Odenskogsvägen 54, Odenskog

Accepterat pris

1 125 000 kr

Visningar
 • 25/8
  25/8, 13:00–13:30 Öppen visning - Välkommen!
Odenskogsvägen 54, Odenskog (Östersund)

Rymlig och ljus fyrarummare med dubbla badrum! Hiss finns!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  93 m²
 • Våningsplan
  3 av 4
 • Månadsavgift
  3 929 kr

Äntligen kan vi erbjuda en stor fyrarummare i detta trivsamma och populära område. Lägenheten har utmärkt planlösning, bra läge och hiss. Här finner ni ett ljust vardagsrum, kök, rymlig matplats, 3 sovrum, två badrum, och solig balkong mot söder. Utanför entrén till lägenheten finns även en loftgång.

Entrén och hallen välkomnar med goda förvaringsmöjligheter. Den delvis öppna planlösningen mellan vardagsrum och matplats ger en mycket luftig och rymlig känsla i bostaden. I vardagsrummet finns dessutom ett stort fönsterparti som ger ett trevligt ljusinsläpp och bjuder på utsikt mot grönområde. Här erbjuds ni två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Lägenheten har tre ljusa sovrum där det större har utgång till den soliga balkongen som rymmer plats för bord och stolar. På balkongen njuter ni av stillheten och solen under stora delar av dagen och långt in på kvällen. Köket är praktiskt planerat med gott om utrymme i skafferi, städskåp, skåp och lådor. Lägenheten är välplanerad med gott om förvaringsutrymme i garderober och den stora klädkammaren som rymmer det mesta.

Här bor ni i en välskött och trivsam förening med samlingslokal, bastu och cykelförråd. Här ordnas gemensamma fester, bingoslinga och julgröt för de boende i föreningen. På den grönväxta innergården finns lekplats, grillplats och fina boulebanor som används flitigt under sommarhalvåret. Här erbjuds även närhet till bussar, skola, dagis och en populär matvarubutik.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  93 m²
 • Våningsplan
  3 av 4
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  30 / 1301

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÉ
Här välkomnas ni in i en entréhall med dubbla inbyggda garderober för praktisk förvaring. Plastmatta på golv och vita målade väggar.

KAPPRUM
Längre in finns gott om utrymme för klädavhängning på hatthylla och ytterligare en inbyggd garderob. Plastmatta på golv och mörka tapetserade väggar.

KÖK MED MATPLATS
Gott om utrymme för förvaring i skåp, lådor, skafferi med ventil och städskåp. Köket har ljusa luckor med spegel, bänkskiva i laminat och ljust kakel som stänkskydd ovanför. Maskinellt är köket utrustat med spis med glashäll, spsifläkt samt kombinerad kyl/frys. Rymlig matplats utanför köket med halv vägg och öppen planlösning mot vardagsrum som ger ett härligt ljus.

VARDAGSRUM
Med klassiskt ekparkettgolv och tapetserade väggar i grön nyans. Generöst ljusinsläpp via de stora fönstren.

SOVRUM
Det största sovrummet har utrymme för dubbelsäng och är beläget innanför vardagsrummet. Härifrån nås balkongen med bra solläge och även klädkammaren. Ljus plastmatta på golv och tapetserade väggar.

INRE HALL
Till vänster från kapprummet nås en inre hall med plastmatta på golv och ljusa tapetserade väggar. Här finns inbyggd garderob och linneskåp för praktisk förvaring.

DUSCHRUM
Grå våtrumsmatta på golv och delvis kakel i turkos nyans tillsammans med vitmålade väggar. Utrustat med dusch, wc, handfat med kommod samt spegel.

BADRUM
Grå våtrumsmatta på golv och kaklade väggar i turkos nyans. Utrustat med badkar, wc, handfat och spegel.

SOVRUM
Grå plastmatta på golv och ljus väv på väggarna.

SOVRUM
Grå plastmatta på golv och tapetserade väggar.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. (Grundutbudet ingår i avgiften)

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem. (Ingår ej i avgiften)

Fiberanslutning via Telia pågår och kommer att erbjudas så snart som möjligt.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1968
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-19
 • Prestanda
  129 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E
Renoveringar

Slipat och lackat parkettgolv.
Nya innerdörrar.
Nytt golv i hall och kök.
Ny badkarsblandare.

