Fritzhemsgatan 61D, Frösön

Slutpris

985 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fritzhemsgatan 61D, Frösön (Östersund)

Ljus och modern 2:a med balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  58 m²
 • Våningsplan
  0 av 4
 • Månadsavgift
  3 249 kr

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa med renoverat badrum och solig balkong. Lägenheten ligger bekvämt belägen på markplan och erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett rogivande sovrum och ett praktiskt arbetskök, Badrummet är toppmodernt med alla de bekvämligheter som önskas.

När ni kliver in i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med klinkergolv och utrymme för klädavhängning. Hallen förgrenar praktiskt mot både kök, badrum och vardagsrum. Badrummet har kaklade väggar och på golvet ligger ett matchande klinkergolv. Här finns dusch, WC, tvättmaskin och handfat. Köket är praktiskt planerat och här finns plats för mindre klaffbord där frukosten smidigt intas. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för både tv-hörna och matbord. Från vardagsrummet kommer ni åt den trivsamma balkongen i västerläge som har trallgolv och platsbyggd hörnsoffa. Sovrummet är rogivande och här ryms plats för dubbelsäng. Lägenheten har genomgående eklaminatgolv och vita målade väggar som prydligt bryts av med fondväggar.

Lägenheten ligger i en välskött och stabil bostadsrättsförening i lugna kvarter med närhet till matvaruaffär, pizzeria, gym, förskola, skola och grönområden. In till Östersunds centrum är det ca 2 km och bussförbindelse med 9:ans buss. Alternativt buss 1 och 4:a från Frösödalstorg ca 400 m ifrån.

Lägenheten är modern och inflyttningsklar. Välkommen på visning.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Badrum
Badrum
Mot hallen
Mot hallen
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Entré
Entré
Mot hallen
Mot hallen
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Frukostbord i köket
Frukostbord i köket
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Förvaring
Förvaring
Sovrum/Vardagsrum
Sovrum/Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats i vardagsrum
Matplats i vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Balkong
Balkong

Planlösning

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.