Fillsta 208, Fillsta

Accepterat pris

3 250 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Fillsta 208, Fillsta (Östersund)

Bo nära naturen & stadens puls!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  115 m²
 • Tomtarea
  2 366 m²
 • Driftskostnad
  34 670 kr/år

Välkomna till denna stora fastighet med högt vackert läge som har vacker utsikt över Storsjön och ligger endast 10 minuter från Östersunds centrum. Praktiskt välplanerat bostadshus som erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning med bra ljus och vacker utsikt över Storsjön från köksfönstret. Njut av en härlig lantlig miljö med egen grillplats och lillstuga som har plats för både gäster och en egen altan att koppla av på.

Trevligt kök med plats för stort matbord med vacker utsikt över Storsjön. Kliv in i det trevliga vardagsrummet som har en braskamin som sprider en härlig värme och bidrar till mycket trivsel. Här kan ni koppla av och bara njuta av lugnet. Utgång till altan som har eftermiddags och kvällssol. Har är det bara att duka upp sommarens grillmeny och middagar med både släkt och vänner. Solstolen står redo under varma sommardagar. Egen grillplats för korvgrillning och avkoppling runt lägerelden. Nyrenoverat badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Designat badkar för den kräsne badaren. Förberett för duschvägg om så önskas. Stort tvättställ samt två stora lådor. Tre rymliga sovrum som ger bra nattsömn. Hall med stor klädkammare / walk-in-closet. Renoverad hall med klinker och golvvärme vid entrén.

Här bo ni på stor tomt som erbjuder fantastisk utsikt över Storsjön. Härliga promenadstråk i både skogs- och ängsmiljö. Gång & cykelväg till både skola och stadskärnan.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  115 m²
 • Tomtarea
  2 366 m²
 • Beteckning
  Fillsta 1:46
 • Pantbrev
  2 609 800 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Rumsbeskrivning: PLANLÖSNING
Bostadhus med en praktisk bekväm planlösning som erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning samt värmande braskamin. Vardagsrum med stora fönsterpartier mot altansidan. Kök med utsikt mot Storsjön. Tre rymliga sovrum och nyrenoverat badrum emd badkar. Hall som har klinker och golvvärme vid entrén.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som avgränsas av köksbänk med hyllor. Plats för stort matbord vid fönster med vacker utsikt över Storsjön. Grå köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Dubbelho och engreppsblandare. Ekbänkskiva och granitbänkskivor . Köket är maskinellt utrustat med stor rostfri kyl & frys från -08, spis med häll & varmluftsugn från -18, rostfri fläktkåpa från -08 och diskmaskin från -08. Enhetligt björkgolv i kök & vardagsrum, tapet och ljust tak.

Vardagsrum med björkgolv, tapet med fondvägg, värmande braskamin och generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljus. Utgång till altan i vinkel som har eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM
Sovrum (1) har matta, tapet med fondvägg, tre garderober och fönster mot gården. Sovrum (2) har matta, tapet, en garedrob och fönster med utsikt mot Storsjön. Sovrum (3) har matta, tapet, en garderob och fönster mot Storsjön.

BADRUM
Nytt badrum, renoverat -14, som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med badkar från Neptun, tvättställ med två stora lådor från Vedum, spegel, wc-stol och handukstork. All badrumsinredning är från -14.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med groventré. Matta, målad väv, rostfri tvättho med skåp & lådor, garderob och torkskåp (defekt). Tvättmskin från -19.

HALL
Renoverad hall i vinkel. Inre del har stor klädkammare/ walk-in-closet, Yttre del har klinker & golvvärme vid entrén. Fondvägg av panel och praktsik hallmöbel med sittdel samt förvaring. Bra utrymme för ytterkläder.

TV

Parabol.

Internet

Internet via telefonjack. Bra hastighet via Telia.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-planshus
 • Byggår
  1992
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Luftvärmeväxlare & braskamin.
 • Vatten/avlopp
  Vatten via grävd brunn som försörjer tre fastigheter. Avlopp till 3-kammarbrunn med infiltration.
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2011-01-31
 • Prestanda
  127 kWh/m²/år
Renoveringar

2012: Ommålning ytterpanel. 2013: Ny el och renovering lillsstuga -13. 2014: Nytt badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. 2018: Nytt yttertak. Renovering hall med klinker & golvvärme vid entrén.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 2 366 m² (friköpt). Stor tomt med vacker utsikt över Storsjön.

Uteplats

Altan med plats för både utemöbler och solstolar.

Bilplats

Isoelerat garage på betongplatta med stor förrådsdel.

Övriga byggnader

Lillstuga som har vedspis (ej provtryckt). Trägolv, tapet och fondvägg av äldre panel från lada samt altan. Rejält skotergarage. Trevlig grillplats och hundgård med hundhus.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  22 300 kr
 • Vatten/avlopp
  1 500 kr
 • Sotning
  800 kr
 • Vägavgift
  3 000 kr
 • Renhållning
  1 800 kr
 • Försäkring
  5 270 kr

Totalt: 34 670 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare som är tre personer i hushållet. I uppvämning ingår hushållsström.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åte beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 863 000 kr
 • Byggnad
  1 339 000 kr
 • Mark
  524 000 kr
 • Värdeår
  1992
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Vatten, 2380K-2006/13.1
Förmån: Officialservitut Vattenledning, 2380K-2006/13.2

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Väg, 2380IM-13/18342.1
Last: Officialservitut Avloppsledning, 2380K-2006/13.3
Last: Officialservitut Väg, 2380-91/78.1
Last: Officialservitut Väg, 2380K-2006/13.4

Servitut

Avtalsservitut Väg

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Östersund Fillsta GA:7, Gemensamhetsanläggning: Östersund Genvalla GA:5

Plan­bestämmelser

Detaljplan (2010-08-25)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2019-05-06 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Fastighet med högt vackert läge.
Fastighet med högt vackert läge.
Gården
Gården
Bostadshuset.
Bostadshuset.
Vacker utsikt över Storsjön
Vacker utsikt över Storsjön
Gäststuga.
Gäststuga.
Lantlig miljö.
Lantlig miljö.
Sommarbild
Sommarbild
Kvällsbild
Kvällsbild
Vardagsrum med mycket ljus
Vardagsrum med mycket ljus
Barskamin som sprider härlig värme
Barskamin som sprider härlig värme
Koppla av i härlig miljö
Koppla av i härlig miljö
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Stort kök med vacker utsikt över Storsjön
Stort kök med vacker utsikt över Storsjön
Kök att trivas i
Kök att trivas i
Matplats
Matplats
Härligt ljus och öppen planlösning
Härligt ljus och öppen planlösning
Renoverat badrum
Renoverat badrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Walk-in-closet
Walk-in-closet
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Trevlig hall
Trevlig hall
Renoverat & snyggt
Renoverat & snyggt
Gäststuga
Gäststuga
Gäststuga
Gäststuga
Kvällsbild
Kvällsbild
Vinterbild
Vinterbild
Kvällsbild med utsikt
Kvällsbild med utsikt
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.