Storgatan 48, Strömsund

Accepterat pris

695 000 kr

Visningar
 • 24/8
  24/8, 12:00–12:45 Öppen visning - Välkommen!
Storgatan 48, Strömsund (Strömsund)

Milsvid utsikt och låga driftskostnader!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  123 m²
 • Tomtarea
  1 489 m²
 • Driftskostnad
  30 350 kr/år

Nu finns nu chansen att förvärva ett stort boende med milsvid utsikt som ni kan forma utifrån egen smak! Här ligger nämligen ett härligt hus med grönskande tomt, stora sociala ytor och låga driftkostnader. Huset är rymligt och charmigt med stor potential. Som stor fördel finns redan energieffektiv bergvärmeanläggning och fönster är utbytta. Ett barnvänligt hus i tre plan med kamin, stora sociala rum och ett härligt inglasat uterum. Ett ljust rymligt kök, badrum och två sovrum på entréplan. På övre plan finns två rogivande sovrum och ett praktiskt WC-rum. Huset källarplan har goda utrymmen till förvaring och här finns bl.a gillestuga, tvättstuga och bastu. Huset står på en rogivande, härlig och barnvänlig trädgårdstomt med grillkåta, bärbuskar, garage och fina rabatter.

Bor man i Strömsund är det nära till det mesta som man önskar sig. 50 m bort finns förskola och inom 5 minuters promenad finns grundskola. Inom ca 10 minuters promenad finns gymnasium och centrum med allt det har att erbjuda. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Strömsunds hjärta.

Varmt välkommen till Storgatan 48!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Boarea
  123 m²
 • Biarea
  75 m²
 • Tomtarea
  1 489 m²
 • Beteckning
  Hästskon 1
 • Pantbrev
  227 500 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
En välkomnande hall med plastmatta, en panelad och tre målade väggar. Här finns hatthylla för klädavhängning. Från hallen går trappa till övre plan och källaren. Här finns uttag för centraldammsugaren.

SOVRUM 1/KONTOR
Här ligger ett laminatgolv och väggarna har strukturtapet. En garderob.

SOVRUM 2
Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Här finns skjutdörrsgarderob och liten dörr in till badrummet.

BADRUM
Här är det plastmatta på golvet och väggarna kläs med våtrumsväv. Badrummet är utrustat med: Handfat med underskåp, badkar, WC och förvaringsskåp.

VARDAGSRUM
Ett stort vardagsrum med ekparkett och vävtapet. Här finns en värmande braskamin. Rummet har härliga fönstersättningar och utgång till uterummet.

KÖK
Köket har plastmatta och tapetserade väggar. Köket har vita köksluckor och bänkskivor i laminat. Ovanför bänkskivor och diskho sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: Spis med ugn (Husqvarna), fläkt (Cylinda), fullstor kyl (Husqvarna) och diskmaskin (Husqvarna). Separat frys (90 cm, UPO). Köket rymmer plats för stort matbord vid burspråket.

RUMSBESKRIVNING - ÖVRE PLAN

HALL:
Hallen har strukturtapet och på golvet ligger ett laminatgolv. Här finns utgång till vinden samt uttag för centraldammsugaren.

SOVRUM 3
Här ligger en plastmatta och det är strukturtapet på väggarna. Här finns utgång till balkong som erbjuder milsvid utsikt. En garderob.

SOVRUM 4
Här är det strukturtapet och på golvet ligger ett laminatgolv. Här finns tre garderober och utgång till vinden.

RUMSBESKRIVNING - KÄLLARE

GILLESTUGA
Här ligger ett klinkergolv och det är målade väggar. I taket finns den äldre uppvärmningsanordningen kvar (ej i bruk)

PANNRUM
Här sitter bergvärmeanläggningen. Det är betonggolv, hyllor och målade väggar.

MATKÄLLARE
Här är det grusat golv och betongväggar.

DUSCH/BASTU
Här ligger ett klinkergolv, vid duschen är det kaklade väggar mot bastun sitter bröstpanel. Här finns dusch med duschvägg och bastun är utrustad med aggregat från Helo.

TVÄTTSTUGA
Här är det ett målat betonggolv och målade väggar. Här finns skåp till förvaring, ovanför arbetsbänken sitter ett kakel som stänkskydd. Tvättstugan är utrustad med: Torktumlare (Whirlpool), golvbrunn och Tvättmaskin (Bosch).

GROVENTRÉ
Härifrån nås uppfarten via trappa. Målat betonggolv och målade väggar.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1959
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glas och 3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Elförbrukning
  12 900 kWh/år
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd
Renoveringar

1990-2005 Fönster
2015 Bergvärme (ny pump)
ca 2002 Nytt vatten från gatan och in till huset.
1992 Tillbyggnad av vardagsrum

Övrigt

Huset har centraldammsugare.
Skorsten sotad 2019

Exteriör

Tomt

En härligt grönskande tomt med rabatter, bärbuskar, träd, häck och damm. Tomten erbjuder härligt solläge och milsvid utsikt över bl.a. Ströms Vattudal. Stenlagt infart.

Uteplats

UTERUM: Ett inglasat uterum med härliga skjutdörrspartier, laminatgolv och trätak.
ALTAN: Med utgång från uterummet kommer man åt altanen.
BALKONG: Med utgång från sovrum 3 kommer man åt denna balkong med tak.
GRILLKÅTA:

Bilplats

GARAGE: Med plats för en bil.

PARKERING: På tomten finns goda parkeringsutrymmen.

Övriga byggnader

GARAGE
Garaget har gjuten platta, plåttak och el. I garaget ryms en bil och från garaget kommer man åt ett isolerat rum som tidigare varit bagarstuga.

VEDBOD
Bakom och på sidan om garaget finns två utrymmen till vedförvaring.

GRILLKÅTA
På tomten finns en mysig 8-kantig grillkåta som är perfekt för kalla dagar.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  18 000 kr
 • Vatten/avlopp
  5 200 kr
 • Sotning
  1 000 kr
 • Renhållning
  750 kr
 • Försäkring
  5 400 kr

Totalt: 30 350 kr/år

I uppvärmningskostnaden ingår även kostnad för hushållsel.

Taxering
 • Totalsumma
  461 000 kr
 • Byggnad
  367 000 kr
 • Mark
  94 000 kr
 • Värdeår
  1959
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 458 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp (2016-09-01) Byggnadsplan (1965-10-11) Byggnadsplan (1957-08-30)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Storgatan 48
Storgatan 48
Badrum
Badrum
WC övre plan
WC övre plan
Sovrum 3
Sovrum 3
Hall
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Kök
Kök
Allrum i källare
Allrum i källare
Sovrum 3
Sovrum 3
Tvättstuga
Tvättstuga
Kök
Kök
Förråd/pannrum
Förråd/pannrum
Bastu
Bastu
Allrum källare
Allrum källare
Sovrum 2
Sovrum 2
Förråd/pannrum
Förråd/pannrum
Kök
Kök
Garage
Garage
Balkong
Balkong
Uterum
Uterum
Storgatan 48
Storgatan 48
Storgatan 48
Storgatan 48
Garage och vedbod
Garage och vedbod
Storgatan 48
Storgatan 48
Storgatan 48
Storgatan 48
Grllkåta
Grllkåta
Grillkåta och damm
Grillkåta och damm
Storgatan 48
Storgatan 48

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.