Genvägen 58A, Karlslund

Slutpris

1 425 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Genvägen 58A, Karlslund (Östersund)

Renoverat i centralt läge med solig balkong

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  54 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 823 kr

Med sitt centrala läge, soliga balkong och härligt renoverade skick är denna lägenhet något utöver det vanliga. Lägenheten är belägen i en omtyckt bostadsrättsförening med välskött ekonomi så här måste ni verkligen passa på att ta tillfället i akt och förvärva denna pärla.

Lägenheten har en välkomnande och stilren hall som förgrenar mot lägenhetens samtliga rum. Ett modernt Marbodal kök som renoverades 2016 i ljusa sobra färger med fräscha vitvaror och plats för matgrupp. Badrummet som även det helrenoverades 2016 är helkaklat med golvvärme, dusch och WC. Sovrummet är rogivande och här finns utrymme till förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet har genom lägenhetens hörnläge ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck och här ryms både soffgrupp och en extra matgrupp om så önskas. Från vardagsrum finns utgång till balkongen som med sitt soliga söderläge erbjuder utsikt mot Frösön.

Bostadsrättsföreningen är välskött och större renoveringar har utförts under åren. På den mysiga innergården finns lekplats och grönytor. Tvättstuga finns i samma byggnad och två förråd hör till lägenheten. Ett övernattningsrum finns att hyra för en symbolisk summa. Ett stenkast från lägenheten finns livsmedelsbutiken Matmästaren. Med gångavstånd till centrum och närhet till skid- och motionsspår blir det inte bättre. Ta möjligheten att bli ägare av en renoverad hörnlägenhet med solig balkong i ett perfekt läge.

Välkommen

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Genvägen 58
Genvägen 58
Kök
Kök
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Balkong med utsikt
Balkong med utsikt
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Genvägen 58
Genvägen 58
Gemensam grillplats
Gemensam grillplats

Planlösning

Område