Strandvägen 17, Backe

Accepterat pris

395 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Strandvägen 17, Backe (Strömsund)

Välskött villa med utsikt över Fjällsjöälven!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  117 m²
 • Tomtarea
  1 014 m²
 • Driftskostnad
  31 180 kr/år

På strandnära tomt centralt i Backe ligger detta trivsamma bostadshus. Huset är välskött och ligger på en fantastisk trädgårdstomt intill Fjällsjöälven. Fastigheten erbjuder ett välplanerat boningshus med vidbyggt garage och bra förrådsutrymmen. På tomten finns gott sällskapsytor med 2 altaner, balkong och ett inglasat uterum och på husets baksida kan man enkelt doppa fötterna i älven eller ha en brygga och en mindre båt.

Entréplanet erbjuder stort fullutrustat kök, stor matplats och vardagsrum med braskamin. På entréplan finns även badrum, tvättstuga och 2 stora sovrum. Övre plan har 1 sovrum och ett stort allrum/sovrum. Från köket når du den trevliga baksidan med altan och inglasat utrum, stora gräsytor och fantastik utsikt över älven. På övre plan finns även ett badrum och förvaringsutrymmen i kattvindarna. Vidbyggt på huset finns garage med plats för en bil och snickarbod/förvaring.

Praktiskt boende i centrala Backe där ni har gångavstånd till skola, matbutik samt övrig service. Välkomna!

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  117 m²
 • Biarea
  116 m²
 • Tomtarea
  1 014 m²
 • Beteckning
  Backe 3:89
 • Pantbrev
  215 600 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Rumsbeskrivning: Huset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN:

HALL
Rymlig hall som innanför dörren erbjuder avhängning av kläder till vänster och ingång till tvättstugan. Under trappan till höger finns plats för byrå och längre in hallen finns utrymme för garderobsvägg eller ett mindre hemmakontor om man önskar det. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och på väggarna sitter en beige säckvävstapet.

KÖK
Stor och ljust kök som rymmer ett matbord för 4 personer. Köksinredning med bruna skåpluckor och lådfronter i trä som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Bänkskivor i laminat erbjuder gott om arbetsytor för den glade kocken. Ovanför bänkskivan sitter ett brunt mönstrat kakel. Köket är maskinellt utrustat med spis med häll (Electrolux), Kyl/ frys (Cylinda), diskmaskin (Inspire) och fläkt. På väggarna sitter en ljus tapet och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum som har gott om plats för soffgrupp, fåtöljer och tv-möbel. I hörnet står den trevliga braskaminen som både värmer och bidrar med myskänsla. Här är utgång till ena altanen på gaveln. På golvet ligger ett parkettgolv i ek.

BADRUM
Badrummet är utrustat med badkar, wc, tvättställsmöbel. På golvet ligger en brun våtrumsmatta och på väggarna sitter en ljusbrun våtrumstapet. Här finns också ett praktiskt vädringsfönster.

SOVRUM 1
Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord och byrå. Inbyggd garderobsvägg erbjuder gott om klädförvaring. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och på väggarna sitter en brunmönstrad tapet.
SOVRUM 2
Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord och byrå. Inbyggd garderobsvägg erbjuder gott om klädförvaring. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och på väggarna sitter en beige säckvävstapet.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, tvättho och torkskåp (Osäker om den fungerar). På golvet ligger en röd plastmatta och på väggarna sitter en orange tapet.
ÖVRE PLAN:

ALLRUM/SOVRUM
Stort rum som kan användas som allrum eller ett stort sovrum. På golvet ligger en brun korkmatta och på väggarna sitter en ljus strukturtapet. Här finns även utgång till den stora balkongen på gaveln.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum som har plats för sängar, garderober och skrivbord/bokhylla om man skulle önska det. På golvet ligger ett ljust trägolv och på väggarna sitter en ljus tapet.

WC/DUSCH
Mindre badrum som är utrustat med dusch, handfat, badrumsskåp och wc. På golvet ligger en vit våtrumsmatta och på väggarna sitter en ljus våtrumstapet.

TV

Tv via Parabol

Internet

ADSL

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan
 • Byggår
  1976
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Luftvärmepump, direktverkande el och braskamin
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-07-25
 • Energiklass
  C
Renoveringar

2012 Ny ytterdörr och altandörr
2012 Ny gavelaltan och trapp
2012 Nya fönster i hela huset.
2018 Renovering husgavel
2018 Lagning av tegeltak

Exteriör

Tomt

Grönskande trädgårdstomt som vackert angränsar Fjällsjöälven. På tomten finns svarta och röda vinbärsbuskar, rabarber och krusbär. Vid älven finns möjlighet att ha brygga och och mindre båt.

Uteplats

På baksidan av huset finns en uteplats med trätrall och ett inglasat uterum med infravärme. På ena gaveln finns en uteplats med trätrall samt en stor balkong på övre plan.

Bilplats

Garage med plats för 1 bil och gott om förvaringsutrymme.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  19 700 kr
 • Vatten/avlopp
  5 623 kr
 • Sotning
  450 kr
 • Försäkring
  5 407 kr

Totalt: 31 180 kr/år

I uppvärmningskostnaden ingår el och i VA ingår även renhållningskostnad.

Taxering
 • Totalsumma
  276 000 kr
 • Byggnad
  218 000 kr
 • Mark
  58 000 kr
 • Värdeår
  1976
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  2 070 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1965-07-14)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigas av Anticimex 2019-07-23 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts 2019-07-25. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Strandvägen 17
Välkommen till Strandvägen 17
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Hall
Hall
Inre Hall
Inre Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum m. braskamin
Vardagsrum m. braskamin
Kök
Kök
Inglasat uterum
Inglasat uterum
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 1
Sovrum 1
Vardagsrum
Vardagsrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Allrum/sovrum
Allrum/sovrum
Allrum/sovrum
Allrum/sovrum
Allrum/sovrum
Allrum/sovrum
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Övre badrum
Övre badrum
Altan och balkong på gaveln
Altan och balkong på gaveln
Baksidan
Baksidan
Vidbyggt garage
Vidbyggt garage
Utsikt över Fjällsjöälven
Utsikt över Fjällsjöälven
Trevlig trädgårdstomt
Trevlig trädgårdstomt
Möjlighet till brygga och enklare båtplats
Möjlighet till brygga och enklare båtplats

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.