Konstapelgränd 17, Körfältet

Accepterat pris

825 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Konstapelgränd 17, Körfältet (Östersund)

Bostad med härlig atmosfär!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 575 kr

Välkomna till detta populära bostadsområde som erbjuder gångavstånd till rekreationsområdet på Remonthagen, universitetet och bra allmän service. Varför inte flytta in i en lägenhet som har modernt kök, renoverat badrum och stor möblerbar balkong med trätrall samt mycket sol. Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska.

Lägenheten har stort vardagsrum med slipat ekparkettgolv samt generösa fönsterpartier som ger ett bra ljus. Utgång till härlig möblerbar balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här är det bara att koppla av och njuta av solen och värmen på sommaren. Kök med lackade luckor och gott om förvaringsutrymmen. Plats för matbord vid fönster mot lugn gård. Rymligt sovrum med plast för dubbelsäng och garderobsmöbel. Renoverat badrum med klinker, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar. Hall med bra utrymme och klädkammare. Lägenheten har allmänt fräscha ytskikt.

Körfältet ligger nära med det mesta och har ett bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna nära grönområden med motions-/skidspår, förskola och skola. Vid Körfältets centrum finns pizzeria, trafikskola, gym och en bensinmack med närbutik och generösa öppettider alldeles i närheten. Köpcentret Lillänge med livsmedelsbutik och en rad butiker och snabbmatskedja finns inom gång- och cykelavstånd. Bara ett stenkast från lägenheten finns boulebana, fotbollsplan och stor grillplats. Alla som bor i föreningen har tillgång till tvättstuga, ett övernattningsrum, vallabod, hobbyrum, cykelrum och solarium. På varje innergård finns det lek- och ute-/ grillplatser som är väl underhållna.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  176

Våningsplan 3 av 3.

Interiör

Rumsbeskrivning: PLANLÖSNING
Trevlig lägenhet som har kök med plats för matbord vid stort fönster mot lugn gård. Vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till rymlig balkong med trätrall och bra solläge. Sovrum med snygga ytskikt och fönster mot lugn gård. Renoverat badrum med klinker och golvvärme. Hall med klädkammare och bra utrymme för ytterkläder.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med slipat och oljat ekparkettgolv, målade väggar med fondtapet och generösa fönsterpartier som ger bra ljus i rummet. Utgång till balkong med trätrall mot lugn gård samt eftermiddags- och kvällssol.

KÖK
Ljust kök med plats för matbord vid stort fönster mot innergården. Lackade vita luckor och gott om förvaringsutrymmen. Laminatbänkskiva och engreppsblandare. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med rostfri stor kyl & frys, spis med häll och köksfläkt. Köket har mörkt laminatgolv, målade väggar och fondvägg av liggande vitmålad träpanel.

SOVRUM
Sovrum som har mörkt laminatgolv, tapet med fondvägg och fönster mot lugn gård.

BADRUM
Renoverat badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med Svedbergs badrumsinredning, duschhörna med vikväggar, tvättställ med lådor, spegel och wc-stol. Toppmatad tvättmaskin.

HALL
Hall med mörkt laminatgolv och tapet. Klädkammare, fyra garderober och bra utrymme för ytterkläder.

TV

Ansluten till kabel-TV via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband och IP telefoni via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften).

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  1972
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Prestanda
  117 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

Renoverad lägenhet med modernt kök och badrum.

Exteriör

Uteplats

Balkong i söderläge mot lugn gård med trätrall som har eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

153 garageplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det lång kö.
50 parkeringsplatser med uttag för motorvärmare. Går att hyra för 175 kr/mån. ca 15 st i kö.
Innan man får en p-plats så kan man kostnadsfritt få ett p-tillstånd av HSB som gäller för att få stå på föreningens 15-20 gästparkeringar.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 575 kr
 • Andel i BRF
  0,4019 %
 • Andel av årsavg.
  0,4019 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 350 kr/mån

Uppskattade driftskostnader.

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åte bereonde på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

HSB`s Brf Konstapeln
 • Lägenheter
  226 st
 • Hyresrätter
  50 st
 • Lokaler
  50 st

HSB´s Brf Konstapeln är en stor bostadsrättsförening med sammanlagt 14 bostadshus med adresserna Konstapelgränd 1-35 och 2-36. I föreningen finns 226 lägenheter med bostadsrätt och 34 lokaler med hyresrätt. Alla som bor inom föreningen har tillgång till övernattningsrum med pentry och toalett, nyrenoverat hobbyrum, cykelrum, vallabod, pallkragar för egen odling m.m.

Ekonomi

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi.
Avgiften höjdes med 2% för 2017 och 2018.

Renoveringar

Föreningen målade om samtliga trapphus 2010/2011. Utebelysningen har uppgraderas och förbättras. Värmeväxlare i undercentralen har bytts ut samt radiatorer. Fönster är tätade och vindar isolerade. Nya balkongdörrar 2013.
OVK och Radonmätning 2014. Relining av avlopppstammar 2016-2017
Byte av torkskåp 2016. Målning källarhus samt rensning av kanaler spisfläktar.

Övrigt

I föreningen finns övernattningsrum för gäster, cykelförråd, barnvagnsförråd, vallningsbod och hobbyrum. Mer om HSB´s Brf Konstapeln finns att läsa på https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/konstapeln/

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 200 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB.
Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/mitt.

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Konstapelgränd 17
Välkomna till Konstapelgränd 17
Vardagsrum med mycket ljus
Vardagsrum med mycket ljus
Rymligt lättmöblerat vardagsrum
Rymligt lättmöblerat vardagsrum
Balkong med mycket sol
Balkong med mycket sol
Balkong med fri vy.
Balkong med fri vy.
Kök med plats för matbord
Kök med plats för matbord
Trevligt kök
Trevligt kök
Ljus köksluckor
Ljus köksluckor
Vardagsrum att koppla av i
Vardagsrum att koppla av i
Sovrum med plats för stor säng
Sovrum med plats för stor säng
Sovrum
Sovrum
Renoverat badrum
Renoverat badrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall med bra förvaring
Hall med bra förvaring

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.