Enbärsvägen 14, Odensala

Accepterat pris

2 400 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Enbärsvägen 14, Odensala (Östersund)

Trevligt kedjehus med trivsam tomt i populära Odensala!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  85 m²
 • Tomtarea
  515 m²
 • Driftskostnad
  28 800 kr/år

Vi har nu glädjen att kunna erbjuda er detta populära praktiska bostadshus i barnvänliga Odensala med en planlösning som har gott om utrymme för både familj och vänner. Här bor ni med gångavstånd till både förskolor, skola och allmän service och ni får en rimlig boendekostnad i ert egna småhus.

Bostadshuset har ett kök som genomgående renoverades -11 och har vita tidlösa köksluckor och bänkskåp med lådor samt överskåp som gör att ni har gott om plats för både porslin och köksredskap. Här kommer ni tillbringa mycket tid med era vänner och tillreda härliga middagar. Exklusiv bänkskiva av granit förhöjer känslan ytterligare. Maten kan ni avnjuta på den inglasade altanen som har sol hela dagen och långt in på kvällen till glädje för era gäster. Redan när våren kommer går det att börja använda altanen som står öppen långt in på hösten. Härligt soldäck för varma sommardagar. Tvättstuga med groventré för regniga dagar och leriga små barn. Tre bra sovrum och badrum med dusch. Garage med fjärrstyrd port.

I Odensala trivs barnfamiljer väldigt bra med gångavstånd till både skolor, matbutik och alla klasskompisar. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  85 m²
 • Tomtarea
  515 m²
 • Beteckning
  Brysselkålen 7
 • Pantbrev
  1 955 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: KÖK
Kök med plats för matbord vid fönster mot trädgårdstomt. Köket renoverades -11 med nya vita smakfulla köksluckor, bänkskåp med lådor, överskåp, vitrinskåp och gott om förvaringsutrymmen. Vacker stavmosaik ovanför köks- och diskbänkar. Bänkskiva av exklusiv granit och infällda spotlights. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys från -18, spishäll från -11, inbyggnadsugn & micro från -11, rostfri fläktkåpa från -16 och diskmaskin från -11. Laminatgolv, tapet och vit panel i taket.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med laminatgolv, tapet och generösa fönsterpartier som ger rummet bra ljus. Utgång till inglasad altan med skjutdörr mot tomten och till det härliga soldäcket där solen lyser hela dagen och kvällen. Infravärme på altanen.

TVÄTTSTUGA
Från kök ingång till tvättstuga med groventré, matta och rostfri tvättho. Tvättmaskin från -06 och torkskåp från -07.

SOVRUM
Sovrum (1) har matta, tapet, tre garderober och 3-glasfönster mot entrésidan. Sovrum (2) är nyrenoverat och har laminatgolv, tapet med fondvägg, tre inbyggda garderober och 3-glasfönster mot entrésidan. Sovrum (3) är nyrenoverat och har laminatgolv, tapet med fondvägg, tre inbyggda garderober och 3-glasfönster mot trädgårdstomten.

BADRUM
Badrum, renoverat -03, med våtrumsmatta och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna, tvättställ med underskåp, högskåp och wc-stol.

HALL
Hall med laminatgolv, tapet, en inbyggd garderob och bra utrymme för ytterkläder.

TV

Parabol.

Internet

Rör för fiber är framdragit till garaget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-planshus
 • Byggår
  1974
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler/ 2-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2016-08-16
 • Prestanda
  153 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

Ny fjärrstyrd garageport -07, fjärrvärme installerades -08, ny ytterdörr från -10, nytt kök från -11.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 515 m² (friköpt). Välplanerad trädgårdstomt med eftermiddags- och kvällsol som inramas av insynsskyddande häck.

Uteplats

Inglasad altan med dörr till tomten och soldäck.Infravärme.

Bilplats

Garage ned förrådsdel och fjärrstyrd port som byttes -07.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  11 700 kr
 • El
  7 800 kr
 • Vatten/avlopp
  3 800 kr
 • Renhållning
  1 000 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 28 800 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av tre personer.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 628 000 kr
 • Byggnad
  1 074 000 kr
 • Mark
  554 000 kr
 • Värdeår
  1974
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan (1973-08-29)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2019-07-19 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Bostadshus på hörntomt!
Bostadshus på hörntomt!
Välkomna till barnvänliga Odensala.
Välkomna till barnvänliga Odensala.
Inglasad altan med soldäck.
Inglasad altan med soldäck.
Välskött insynsskyddad tomt.
Välskött insynsskyddad tomt.
Modernt kök med plats för matbord.
Modernt kök med plats för matbord.
Ljust och trevligt!
Ljust och trevligt!
Vitvaror av hög kvalité.
Vitvaror av hög kvalité.
Bra förvaringsutrymmen.
Bra förvaringsutrymmen.
Vardagsrum med generösa fönsterpartier.
Vardagsrum med generösa fönsterpartier.
Koppla av i härlig lugn miljö.
Koppla av i härlig lugn miljö.
Matbord mot altanen.
Matbord mot altanen.
Vardagsrum & kök.
Vardagsrum & kök.
Inglasad altan med dörr till tomten.
Inglasad altan med dörr till tomten.
Njut av sommaren på altanen.
Njut av sommaren på altanen.
Altansidan.
Altansidan.
Master bedroom.
Master bedroom.
Master bedroom.
Master bedroom.
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum med dusch.
Badrum med dusch.
Tvättstuga med groventré.
Tvättstuga med groventré.
Välkomnande hall.
Välkomnande hall.
Hall
Hall
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.