Nedre Andalsvägen 4, Ope

Pris

2 600 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Nedre Andalsvägen 4, Ope (Östersund)

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  94 m²
 • Tomtarea
  1 098 m²
 • Driftskostnad
  35 135 kr/år

På lugn barnvänlig gata ligger detta smakfullt renoverade bostadshus som erbjuder modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum där familj och vänner kan umgås i en härlig miljö med fantastiskt ljus från de generösa fönsterpartierna. Koppla av på altanen med en morgonkaffe eller njut av härliga middagar i det inglasade uterummet. Här kan barnen leka tryggt på den välplanerade trädgårdstomten som har bärbuskar och jordgubbsland.

Välkomna in i det härliga entréplanet som har nyrenoverat kök med plats för stort matbord vid det insynsskyddad fönstret mot altanen som har förmiddagssol. Köket är fullt utrustat och har vitvaror av hög kvalité. Vardagsrummet inbjuder till avkoppling och samvaro med familj och vänner. Ombyggnad av kök och vardagsrum har skapat en öppen luftig planlösning där alla kommer att trivas. Här kan ett sovrum återskapas om behov finns. Master bedroom har nya ytskikt och hel garderobsvägg. Badrummet har klinker och golvvärme och används förnärvarande inte som duschutrymme. Källarplanet har gillestuga med en braskamin som sprider en härlig värme. Ett sovrum som ger en viss avskildhet om så önskas. Relax med bastu för härliga bastubad. Tvättstuga som har tvättmaskin och torktumlare. I källaren finns också bergvärmepumpen samt vedpannan som är fullt användbar. Dörr till det vidbyggda garaget med bra förrådsutrymmen.

Här bor ni i lugnt barnvänligt område och här har ni gångavstånd till Storsjön med badmöjligheter. I närheten vid Ängsmon finns både förskola och skola. Bra bussförbindelser och cykelvägar mot Östersunds centrala delar.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  94 m²
 • Biarea
  94 m²
 • Tomtarea
  1 098 m²
 • Beteckning
  Tennisbollen 6
 • Pantbrev
  1 528 100 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljus. Altan med förmiddagssol. Två sovrum och badrum med klinker och golvvärme. Nyrenoverad hall med klinker och golvvärme. Inglasat uterum med skjutbara glaspartier och trätak.

KÖK
Ombyggt och renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Plats för stort matbord vid fönster mot insynsskyddad lugn gård. Utgång till altan som har förmiddagssol. Vita köksluckor med utdragslådor, överskåp och skafferi. Gott om förvaringsutrymmen. Svart liggande kakelstavar över köks- och diskbänkar. Laminatbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Infällda spotlights belyser bänkskivorna. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, induktionshäll, rostfri fläktkåpa, inbyggd varmluftsugn & micro samt rostfri diskmaskin. Ekparkettgolv, tapet och spotlights.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har ekparkettgolv, tapet med fondvägg och generösa fönsterpartier mot trädgårdstomten.

MASTER BEDROOM
Nyrenoverat master bedroom har ekparkettgolv, tapet, garderobsvägg och fönster mot lugn gård.

SOVRUM
Sovrum (2) har trämönstrad matta, tapet, tre garderober och fönster mot gården.

BADRUM
Badrum som har klinker, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med avlopp för dusch, tvättställ med underskåp, spegel och wc-stol.

HALL
Nyrenoverad hall med klinker, golvvärme bröstpanel och tapet. Renoverad trapp med eksteg till källarplanet.

INGLASAT UTERUM
Inglasat uterum som har skjutbara glaspartier mot den välplanerade trädgårdstomten. Trägolv med filtmatta, infravärme, lamellgardiner och trätak.

KÄLLARPLAN
Källarplanet har gillestuga med braskamin, kontor/ spelhörna under trappen, sovrum, relax med bastu, tvättstuga, matkällare, klädkammare och pannrum med dörr till det vidbyggda garaget.

GILLESTUGA
Gillestugan har slipat målat grangolv, träpanel med fondvägg av tegel och fönster mot trädgårdstomten. Braskamin som sprider en härlig värme.

HALL
Hall med klinker, golvvärme och tapet. Ingång till kontor/ spelhörna under trappen.

SOVRUM
Sovrum (3) har ekparkettgolv, tapet, tre garderober och högt placerade fönster.

TVÄTTSTUGA/ RELAX
Kombinerad tvättstuga/ relax med klinker. golvvärme , målade väggar och trätak. Utrustat med duschhörna och trevlig bastu. Praktisk bänkskiva. Tvättmaskin och torktumlare från -04.

TOALETT
Toalett som har klinker, träpanel, betongglas som ljusinsläpp samt trätak. Utrustat med tvättställ, spegelskåp och wc-stol.

