Rosenlundsvägen 59, Brunflo

Pris

550 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Rosenlundsvägen 59, Brunflo (Östersund)

Rymlig lägenhet med områdets absolut bästa läge och utsikt

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 149 kr

En välplanerad lägenhet som har stor potential att bli något alldeles extra. Längst bort i området med rofyllt läge och omgiven av hästhagar, ängsmark och charmiga byggnader ligger Rosenlundsvägen 59. Alldeles intill finns också elljusspår som du nyttjar sommar som vinter. Från lägenheten och balkongen har du storslagen utsikt över Storsjön och Brunfloviken, perfekt för dig som vill omge dig med lantliga omgivningar men vill ändå bo bekvämt i lägenhet.

Lägenheten har genomgående äldre ytskikt och du kommer vilja sätta din egen prägel, en sparad reparationsfond på drygt 15 000 kr ger ett litet bidrag.
Stabil och välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift där bredband ingår.

Med kort promenad finns stort serviceutbud som mataffär, vårdcentral, badhus och skola. För dig som önskar åka kollektivt finns goda bussförbindelser mellan Brunflo och Östersund.

Välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  238 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

Rumsbeskrivning:
HALL
Välkomnande hall med klädavhängning rakt fram via hatthylla. Ytterligare förvaring finns längre in mellan kök och sovrum där två garderober finns.

BADRUM
Badrum med våtrumsmatta och delvis kaklade väggar. Litet fönster ovanför badkaret ger trivsamt ljusinsläpp. Inredningen består av wc-stol, badkar och tvättställ med spegelskåp upptill.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Klädförvaring finns i platsbyggda garderober. Mörk linoleummatta på golvet och tapetserade väggar.

KÖK
Traditionellt arbetskök med äldre inredning, mörkbruna luckor och klassisk rostfri diskbänk, övrig arbetsytan utgör bänkskiva av laminat. Utrymme finns för matplats intill fönstret med utsikt mot Storsjön och Brunfloviken. Via skjutdörr tar du dig till vardagsrummet. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, spis och fläkt av äldre modell. Platsmatta på golvet och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Stort och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkongen med utsikt över Storsjön och Brunfloviken. Här kan du njuta av solen och lantliga omgivningar. I vardagsrummet finns plats för såväl soffgrupp som bokhylla och tv-möbel.

TV

Sappa

Internet

Bredbandsbolaget

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1972
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-03
 • Energiklass
  D

Exteriör

Uteplats

Stor balkong med fantastisk läge men utsikt över Storsjön och Brunfloviken. Trivsamma omgivningar med hästhagar, ängsmark och äldre charmiga byggnader. Njut av solen från förmiddag till kvällen.

Bilplats

198 parkeringsplatser med eluttag (130 kr/mån), kort kö.
12 p-platser finns utan motorvärmare.
189 garageplatser (230 kr/mån), separat kö f n är det lång kö till garage.

Övriga utrymmen

På entréplanet till höger finns lägenhetsförrådet. Tvättstuga finns i huset intill.. Ytterligare två förråd finns strax utanför lägenheten som är perfekt som extra garderob.

I föreningen finns bastu att tillgång.

Även en kvarterslokal, Pionjären
Adress: Pionjärvägen 49

I kvartersgården Sjöboden finns vicevärdens expedition, en bakstuga och samlingslokal.
Adress: Sjövägen 24

Snickarboden
Vid skyddsrummet, under garaget bakom flerfamiljshuset Sjövägen 26-28 finns en snickarbod.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 149 kr
 • Andel i BRF
  0,2547 %
 • Andel av årsavg.
  0,2561 %
 • Repfond
  15 408 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr

Inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 350 kr/mån

Uppgifterna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen Brunflohus nr 5
 • Lägenheter
  352 st
 • Lokaler
  2 st

Brf Riksbyggen Brunflohus äger 29 stycken byggnader med 352 lägenheter. De boende måsta själva teckna bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Två kvartersgårdar finns inom föreningen där det finns festlokal, bagarstuga, bastu och solarium.

Ekonomi

Välskött förening med mycket stabil ekonomi och låg belåningsgrad per lägenhet.
Vid årsskiftet 2010/2011 skedde en avgiftshöjning på 5%. 2013 gjordes en avgiftshöjning på 5% med anledning av översyn av ventilationen i köken. Från 1/1 2016 höjdes avgifterna med 3 %. Det är ej planerat någon mer höjning.

Renoveringar

Under sommaren/hösten 2019 pågår balkongrenovering och tak åtgärd.
Det har grävts upp runt höghusen för att justera plattorna/mattan som sjunkit ner, pågående. Dräneringar är gjord. Samtliga fönster i föreningen är bytta 2007. Byte av värmepump till föreningens egna värmesystem. (sjövärme/pellets) 2010. Översyn av ventilation i kök 2013/2014.

Övrigt

I föreningen finns egna heltidsanställda vaktmästare. Varje gård i föreningen har en gårdsansvarig och får årligen en summa pengar att spendera på blommor till planteringarna. Varje vår planterar man tillsammans, klipper gräs och äter varmkorv (allt är helt frivilligt).

Dokument

Övrig information

Gå gärna in på föreningens hemsida. www.brunflohus5.se

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Rosenlundsvägen 59
Rosenlundsvägen 59
Stor balkong med fin utsikt
Stor balkong med fin utsikt
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Ingång till kök från hall och vardagsrum
Ingång till kök från hall och vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Kök
Kök
Matplats intill fönstret med lantliga omgivningar
Matplats intill fönstret med lantliga omgivningar
Vardagsrum
Vardagsrum
Sjöutsikt och soligt läge mot sydväst
Sjöutsikt och soligt läge mot sydväst

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.