Bangårdsgatan 56, Söder

Accepterat pris

690 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Bangårdsgatan 56, Söder (Östersund)

Lugnt och trivsamt med altan mot Storsjön

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  23 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  1 692 kr

I välskött bostadsrättsförening med gångavstånd till Minnesgärdet, vid Storsjön, ligger denna praktiska och välplanerade lägenhet. Här får ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till härlig altan med eftermiddagssol. Lugnt område med närhet till både stor mataffär och bussförbindelser till centrum. För er som har behov av en större bostad i samma förening så har säljaren även en lägenhet på 5 rok, 100 kvm som är till salu

Välkommen in och njut av det härliga ljuset från de stora fönsterpartierna. Här har ni gott om plats för att laga mat och att hänga med kompisarna. Bra utrustat renoverat kök med mycket förvaringsmöjligheter och dämpade skåp och luckor. Njut av den härliga altanen mot Storsjön med mycket sol på eftermiddagen. Altanen är väl skyddad av en häck. Vardagsrummet har gott om plats för soffa och bord. Här finns även ett praktiskt vägghängt klaffbord. Badrum med klinker och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna. Enhetligt trägolv i hela lägenheten och ljusa väggar. Bra hall med plats för garderobsmöbel.

I anslutning till lägenheten på samma plan finns både förråd och tvättstuga.

Här bor ni strategiskt med närhet till stor mataffär. Vid Storsjön finns härliga promenad- och cykelstråk vid vattnet. Med cykel och stadsbussarna tar ni er snabbt in mot centrum och universitetet.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  23 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  50 / 1007

Våningsplan 1 av 3.

Interiör

Rumsbeskrivning: PLANLÖSNING
Väldisponerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mycket ljusinsläpp från fönsterpartier mot Storsjön. Utgång till trevlig altan med mycket sol. Stort badrum med klinker och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna. Hall med bra utrymme för garderobsmöbel och ytterkläder. Enhetligt trägolv i kök, vardagsrum och hall.

KÖK
Kök med släta ljusa luckor och bra med förvaringsutrymmen. Köksluckor och lådor med dämpning. Rostfri diskbänk, laminatbänkskiva och engrepps blandare. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys, spis och köksfläkt. Enhetligt trägolv i kök, vardagsrum och hall. Målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök med plats för bord, soffa och tv. Väggfast klaffbord. Fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartier mot sydväst. Utgång till härlig altan med eftermiddagssol. Här finns plats för utemöbler.

BADRUM
Badrum med klinker och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna, tvättställ, skåp med spegel, högskåp och wc-stol.

HALL
Hall med trägolv, plats för garderobsmöbel och bra utrymme för ytterkläder.

Kvarvarande möbler kan vid önskemål ingå i köpet.

TV

Föreningen har tecknat gruppavtal för digital TV via Com Hem som ingår i avgiften.

Internet

Föreningen har tecknat gruppanslutning via Bredbandsbolaget 100/100 MB som ingår i avgiften.

Tillträde

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1967/ 1968
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Altan som inramas av häck med plats för utemöbler och eftermiddagssol.

Bilplats

35 garageplatser bokas genom vicevärden. F n lång kö. Kostar 250 kr/mån
41 parkeringsplatser med eluttag bokas genom vicevärden. F n kort kö. Kostar 200 kr/mån.

Övriga utrymmen

Förråd i samma plan som lägenheten. Tvättstuga finns i anslutning till lägenheten.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  1 692 kr
 • Andel i BRF
  0,5733 %
 • Andel av årsavg.
  0,5733 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 138 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  455 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår värme, vatten/ avlopp, kabel-tv och bredband. Hushållsström debiteras på avgiften utifrån faktisk förbrukning.

Driftskostnader
 • El
  125 kr
 • Försäkring
  75 kr

Totalt: 200 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Faktisk förbrukning av hushållsström deibteras på månadsavgiften.

Bostadsrätts­förening

HSB Vildgåsen
 • Lägenheter
  77 st
 • Hyresrätter
  21 st
 • Lokaler
  1 st

Föreningen äger fastigheten Vildgåsen 1 som är byggd mellan 1967-1968 där man upplåter bostadsrätter och lokaler. Utemöbler och grillplatser finns på gården. Inom förenningen finns även cykelrum och samlingslokal. Gemensamhetsel har införts med individuell avstämning/ betalning via hyresavi. Gruppanslutning för bredband, tv och telefoni.

Ekonomi

Ingen förändring av årsavgiften är beslutad.

Renoveringar

2017 Ventillationsåtgärder påbörjas
2016 Nya lägenhetsdörrar (säkerhetsdörrar)
2014 Föreningen har utökat med ytterligare 2 p-platser vid Freskvägen (Bangårdsgatan 56).
Nya dörrar och fläkt har montrats i sopboden och fjärrvärmematning har monterats till tvättmaskinerna på 56:ans tvättstuga för att spara energi. Ventilationsbyte har påbörjats. Detta kommer att fortgå/spridas ut under ett antal år eftersom det är både kostsamt och utförandemässigt besvärligt.

2012 renoverades all el i föreningen.
2009 har föreningen installerat nya 3-glasfönster.
Nymålade trapphus samt nymålad tvättstuga.

Övrigt

Föreningen ordnar grillkväll på sommaren och grötkväll till jul.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Öppet mellan kök & vardagsrum
Öppet mellan kök & vardagsrum
Sommbild med altanen
Sommbild med altanen
Vardagsrum att hänga med kompisarna i
Vardagsrum att hänga med kompisarna i
Vardagsrum med gott om plats för soffa, & bord
Vardagsrum med gott om plats för soffa, & bord
Väl utrustat kök
Väl utrustat kök
Välkommen till HSB Vildgåsen vid Minnesgärdet
Välkommen till HSB Vildgåsen vid Minnesgärdet
Enhetligt golv i lägenheten
Enhetligt golv i lägenheten
Ljust och trivsamt
Ljust och trivsamt
Stor hall
Stor hall
Gott om plats för garderobsmöbel
Gott om plats för garderobsmöbel
Badrum med dusch
Badrum med dusch
Badrum
Badrum
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.