskmaskin (Cylinda), fläkt (Franke) samt kyl (Electrolux). Här finns plats för matbord för 4-6 personer. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och på väggarna sitter en ljus mönstrad tapet.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum som har öppen planlösning mot köket och matplatsen. Generösa fönsterpartier från två håll ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och ett större matsalsbord om man önskar det. Här finns utgång till den stora altanen och det mysiga uterummet. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och på väggarna sitter en beige tapet med en mörkgrå mönstrad fondtapet.

BADRUM
Renoverat badrum 2014 med golvvärme (el). Badrummet är utrustat med vägghängd wc, duschhörna med takdusch och ett tvättställ med kommod. På golvet ligger ett mörkgrått klinker och på väggarna sitter gräddfärgat kakel. I taket sitter infällda spottar. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster.

SOVRUM 1
Största sovrummet i huset erbjuder gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även utrymme för en byrå och längs ena väggen finns 5 inbyggda garderober för praktisk klädförvaring. På golvet ligger en beige mönstrad plastmatta och på väggarna sitter en ljusgrå tapet.

SOVRUM 2
Här finns plats för säng, skrivbord och en byrå eller ett par garderober. På golvet ligger ett askfärgat laminatgolv och på väggarna sitter en ljusgrå tapet.

SOVRUM 3
Här finns plats för säng, skrivbord och sängbord. Här finns även en inbyggd garderob. På golvet ligger en ljus plastmatta och på väggarna sitter en ljusgrå tapet.

SOVRUM 4
Sovrummet rymmer Säng och skrivbord/bokhylla. På golvet ligger ett askfärgat laminatgolv och på väggarna sitter en ljusgrå tapet.

KÄLLARPLAN:

ALLRUM
Stort och ljust allrum som rymmer det mesta, här sätter bara fantasin gränserna. I ena hörnet finns en mysig kamin som både värmer och bidrar med myskänsla. På golvet ligger ett fint plankgolv och på väggarna sitter vitmålad panel.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga som erbjuder tvättho och förvarings ytor. Här finns även gott om plats för tvättlinor. Maskinellt utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

HOBBYRUM
Stort rum som kan användas kan som bibliotek eller sällskapsrum. På golvet ligger en ljusplastmatta och på väggarna sitter vitmålad panel.

WC/DUSCH
Badrum med dusch, handfat och wc. På golvet ligger en våtrumsmatta och på väggarna en våtrumstapet.

GÄSTRUM
Gästrum med plats för dubbelsäng och byrå/garderober. På golvet ligger en korkmatta och på väggarna sitter en ljus tapet.

Övriga utrymmen i källaren är pannrum, matkällare, förrådsutrymmen. Från källaren kan du även nå det vidbyggda garaget.

TV

Tv via bredband.

Internet

Bredband via stadsnätets fiber.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan med källare
 • Byggår
  1980
 • Grundmur
  Betong
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Lättbetong
 • Fasad
  Liggande träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Elförbrukning
  14 500 kWh/år
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2011-06-17
Renoveringar

2014 Renoverat badrum
2018 Ny altan och ny panel
2019 Nytt inglasat uterum

Övrigt

Fastigheten är belägen i ett område med mycket radon i berggrunden. Två radonsugar är installerade under betongplattan i källaren. Långtidsmätning gjordes 2011 och då var värdena mellan 40-80 Bq/m3.

Exteriör

Tomt

Stor trädgårdstomt med trädgårdsland. 2 stora hundgårdar med lucka in till garaget finns på tomten.

Uteplats

Stor altan med trätrall och inglasat uterum.

Bilplats

Vidbyggt garage. Garageport med fjärrstyrd elmotor.

Övriga byggnader

Redskapsbod/Förråd.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  20 800 kr
 • Vatten/avlopp
  5 400 kr
 • Sotning
  220 kr
 • Vägavgift
  800 kr
 • Renhållning
  2 200 kr
 • Försäkring
  3 000 kr

Totalt: 32 420 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  1 409 000 kr
 • Byggnad
  1 120 000 kr
 • Mark
  289 000 kr
 • Värdeår
  1980
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigas av Anticimex 2019-08-12 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts 2011-06-17. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Kyrkvallen 7
Välkommen till Kyrkvallen 7
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Välkommen till Kyrkvallen 7
Välkommen till Kyrkvallen 7
Hall
Hall
Inre hall
Inre hall
Hall
Hall
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 4
Sovrum 4
Sovrum 1
Sovrum 1
Inre hall
Inre hall
Klädkammare
Klädkammare
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Matplats
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum/matplats
Vardagsrum/matplats
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Allrum
Allrum
Hobbyrum
Hobbyrum
Hobbyrum
Hobbyrum
Gästrum
Gästrum
Förråd
Förråd
Badrum i källaren
Badrum i källaren
Pannrum
Pannrum
Altan och uterum
Altan och uterum
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Altan
Altan
Trädgårdsland
Trädgårdsland
Framsidan
Framsidan
Entré
Entré
Baksidan
Baksidan
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Vägbeskrivning

Åk till Aspås, sväng av mellan kyrkan och skolan, vägen som går närmast skolan och kör förbi skolan fram till första huset på vänster sida. strax efter skolan.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.