Exteriör

Uteplats

Balkongen rymmer plats för bord och stolar och här njuter ni av dess härliga solläge.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 225 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Lång kö till garageplats.
Parkeringsplats. Går att hyra för 135 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Kort kö till p-plats.

Övriga utrymmen

I markplan finns förråd och matkällare tillhörande lägenheten. I föreningen finns även bastu, festlokal och solarium. I huset finns tvättstugor/grovtvättstuga och cykelförråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 929 kr
 • Andel i BRF
  0,3850 %
 • Andel av årsavg.
  0,3793 %
 • Repfond
  7 174 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av säljare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr

i avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnader
 • El
  150 kr
 • Försäkring
  150 kr

Totalt: 300 kr/mån

Nuvarande ägare har inte bott i lägenheten senaste året och därför är kostnaden för hushållsel relativt låg.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggens Brf Östersundshus 17
 • Lägenheter
  320 st
 • Äkta förening
  Ja

Riksbyggen Brf Östersundshus nr 17 är en trivsam förening som anordnar flera olika arrangemang/aktiviteter. Här ordnar man surströmmingsfest, bingoslinga, julgröt och vårstädning med kaffe och korv. Här finns cykelförråd, hobbyrum, fritidslokal, bouleplan grillplats. Föreningen äger fastigheten Tröskan 1, 2 & 3 med sammanlagt 15 st byggnader med 320 lägenheter och 32 lokaler. Adresserna i föreningen är Odenskogsvägen 54-100 jämna nummer samt 108 & 110.

Ekonomi

Ingen avgiftshöjning är beslutad.

Avgiften höjdes 1 jan 2019 med 2%. Avgiften är höjd med 1% i oktober 2017. Avgiften är höjd med 2% i oktober 2016. Avgiften är höjd med 2% i oktober 2015. 2013 höjdes avgiften med 2 %. Avgiftshöjning gjordes 2009 med 3 %.

Renoveringar

Fiber håller på att dras in under 2019, öppen anslutning från Telia. De senaste 5-10 åren har renoveringar gjorts av trappuppgångar, hissar, tvättstuga och ventilation. Föreningen har bytt garageportar, fönster och balkongdörrar som blev klart i september 2012. Takbeläggningen byttes för några år sedan. Föreningen går in och tar en del av arbetet och kostnaden vid badrumsrenovering. Vill man renovera badrummet är kravet att föreningen kontaktas. Bl.a så ställer föreningen krav på att man använder deras godkända firmor för utförandet av bilning av golv och byte av avloppsrör. Föreningen tar även kostnaden för bilning, nytt avlopp, vattenledning fram till stam och grovgjutning av golv. De badrum som ej fått utbytta golvbrunnar kommer att inspekteras under de närmaste åren. Lägenhetsdörrar byttes under 2016.

Övrigt

I föreningen finns samlingslokal för 80-90 personer samt solarium och bastu.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Odenskogsvägen 54
Odenskogsvägen 54
Välkomna in!
Välkomna in!
Kök med ljusa luckor
Kök med ljusa luckor
Rymlig matplats
Rymlig matplats
Välplanerat kök med gott om förvaring
Välplanerat kök med gott om förvaring
Ljust och inbjudande vardagsrum
Ljust och inbjudande vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Öppet och ljust mellan kök och vardagsrum
Öppet och ljust mellan kök och vardagsrum
Det större sovrummet med utgång till balkong
Det större sovrummet med utgång till balkong
Sovrum
Sovrum
Balkong med mycket bra solläge
Balkong med mycket bra solläge
Balkong med högt läge
Balkong med högt läge
Matplats
Matplats
Inre hall med garderob och linneskåp längst in
Inre hall med garderob och linneskåp längst in
Badrum med dusch
Badrum med dusch
Badrum med badkar
Badrum med badkar
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Odenskogsvägen 54 i lummigt och grönt område
Odenskogsvägen 54 i lummigt och grönt område
Loftgång vid entrén
Loftgång vid entrén
Odenskogsvägen 54
Odenskogsvägen 54

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.