PANNRUM
Pannrum som har betonggolv. Här finns bergvärmepumpen, accumulator tankar och vedpanna.

ÖVRIG UTRYMMEN
Klädkammare, förråd och matkällare.

TV

Tv via fiber.

Internet

Bredband via fiber för internet, tv och telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan med källare
 • Byggår
  1968
 • Grund
  Betong
 • Grundmur
  Betonghålsten
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Tegel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-07-04
 • Energiklass
  C
Renoveringar

2004: Målning av tvättstuga samt ny förvaring. Installering två accumulatortankar. 2009: Installation ny bergvärmepump. 2010: Ommålning trädetaljer utvändigt. Ny markis på entrésidan. 2011: Utvändig målning av sockel. Renovering trapp med eksteg. Ombyggnad av kök/ vardagsrum. Nytt kök och vitvaror. 2013: Nytt tak uterum. 2015: nytt yttertak med råspont och plåt. Relining inkommande vattenledning. 2018: Asfaltering uppfart. Renovering hall med klinker, golvvärme och nya ytskikt.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 1 098 m² (friköpt). Välplanerad uppväxt trädgårdstomt. Bärbuskar och jordsgubbsland. Trädgårdskompost med arbetsbänk.

Uteplats

Altan med förmiddagssol. Inglasat uterum med skjutbara glaspartier och soldäck med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Vidbyggt garage på betonggolv med bra förvaringsmöjligheter. Vidbyggt kallförråd.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  15 700 kr
 • El
  8 900 kr
 • Vatten/avlopp
  4 560 kr
 • Renhållning
  1 475 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 35 135 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av fyra personer. Beräknad årsförbrukning 19 132 kwh.

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 579 000 kr
 • Byggnad
  1 125 000 kr
 • Mark
  454 000 kr
 • Värdeår
  1968
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Fiberoptisk Kabel, 2380IM-13/20028.1

Servitut

Avtalsservitut Fiberoptisk Kabel

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1965-06-08)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2019-08-02 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Ope & N Andalsvägen 4
Välkomna till Ope & N Andalsvägen 4
Entrésidan med välskött trädgårdstomt
Entrésidan med välskött trädgårdstomt
Inglasad altan samt uteplats med markis.
Inglasad altan samt uteplats med markis.
Lugn uppväxt miljö.
Lugn uppväxt miljö.
Plan tomt för lek & spel.
Plan tomt för lek & spel.
Modernt kök i öppen planlösning.
Modernt kök i öppen planlösning.
Stor matplats för familj & vänner.
Stor matplats för familj & vänner.
Ljusa köksluckor & bra förvaringsutrymmen.
Ljusa köksluckor & bra förvaringsutrymmen.
Moderna vitvaror av hög kvalité.
Moderna vitvaror av hög kvalité.
Altan med förmiddagssol.
Altan med förmiddagssol.
Sol på uteplats hela dagen.
Sol på uteplats hela dagen.
Vardagsrum med fantastiskt ljus.
Vardagsrum med fantastiskt ljus.
Öppen planlösning mot matplats & kök.
Öppen planlösning mot matplats & kök.
Avkopplande miljö.
Avkopplande miljö.
Fönster mot trädgårdstomten.
Fönster mot trädgårdstomten.
Öppet och ljust.
Öppet och ljust.
Inglasad altan som står öppen från vårkanten.
Inglasad altan som står öppen från vårkanten.
Renoverad hall.
Renoverad hall.
Hall
Hall
Renoverat master bedroom.
Renoverat master bedroom.
Master bedroom.
Master bedroom.
Sovrum.
Sovrum.
Badrum på entréplanet.
Badrum på entréplanet.
Trapp mot källarplanet.
Trapp mot källarplanet.
Gillestuga för avkoppling.
Gillestuga för avkoppling.
Gillestuga med bra ljusinsläpp.
Gillestuga med bra ljusinsläpp.
Gillsestuga med värmande braskamin.
Gillsestuga med värmande braskamin.
Kontor under trappen.
Kontor under trappen.
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Tvättstuga & relax.
Tvättstuga & relax.
Bastu & dusch.
Bastu & dusch.
Snyggt och välskött rakt igenom.
Snyggt och välskött rakt igenom.
Toalett
Toalett
Bar förvaring i källaren.
Bar förvaring i källaren.
Klädkammare
Klädkammare
Garage
Garage
Pannrum
Pannrum
Uppväxt och plan trädgårdstomt.
Uppväxt och plan trädgårdstomt.
Inglasad altan för trevliga middagar.
Inglasad altan för trevliga middagar.
Altan för sommar frukost.
Altan för sommar frukost.
Trädgårdsland och arbetsbänk.
Trädgårdsland och arbetsbänk.
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.